Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Analni čepi

Glasilo

Sport Fucker Thunder Plug Asslock

Odkrijte svet nebrzdanega užitka in izkusite vrhunski užitek z Sport Fucker Thunder Plug Asslockna voljo v vznemirljivi črni ali zapeljivi rdeči barvi. Ta osupljiva spolna igrača za moške združuje obroček za penis, ball stretcher in analni čep ter tako ustvarja nepozabno izkušnjo.

Več informacij

na voljo

    Več informacij

    Odkrijte svet nebrzdanega užitka in izkusite vrhunski užitek z Sport Fucker Thunder Plug Asslockna voljo v vznemirljivi črni ali zapeljivi rdeči barvi. Ta osupljiva spolna igrača za moške združuje obroček za penis, ball stretcher in analni čep ter tako ustvarja nepozabno izkušnjo. Ne le, da izpolni vaše najbolj divje fantazije, temveč na vsakem koraku ponuja tudi neprimerljivo stimulacijo, ki vas bo spravila v ekstazo.

     

    Raztegljiv obroček za penis in moda obda vaš penis, ga loči od vaših jajčk in oboje predstavi na impresiven način. Hkrati se ergonomsko oblikovan analni čep nežno prilagodi vašim notranjim oblinam in vas razvaja s svojo prijetno velikostjo približno 5,5 cm v dolžino in 4 cm v premeru. A to še ni vse! V notranjosti analnega čepka je težka vrtljiva kroglica, ki z vsakim gibom ustvari intenzivno stimulacijo prostate, ki je razred zase. Občutite valove užitka, ki se pretakajo po vašem telesu, in neizmerno povečajte svojo željo.

     

    Spletna stran Sport Fucker Thunder Plug Asslock iz mehkega silikona ni le izjemno udoben za nošenje, temveč vam omogoča tudi daljše nošenje in strastne trenutke, polne intenzivne masaže prostate. In kot dodaten bonus boste opazili, kako bo vaš pokončni penis zaradi neusmiljene stimulacije vaših najbolj pokončnih delov začel kapljati od pohotnosti.

     

    Ste pripravljeni na nepozabno pustolovščino užitka? Dovolite, da Sport Fucker Thunder Plug Asslock postane vaš stalni spremljevalec in doživite spolno izkušnjo, ki bo presegla vsa vaša pričakovanja. Privoščite si najboljše, kar ponuja svet analne stimulacije, in pustite, da vas ta revolucionarna spolna igrača popelje v nepredstavljive višave ekstaze.

     

    Kaj je tekoči silikon?

     

    Liquid Silicone je pravi insajderski nasvet med materiali za spolne igrače. Je popolnoma prijazen do kože, zato je varen in prijeten za uporabo - brez kompromisov. Je tudi izjemno trpežen, zato lahko prenese najbolj divje pustolovščine in še vedno ostane v najboljši formi. In prožnost? Neprekosljiva! Liquid Silicone se prilagodi vsaki možni obliki in še vedno zagotavlja potrebno trdnost. In kar je najboljše: občutek je neverjetno naraven. Skratka: Liquid Silicone je vsestranski pripomoček med materiali za spolne igrače, ki glede varnosti in užitka ne pušča ničesar zaželenega!

     

    Čiščenje in nega spolnih igrač iz tekočega silikona?

     

    Spolno igračo je treba po vsaki uporabi temeljito očistiti. Preprosto jo operite s toplo vodo in blagim milom. Ne skrbite, material je vodoodporen in ga je mogoče zlahka sprati. Če želite, lahko uporabite tudi posebno čistilo za spolne igrače, kot je naš sprej VERYCLEAN. Po čiščenju pustite svojo spolno igračo, da se popolnoma posuši. Najbolje je, da jo pustite, da se posuši na zraku, ne pa neposredno na soncu ali na grelniku. Ko je popolnoma suha, jo shranite na čisto in suho mesto, stran od drugih spolnih igračk. Najbolje je, da jo položite v posebno vrečko za shranjevanje spolnih igrač, da jo zaščitite pred prahom in umazanijo. In še en nasvet: vedno uporabljajte pravo lubrikantno sredstvo. Spolna igrača na silikonski osnovi se zelo dobro obnese z lubrikanti na vodni osnovi, kot je Aquameo. Vendar pa se morate izogibati lubrikantom na osnovi silikona, saj lahko napadejo material. Če boste upoštevali te preproste nasvete za nego, boste v svoji spolni igrački uživali dolgo časa!

     

    Več podrobnosti:

     

    • Sport Fucker Thunder Plug Asslock
    • V obliki jajca z obročkom za penis in moda.
    • V notranjosti analnega čepka je vrtljiva kroglica.
    • Dolžina analnega čepka približno 5,5 cm, premer 4 cm
    • Povezovalna palica dolžine približno 17 cm
    • Material: mehak silikon + kovinska kroglica
    • Sport Fucker in MEO sta priznani blagovni znamki, ki sta specializirani za visokokakovostne spolne igrače in izdelke BDSM. Obsežna ponudba ponuja inovativne in vznemirljive rešitve za vse, ki želijo svoje spolne izkušnje dvigniti na novo raven. Sport Fucker in MEO pomenita kakovost, funkcionalnost in največji užitek. Izdelki so skrbno razviti in izdelani v skladu s strogimi standardi kakovosti, kar zagotavlja varno in vznemirljivo spolno izkušnjo. Tudi ta izdelek je impresiven primer vrhunske kakovosti in edinstvenega dizajna, za katerega Sport Fucker in MEO sta znana.

    Prenesi

    Petelinji obročki

    Kako namestiti obroček za penis in kako izbrati pravo velikost obročka za penis

    Prenesi (1.21M)

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Super Asslock

    Da ich mit Sextoys eher wenig Erfahrung habe, war ich anfangs etwas skeptisch, aber gleich nach der ersten Benutzung war ich voll überzeugt. Meine Erektion wurde härter und länger. Und auch der Orgasmus hat sich viel intensiver angefühlt. Außerdem ist das Material sehr angenehm auf der Haut und die Verarbeitung des Asslocks ist auch super. Absolut empfehlenswert!

      Napišite svoj pregled

      Sport Fucker Thunder Plug Asslock

      Sport Fucker Thunder Plug Asslock

      Odkrijte svet nebrzdanega užitka in izkusite vrhunski užitek z Sport Fucker Thunder Plug Asslockna voljo v vznemirljivi črni ali zapeljivi rdeči barvi. Ta osupljiva spolna igrača za moške združuje obroček za penis, ball stretcher in analni čep ter tako ustvarja nepozabno izkušnjo.

      Napišite svoj pregled

      Kupci so kupili tudi:

      30 drugi izdelki iz iste kategorije: