Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Varni pasovi čistosti

Glasilo

Zlati pas čistosti za moške - NoPacha Billionaire

NoPacha Billionaire je čisti luksuz, ki si ga zaslužite tudi kot podrejen moški! Zlati pas čistosti za moške se uporablja za razkošno preprečevanje erekcije ali spolnih dejanj. Uživajte v tej edinstveni izkušnji stroge čistosti s prvim 18-karatnim pozlačenim pasom čistosti na svetu!

Več informacij

3329/00

na voljo

    Več informacij

    To je čisti luksuz, ki si ga zaslužiš tudi kot podrejen moški! Zlati pas čistosti za moške, znan tudi kot zlata kletka za penis, se uporablja za razkošno preprečevanje erekcije ali spolnih dejanj. Uživajte v tej edinstveni izkušnji stroge čistosti s prvim 18-karatnim pozlačenim pasom čistosti na svetu!

     

    NoPacha Billionaire Chastity Belt je sestavljen iz kletke za penis iz 18-karatnega pozlačenega nerjavečega jekla, v katero so zaprta genitalija in zavarovana s ključavnico, ki uporabniku preprečuje, da bi sam odstranil pas čistosti.

     

    Kaj je posebnega pri zlatem pasu čistosti?

     

    Če želite imeti pas čistosti, potem imejte zlatega! Ta pozlačeni pas čistosti s ključavnico je izdelan iz visokokakovostnega nerjavečega jekla brez niklja in je prevlečen z 18-karatnim zlatom. Pas je opremljen z dvema različno velikima obročkoma, ki se prilegata penisu in testisom, ter dvema enakima ključema za zaklepanje in odklepanje. Majhna odprtina na vrhu pasu čistosti omogoča, da se uporablja za podaljšano čistost, kar podrejenemu moškemu omogoča uriniranje po potrebi in zagotavlja higieno.

     

    Poudarki:

     

    • Pozlačena kletka za penis: ta zlati pas čistosti je izdelan iz nerjavečega jekla, prevlečenega z 18-karatnim zlatom, in je popolnoma brez niklja.
    • Dva obročka za penis različnih velikosti: Izbirate med 52- ali 54-milimetrskim obročem, ki se prilega penisu in testisom.
    • Z odprtino: Majhna odprtina je kot nalašč za dolga obdobja čistosti in omogoča uriniranje.
    • Dva ključa za zaklepanje: Priložena sta dva enaka ključa za zaklepanje pasu čistosti.

     

    Kako uporabljam pas čistosti?

     

    Naj vaš dominantni partner, ki se imenuje keyholder, na vaš nevzravnani penis natakne kletko za penis. Če je penis težko potisniti v kletko, lahko okoli spolovila ovijete vrvico in jo speljete skozi odprtino, tako da lahko penis potegnete v kletko za penis, namesto da bi ga potisnili vanjo. Malo maziva PLOWBOY bo olajšalo vstavljanje penisa. Prepričajte se, da ste izbrali pravo velikost obročka, ga nataknite, vstavite en semenčnik, nato naslednji semenčnik in nazadnje penis, kot da bi nataknili običajen obroček. Nato namestite kletko za penis in jo pritrdite na obroček.

     

    Higiena:

     

    Zlati pas čistosti nosite pod tušem in ga umijte z blagim milom in vodo. Zlati pas čistosti se lahko uporablja s katero koli vrsto lubrikanta in je neporozen. Po odstranitvi lahko pas čistosti razkužite z našim razpršilom INSTACLEAN.

     

    Več podrobnosti:

     

    • Zlati pas čistosti za moške - NoPacha Billionaire
    • Dimenzije: Kletka za penis je dolga približno 86 mm. Odprtina kletke za penis je 33 mm x 30 mm. Premer obroča: 52 in 54 mm.
    • NoPacha je registrirana blagovna znamka podjetja MEO, Nemčija.
    • Material: pozlačeno nerjavno jeklo
    • Barva: zlata
    • Opomba: Ključi se ne smejo izgubiti.
    • Da bo penis v pasu čistosti prosto drsel in se ne bo drgnil, priporočamo uporabo našega negovalnega gela PLOWBOY z aloe vero in vitaminom E.
    • Pas čistosti je treba pred in po uporabi očistiti z razpršilom INSTACLEAN.
    • K pasovom čistosti priporočamo naše stimulatorje iz serije CUMELOT® za občasno prisilno iznakaženost podrejenega moškega.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    höchste Wertschätzung für den künftigen Träger

    Rein funktionell gibt es sicherlich keine prinzipiellen Unterschiede zu Varianten der KG aus beispielsweise Edelstahl. Mit der Entscheidung für diese extrem wertige Variante bringt die Keyholderin oder der Keyholder seine höchste Wertschätzung für ihren/seinen devoten Mann zum Ausdruck. Die Optik ist ausgesprochen großartig, so dass der Träger für die "erlittenen" Einschränkungen zumindest durch einen fantastischen, bis unüblichen Auftritt belohnt wird.

    • 3 od 3 strank je našlo ta pregled koristen.

    Napišite svoj pregled

    Zlati pas čistosti za moške - NoPacha Billionaire

    Zlati pas čistosti za moške - NoPacha Billionaire

    NoPacha Billionaire je čisti luksuz, ki si ga zaslužite tudi kot podrejen moški! Zlati pas čistosti za moške se uporablja za razkošno preprečevanje erekcije ali spolnih dejanj. Uživajte v tej edinstveni izkušnji stroge čistosti s prvim 18-karatnim pozlačenim pasom čistosti na svetu!

    Napišite svoj pregled

    Kupci so kupili tudi:

    30 drugi izdelki iz iste kategorije: