Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Varni pasovi čistosti

Glasilo

CB 3000 kletka za penis

CB 3000 jekletka za penis ali pas čistosti, ki je popolnoma prilagojen potrebam podrejenih moških, ki želijo malo več prostora za svoj čisti penis. Ker je kletka CB 3000 anatomsko popolnoma upognjena navzdol, je pod oblačili ni opaziti, zato jo je mogoče diskretno nositi zelo dolgo časa.

Več informacij

na voljo

    Več informacij

    CB 3000 je kletka za penis ali pas čistosti, ki je popolnoma prilagojen potrebam podrejenih moških, ki želijo malo več prostora za svoj čisti penis. Ker je kletka CB 3000 anatomsko popolnoma upognjena navzdol, je pod oblačili ni opaziti, zato jo je mogoče diskretno nositi zelo dolgo časa.

     

    Čistost moškega ima vse pomembnejšo vlogo pri BDSM in tako imenovanem "draženju in zanikanju". Pasivni moški se dominantnemu partnerju odreče pravici do spolnega zadovoljstva in samoodločanja. Misel na odpoved spolnemu samoodločanju ali nadzoru nad partnerjevim spolnim poželenjem je izjemno zanimiva in sproži številne erotične fantazije. Čednost v kontekstu BDSM je lahko tako zapovedana in zaupna, kot tudi prisilna z ustreznim orodjem, kot je kletka za penis CB 3000.

     

    Kletka za čistost CB 3000 je izdelana iz visokokakovostne plastike in je posebej primerna tudi za alergike, zato jo je mogoče hitro in higienično očistiti z razpršilom VERYCLEAN. Kletki za čistost je priloženih 5 obročkov za penis različnih velikosti, kar zagotavlja popolno in udobno prileganje kletke za čistost CB 3000.

     

    Kako uporabljam kletko CB 3000?

     

    Kletki za penis CB 3000 je priloženo vse, kar potrebujete za nadzor svojega penisa. S pasom za čistost je penis varno shranjen v polprosojnem ovoju za penis. Upravljanje je zelo preprosto: Na ovoju za penis so rešetke, v katere se vstavi eden od priloženih obročkov - ustreza velikosti penisa. Ovitek se nato potegne čez spolovilo in ohlapen penis. Obroček se pritrdi na dno penisa. Semenčice se namestijo v prostor med obročkoma. Kletko je seveda mogoče tudi zakleniti. Izbirate lahko med klasično kovinsko ključavnico ali plastičnimi ključavnicami za enkratno uporabo. Posebna prednost plastičnih ključavnic MEO® je, da so opremljene s številko, ki preprečuje goljufije. Zaradi tega so nezamenljive! Zato je plastično ključavnico nemogoče na skrivaj zamenjati.

     

    Na kaj moram biti pozoren pri uporabi kletke za čistost CB 3000?

     

    Nošenje kletke CB 3000 mora biti udobno in ne sme povzročati bolečin. Če se pojavijo neželene bolečine, kletko CB 3000 takoj odstranite.

     

    Kako se kletka za penis CB 3000 čisti?

     

    Kletko CB 3000 lahko preprosto očistite z milom in vodo. Za posebno nego priporočamo naš sprej VERYCLEAN.

     

    Več podrobnosti:

     

    • KG CB 3000 kletka za penis
    • Pas čistosti za moške
    • Material: plastika
    • Mere: Premer: 3,5 cm, dolžina približno 7,6 cm, premer približno 3,5 cm
    • 5 obročkov za penis različnih velikosti
    • 1 x kovinska ključavnica
    • 5 ključavnic za enkratno uporabo
    • 3 zatiči za zaklepanje
    • različni distančniki
    • Da bi zagotovili prosto drsenje penisa v cevi za penis, priporočamo uporabo našega negovalnega gela PLOWBOY z aloe vero in vitaminom E.
    • Kletko za čistost CB 3000 lahko med prekinitvijo nošenja očistite s spletno stranjo VERYCLEAN.
    • Za kletko za čistost CB 3000 priporočamo naše izdelke iz serije CUMELOT ® za občasno prisilno razstrupljanje.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Traumhaft verschlossen

    Sonnabend bestellt. Dienstag geliefert. TOP.
    Als ich mich verschlossen hatte bemerkte ich sofort wie angenehm er sitzt. Eine Träne vor Freude lief.
    Danach musste ich ihn gleich auf deinen 15000 Schritte Spaziergang testen. Nur dezente Handgriffe kleiner Nachkorrekturen bezüglich des Sitzes unternahm ich. Das war ok.
    Daher unterstütze ich meinen geliebten Zwangmaster lediglich mit einer Schnur um die Hüfte.
    Aber nochmal. Wenn ich mich so ansehe wie verschlossen dastehe, verschlossen hocke und liege. Ein wunderschöner Anblick.

      Ocenjevanje 

      Perfect fit

      Master locked me in this and it fits just perfect. I have been locked up now for a couple of weeks, and he gave the key to his other lover, because I kept asking him about it.

      • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
      Ocenjevanje 

      CB 3000

      Exellent product!!! Recommended product for its purpose, is extremely comfortable.

      • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.

      Napišite svoj pregled

      CB 3000 kletka za penis

      CB 3000 kletka za penis

      CB 3000 jekletka za penis ali pas čistosti, ki je popolnoma prilagojen potrebam podrejenih moških, ki želijo malo več prostora za svoj čisti penis. Ker je kletka CB 3000 anatomsko popolnoma upognjena navzdol, je pod oblačili ni opaziti, zato jo je mogoče diskretno nositi zelo dolgo časa.

      Napišite svoj pregled

      Kupci so kupili tudi:

      30 drugi izdelki iz iste kategorije: