Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Varni pasovi čistosti

Glasilo

Varni pasovi čistosti 

Pasovi čistosti za moške, ki so odporni na preboj. Izdelki nemške kakovosti. Primerni za dolgotrajno čistost.

12
na stran
Prikaži 1 - 12 od 34 predmetov
Prikaži 1 - 12 od 34 predmetov

Moška čistost je praksa BDSM, pri kateri moški nosi napravo, pogosto imenovano pas čistosti, kletka za penis ali naprava za čistost, ki mu preprečuje spolna dejanja ali dotikanje genitalij. Pas čistosti se običajno uporablja kot del izmenjave moči, pri kateri eden od partnerjev prevzame vlogo ključarja (keyholder), ki nadzoruje pas čistosti in drugega partnerja osvobodi čistosti.

Pasovi čistosti in pripomočki za moške so v naši spletni trgovini na voljo v različnih oblikah, materialih in velikostih. Izdelani so lahko iz kovine, plastike, usnja ali silikona. Nekateri najpogostejši modeli so:

Tradicionalni pasovi čistosti: To so pasovi, ki so nameščeni okoli pasu in pokrivajo genitalije. Običajno so narejeni iz kovine in se zaklepajo s ključem.
Sodobne naprave za čistost: To so naprave, ki se nosijo okoli penisa in se zaklenejo s ključem ali kombinirano ključavnico. Izdelane so lahko iz kovine, plastike ali silikona. Lahko so popolne kletke, ki pokrivajo celoten penis, ali delne kletke, ki pokrivajo le spolovilo penisa.
Obročki za penis z napravo za čistost: To so obročki, ki se nosijo okoli osnove penisa in se zaklenejo s ključem ali kombinirano ključavnico. Izdelani so lahko iz kovine, plastike ali silikona.

Poudarki na področju moške čistosti:

  • V razmerju BDSM se lahkočednost uporablja za ustvarjanje občutka nadzora in podrejenosti.
  • Pas čistosti se lahko uporablja kot del izmenjave moči, kjer eden od partnerjev prevzame vlogo imetnika ključa
  • Pas čistosti se lahko uporablja za raziskovanje novih meja in omejitev v zvezi s spolnimi aktivnostmi.


Slabosti moške čistosti:

  • Če se pas čistosti nosi dlje časa, je lahko čistost neprijetna ali omejujoča
  • Pasovi čistosti lahko povzročijo draženje kože ali izpuščaj
  • Nošenje pripomočka za čistost je lahko psihološko tvegano, če oseba ni pripravljena na občutke nezaščitenosti ali izolacije, ki se lahko pojavijo.
  • Lahko je tudi fizično tvegano, če je pas čistosti pretesen ali preveč omejujoč ali če se oseba ne more osvoboditi v sili.


Pomembno se je zavedati, da prakse BDSM zahtevajo obojestransko soglasje in komunikacijo ter da je varnost pomemben dejavnik. Pred uporabo pasu čistosti se morate o tem pogovoriti s partnerjem, postaviti meje in imeti varno besedo. Pomembno je tudi, da se zavedate tveganj, povezanih z uporabo pasov čistosti, in da imate vedno na voljo način, kako pasivnega moškega po potrebi hitro sprostiti. Pomembno je, da pas čistosti pred uporabo in po njej preverite, ali nima napak ali težav, ter da se pravilno prilega in ne povzroča nelagodja ali omejuje pretoka krvi. Pred in po uporabi je treba pas čistosti očistiti z našim razpršilom INSTACLEAN.