Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

BDSM Sextoys

Glasilo

BDSM Sextoys 

Spletna trgovina MEO BDSM je že desetletja zbirališče za poznavalce in tudi za radovedneže s scene BDSM. Z milijoni zadovoljnih strank po vsem svetu smo zagovorniki kakovosti, usposobljenosti in strasti. Naša ponudba zagotavlja doživetje, ki spodbuja in širi čute in fantazije.

12
na stran
Prikaži 121 - 132 od 133 predmetov
Prikaži 121 - 132 od 133 predmetov

Spletna trgovina MEO BDSM: Potovanje v svet temnih želja!

 

Naša spletna trgovina BDSM je že desetletja zbirališče za poznavalce in tudi za radovedneže s scene BDSM. Z milijoni zadovoljnih strank po vsem svetu smo zagovorniki kakovosti, usposobljenosti in strasti. Naša ponudba zagotavlja doživetje, ki spodbuja in širi čute in fantazije.

 

Kaj so pravzaprav spolne igrače BDSM?

 

Spolne igračke BDSM so spolne igračke, posebej zasnovane za ljudi, ki se ukvarjajo z BDSM (bondage, dominance, sadizem, mazohizem). Te igrače so zasnovane tako, da okrepijo spolno izkušnjo in v spolno izkušnjo vnesejo različne elemente moči, nadzora in predaje.

 

Obstajajo različne spolne igrače BDSM z različnimi funkcijami in uporabo. Nekateri priljubljeni izdelki vključujejo okove za roke, preveze za oči, biče, omejevalna sredstva, žgečkala, objemke za bradavičke, analne čepke, lopatice za slačenje in drugo. Ta orodja partnerjema omogočajo, da prevzameta različne vloge, raziskujeta razmerja moči in doživljata različne vrste bolečine ali užitka. BDSM spolne igrače MEO in Dr. Sado so običajno izdelane iz visokokakovostnih materialov, kot so usnje, kovina ali silikon, kar zagotavlja vzdržljivost in varnost med uporabo.

 

Pomembno je, da se pri uporabi spolnih igrač BDSM vedno osredotočite na privolitev, komunikacijo in varnost, da zagotovite prijetno in varno izkušnjo. Pomembno je opozoriti, da spolne igrače BDSM niso za vsakogar in da je odprta komunikacija med partnerjema bistvenega pomena za zagotovitev, da se vsi vpleteni strinjajo in počutijo udobno. Če vas BDSM zanima, je vedno priporočljivo, da se seznanite z osnovami in varnostnimi vidiki ter da se o tem seznanite s podobno mislečimi ljudmi.

 

BDSM postaja vse bolj priljubljen, saj vse več ljudi raziskuje svoje spolne preference in odkriva vsestranskost BDSM. Te prakse ljudem omogočajo, da na zelo intimen način izkusijo nadzor in zaupanje. Prav tako širijo paleto čutnih in spolnih izkušenj. K vse večji priljubljenosti spolnih igrač BDSM prispevajo tudi normalizacija in de-tabuizacija BDSM prek medijev in pop kulture ter vse večje sprejemanje različnih spolnih nagnjenj in življenjskih slogov.

 

Povezovanje in omejevanje:

 

Občutek zvezanosti in popolne predanosti je fascinantno privlačen. Odkrijte našo ponudbo od vrvi za vezanje do elegantnih usnjenih okovov in prefinjenih izdelkov shibari. Naše raztezne palice in naglavni pasovi ponujajo neskončne možnosti za nežno vezanje do strožjih omejitev.

 

Prikrajšanje čutil:

 

Svet, v katerem dotik in zvok zaznavamo bolj intenzivno. Naš izbor mask, pokrival, plinskih mask in prevez za oči je kot nalašč za to, da partnerja potopite v pričakovano temo. Klofute v vseh različicah, od krogličnih do obročnih in napihljivih, v seanso BDSM vnesejo umirjenost in povečajo pričakovanje.

 

Bolečina in užitek:

 

Naša zbirka igrač za udarce, od nežno božajočih bičev do zlobnih bičev in impresivnih lopatic, vam omogoča, da na novo določite ravnovesje med užitkom in bolečino. Sponke za bradavičke, pincetni koleščki in elektrostimulacija zagotavljajo usmerjeno stimulacijo, medtem ko naš izbor analnih igrač obsega od majhnih analnih čepkov do velikih dildov.

 

Spodnje perilo in oblačila:

 

Zapeljiva oblačila so češnja na torti vsake seanse BDSM. Od usnjenih korzetov do oblek iz lateksa in dodatkov, kot so ovratnice in povodci - poiščite navdih in pustite domišljiji prosto pot!

 

Napredne spolne igrače BDSM:

 

Za napredni BDSM je na voljo široka paleta specializiranih spolnih igrač, ki ponujajo nove načine za nadaljnje raziskovanje vaših fantazij in želja. Tukaj je nekaj BDSM spolnih igrač, ki so primerne za napredne uporabnike:

 

  • Elektrostimulacija: Elektrostimulacijske igrače, kot so elektrode ali elektrostimulatorji mišic, lahko z električnimi impulzi povzročijo erotične občutke ali celo bolečino. To odpira nova področja erotičnih izkušenj ter omogoča intenzivnejša in bolj vznemirljiva doživetja.

 

  • Dilatatorji: Dilatatorji so posebne BDSM spolne igrače za širjenje odprtin, ki se pogosto uporabljajo za stimulacijo sečnice, uporabljajo pa se lahko tako pri moških kot pri ženskah. Vendar zahtevajo veliko znanja, previdnosti in izkušenj.

 

  • Vakuumske postelje: Vakuumske postelje so posebne postelje iz lateksa, v katere je položen partner. Postelja je z vakuumsko črpalko zrakotesno zaprta, tako da je partner praktično zvezan ali zaklenjen.

 

  • Kinbaku vrvi: Kinbaku: Kinbaku ali Shibari je japonska praksa vezanja, pri kateri se uporabljajo posebne vrvi za umetniško vezanje telesa. Napredni učenci se lahko naučijo različnih tehnik vozlanja, da ustvarijo umetniško in učinkovito vezanje, ki zagotavlja globoko vez in občutek nadzora.

 

Naše poslanstvo je zagotoviti varno, sporazumno in ozaveščeno okolje za vse prakse BDSM. Vsak izdelek v naši ponudbi je bil skrbno izbran in preizkušen, da bi zagotovili najvišjo kakovost in varnost. Vaše potovanje v svet doživetij BDSM, ki jih ne boste nikoli pozabili, se začne pri nas.

 

Naša trgovina s spolnimi igračami BDSM je na voljo v naslednjih jezikih: V tem jeziku so na voljo naslednje jezikovne različice: angleščina, bolgarščina, češčina, danščina, estonščina, finščina, francoščina, grščina, italijanščina, japonščina, kitajščina, latvijščina, litovščina, madžarščina, nemščina, nizozemščina, norveščina, poljščina, portugalščina, romunščina, ruščina, slovaščina, slovenščina, španščina in švedščina. Če želite obiskati trgovino BDSM v ustreznem jeziku, kliknite na jezik.