Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Analni čepi

Glasilo

Butt plug Extremeo - rit Diamond

Obstajajo številni klasični analni čepi, vendar je ta analni čep podjetja MEO Design Studios res nekaj posebnega. Medtem ko je trg preplavljen z analnimi čepi, vam s ponosom predstavljamo ta izjemen analni čep iz serije Extremeo. Butt plug Diamond postavlja nove standarde na področju oblikovanja, funkcionalnosti in raznolikosti stimulacije ter je še posebej primeren za jahanje!

Več informacij

16,90 €


-7,00 €

9,90 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Obstajajo številni klasični analni čepi, vendar je ta analni čep podjetja MEO Design Studios res nekaj posebnega. Medtem ko je trg preplavljen z analnimi čepi, vam s ponosom predstavljamo ta izjemen analni čep iz serije Extremeo. Butt plug Diamond postavlja nove standarde na področju oblikovanja, funkcionalnosti in raznolikosti stimulacije ter je še posebej primeren za jahanje!

     

    Zakaj strokovnjaki ta analni čep imenujejo "MUST-HAVE"!

     

    Ta analni čep je edinstven po svoji zasnovi, saj prepriča s podrobnimi utori - v katerih se lubrikant še posebej dobro oprime - in presenetljivim obročem majhnih izboklin v obliki romba. Ti niso le vizualni poudarek, temveč obljubljajo tudi dodatno, intenzivno stimulacijo pri vsakem vstopu in izstopu, kar vas popelje v nove višave analnega užitka. Odlično velik vrat butt plug zagotavlja udoben in varen oprijem, ko ga vstavite v anus. Tako ste lahko prepričani, da analni čep ne bo zdrsnil iz vas ali izginil v vas niti v najbolj intenzivnih trenutkih. Za dodatno varnost poskrbi okrogla podlaga, katere premer je odvisno od modela med 32 in 42 mm. To preprečuje neželeno drsenje in neprijetna presenečenja. A to še ni vse: silikonski material brez ftalatov ni le neškodljiv za telo, temveč ima tudi svilnato gladko površino, ki v kombinaciji z našim lubrikantom Aquameo omogoča nežno in prijetno vstavljanje v anus. Glava butt plug, ki se konično razširi v večji premer, poskrbi, da je vstavljanje čisti užitek, in zagotavlja stalno povečevanje užitka, ko sedite na butt plug in pustite, da zdrsne globoko v analni kanal.

     

    butt plug Diamond je na voljo v treh velikostih - od osnovnega modela do prefinjene profesionalne velikosti - in nagovarja številne ljubitelje analnega seksa:

     

    • Velikost S: dolžina 68 mm, premer od 12 do 27 mm
    • Velikost M: dolžina 80 mm, premer od 17 do 36 mm
    • Velikost L: dolžina 95 mm, premer od 19 do 42 mm

     

    Odkrijte umetnost jahanja na butt plug in doživite nepredstavljive vrhunce!

     

    Vožnja z modelom butt plug, zlasti z modelom butt plug Diamond , je edinstvena in posebna izkušnja, ki jo cenijo številne naše stranke. Tukaj je nekaj razlogov, zakaj je butt plug Diamond za to še posebej primeren.

     

    • Oblika: Stožčasta glava butt plug Diamond olajša analno uporabo in zagotavlja prijetno raztezanje med vstavljanjem in izvlečenjem. Vožnja po butt plug ta občutek še okrepi, saj se premer čepka med drsenjem navzgor in navzdol nenehno spreminja.

     

    • Osnova: Široka, okrogla osnova butt plug Diamond zagotavlja popoln oprijem. Uporabniku omogoča, da se usede na butt plug in ga varno vozi brez nevarnosti, da bi butt plug prodrl pregloboko.

     

    • Material: Mehak, a dimenzijsko stabilen silikon brez ftalatov ne zagotavlja le prijetne izkušnje, ki je nežna do kože, temveč je tudi dovolj spolzek, da zagotavlja gladko vožnjo, zlasti v kombinaciji z visokokakovostnim lubrikantom, kot je Aquameo.

     

    • Stimulacija: Mehki utori in rombasti grebeni zagotavljajo dodatno stimulacijo med jahanjem. Z vsakim gibom, gor in dol, strukture masirajo analni kanal in sprožijo intenzivne občutke.

     

    Pozabite na rodeo: Ta butt plug vam bo omogočil najbolj divjo vožnjo v vašem življenju! Povedali vam bomo, kako!

    Za najboljšo izkušnjo se najprej sprostite in nanesite dovolj lubrikanta tako na butt plug kot na anus. Najboljši položaj za jahanje z zadnjikom je klečanje ali čepenje, pri čemer okrogla podlaga zadnjika trdno počiva na tleh ali postelji. Začnite z zgornjim, tankim delom butt plug in ga nežno vstavite v anus. Ko je butt plug vstavljen, lahko začnete z dejanskim jahanjem. Hitrost in globino lahko spreminjate glede na razpoloženje, vendar okrogla podlaga vedno zagotavlja potrebno varnost in stabilnost. Spletna stran butt plug, kot je Diamond, ponuja novo dimenzijo analne stimulacije, ob pravilni in varni uporabi pa tudi zelo intenzivne užitke.

     

    Modela butt plug Diamond niso razvili le naši strokovnjaki, temveč tudi v tesnem sodelovanju z nekaterimi našimi najbolj izkušenimi strankami. Čas je, da tudi vi uživate v tem inovativnem analnem čepu...

     

    Čiščenje in uporaba čepov Extremeo Butt Plugs:

     

    • Enostavna uporaba: Vstavljanje čepka je lahko čudovita in prijetna izkušnja, zlasti če veste, kako to pravilno storiti. Za lažje vstavljanje čepka v anus priporočamo naš priljubljeni sprej Extremeo. Kratek sprej sprosti mišice zapiralke in poskrbi, da je vstavljanje analnega čepka še posebej nežen užitek.

     

    • Pravilno lubrikantno sredstvo in strelovod: Pravilno lubrikantno sredstvo lahko naredi veliko razliko. Pri silikonskih izdelkih, kot je analni čep Extremeo, se morate izogibati lubrikantom na osnovi silikona, saj lahko poškodujejo material. Namesto tega priporočamo lubrikante na vodni osnovi, kot sta naša Aquameo ali Alphamale Aqua. Ti zagotavljajo prijeten občutek in so varni za uporabo s silikonskimi čepi. Spletna stran Lube Shooter ali aplikator za lubrikant optimizira izkušnjo z analnimi spolnimi igračami, kot so analni čepi. Omogoča, da se lubrikant globlje in enakomerneje porazdeli po analnem kanalu, zaradi česar je vstavljanje čepka bolj udobno in varno. Ker anus ne proizvaja lastnega lubrikanta, zadostna količina lubrikanta zmanjša trenje in tveganje za poškodbe. Poleg tega spletna stran Lube Shooter omogoča čist in natančen nanos brez izgube lubrikanta.

     

    • Čiščenje: Po vsaki uporabi morate svoj analni čep Extremeo temeljito očistiti. S toplo vodo in blagim milom zlahka odstranite večino nečistoč. Za temeljito in higienično čiščenje priporočamo tudi naš sprej VERYCLEAN. Hitro pršenje zagotavlja, da je butt plug vedno pripravljen na naslednjo pustolovščino.

     

    Dodatne informacije:

     

    • Eleganten dodatek: Podnožje analnega čepka je prečiščeno z bleščečim kristalom, ki spominja na sijaj pravega diamanta. Naš analni čep združuje razkošno estetiko s praktično uporabo: Bleščeči kristal z dragulji na dnu je mogoče preprosto odstraniti. To ne omogoča le enostavnega čiščenja analnega čepka, temveč tudi poudarja vsestranskost tega seksi pripomočka.
    • Extremeo ® je registrirana blagovna znamka podjetja MEO Nemčija.
    • Material: izdelan iz visokokakovostnega silikona, brez ftalatov.
    • Analni čep uporabljajte samo z lubrikanti na vodni osnovi, kot sta Alphamale Aqua ali Aquameo in naš Lube Shooter.
    • Za ta analni čep priporočamo naš izdelek Extremeo: Ta sprej deluje brez izgube občutka, zmanjša bolečo občutljivost sfinktra in vam pomaga doseči nebrzdano spolno ekstazo.
    • Z novimi analnima čepoma Extremeo vam zdaj ponujamo vsestransko brezskrben paket za vaše analne pustolovščine. MEO ni samo pionir, ko gre za svetovno znane izdelke, kot je Extremeo Anal Relax Spray, ampak tudi vedno išče najboljše in najbolj inovativne načine za izboljšanje analnega seksa. Logično nadaljevanje naše strasti do analnih izdelkov je uvedba inovativnih ritnih čepov serije Extremeo. Na podlagi dolgoletnih izkušenj in povratnih informacij naših zvestih strank smo razvili analni čepke, ki postavljajo nove standarde na področju oblikovanja, udobja in delovanja.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Magnífica compra, para ser mi primera

    Es la primera vez que compro un producto sexual. La verdad, es que me ha impresionado bastante: cuenta con 3 tamaños diferentes que hace que puedas disfrutar poco a poco. Es muy adaptable a las paredes del ano, si se acompaña con lubricante la sensación es más placentera y fluida. No obstante, la suavidad del producto, la calidad y la forma hacen que sea fácil de utilizar. Recomiendo mucho este producto si quieres experimentar en el sexo o si, simplemente, te gustaría disfrutar del mismo.

      Ocenjevanje 

      Perfecto

      El unico problema de los plugs suele ser que causan dolor por el material. Este no causa ningun dolor y al ser de silicona no se desprende ninguna pintura o nada por el estilo. Y la joya se puede poner y quitar, no esta pegada. Para algo tan simple como un plug, es perfecto

      • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
      Ocenjevanje 

      Tamaño perfecto

      Me gusta mucho el material y el tamaño es perfecto para empezar con juguetes anales, el ancho va en aumento y tampoco es demasiado largo. El envío muy rápido, lo pedí al medio día y a la mañana siguiente me lo entregaron. Gracias!!!

        Ocenjevanje 

        Perfect

        The best wearable plug out there in my opinion from size to weight and depth its great for any reason you wont be disappointed.

        • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
        Ocenjevanje 

        Love it

        Would definitely recommend. Perfect size, perfect weight, easy to clean and looks adorable.

          Ocenjevanje 

          Sehr Schön

          Hoher Tragekomfort, auch über längeren Zeitraum. Und der Diamant sorgt für eine nette Überraschung, wenn der/dir Partner*in es entdeckt.

          • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
          Ocenjevanje 

          Bellissimo

          Qualità super ne vale la pena Imballaggio curatissimo e consegna super veloce

          • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.

          Napišite svoj pregled

          Butt plug Extremeo - rit Diamond

          Butt plug Extremeo - rit Diamond

          Obstajajo številni klasični analni čepi, vendar je ta analni čep podjetja MEO Design Studios res nekaj posebnega. Medtem ko je trg preplavljen z analnimi čepi, vam s ponosom predstavljamo ta izjemen analni čep iz serije Extremeo. Butt plug Diamond postavlja nove standarde na področju oblikovanja, funkcionalnosti in raznolikosti stimulacije ter je še posebej primeren za jahanje!

          Napišite svoj pregled

          Kupci so kupili tudi:

          30 drugi izdelki iz iste kategorije: