Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Analno raztezanje

Glasilo

Butt plug Extremeo - Gape Keeper 2.0 - Analni čep za moške

Najboljši analni čep, kar ste jih kdaj videli - analni čep, ki naredi vse. Gape Keeper butt plug , ki ga ponujamo v 6 velikostih za začetnike in strokovnjake za fisting, obljublja vrhunski orgazem prostate in trajno analno razširitev!

Več informacij

na voljo

    Več informacij

    Najboljši zadnjični čep, kar ste jih kdaj videli - zadnjični čep, ki zmore VSE. Gape Keeper butt plug , ki ga ponujamo v 6 velikostih za začetnike in strokovnjake za fisting, obljublja vrhunski orgazem prostate in dolgotrajno analno raztezanje! S svojo anatomsko popolno obliko, ki neposredno cilja na prostato, zagotavlja orgazme takšne intenzivnosti, kot jih še niste doživeli. Njegova močna sesalna osnova prav tako zagotavlja neomejene možnosti, saj se zanesljivo prilepi na vsako gladko površino in vam nudi maksimalen užitek.

     

    Popoln za stimulacijo prostate in trajno analno raztezanje z jasno vidnimi rezultati:

     

    Zaradi svoje edinstvene oblike lahko butt plug Gape Keeper doseže in ciljno masira prostato, kar omogoča intenzivnejše in dolgotrajnejše orgazme. Občutek stalne stimulacije v kombinaciji z možnostjo, da ga uporabljate 24 ur na dan, daje butt plug stalno erotično prisotnost, ki jo številni moški opisujejo kot osupljivo. Poleg tega je butt plug zasnovan tako, da nenehno razteza anus in ga ohranja v široko odprtem položaju. Ta občutek stalnega raztezanja anusa lahko znatno okrepi spolno izkušnjo in vas popelje v svet neprekosljivega užitka. Naprava Gape Keeper ne premika le vaših meja, temveč tudi opredeljuje, kaj pomeni pravi analni užitek.

     

    Želite izvedeti skrivnost pripomočka Gape Keeper?

     

    Ime "Gape Keeper" za naš analni čep se nanaša na angleško besedo "gape", ki pomeni "odprtina". V tem kontekstu opisuje raztezanje in ohranjanje odprtosti anusa. "Gape Keeper" butt plug iz serije Extremeo je torej analni čep, ki je bil posebej razvit za ohranjanje raztegnjenega ali odprtega anusa za določen čas. Uporaba takšnega analnega čepka lahko moškemu omogoči trajen občutek polnosti in raztegnjenosti anusa, kar je za mnoge moške zelo vzburjajoče in zadovoljujoče. Izraz "vzdrževalec" pomeni tudi, da je analni čep zasnovan tako, da "ohranja" ali "vzdržuje" to raztezanje.

     

    Z močno sesalno podlago se čep zanesljivo prilepi na vsako gladko površino, kar omogoča avanture brez uporabe rok in okrepi analno izkušnjo. Naj bo navpično na steni ali vodoravno na tleh - Gape Keeper ostane točno tam, kjer ga želite.

     

    Pravi butt plug za začetnike in tudi za zelo izkušene moške:

     

    • Velikost S: premer od 3 do 5,5 cm, dolžina vstavljanja 9,5 cm - Za začetnike.
    • Velikost M: premer od 3,5 do 6,2 cm, dolžina vstavljanja 10,7 cm - za izkušene uporabnike.
    • Velikost L: premer od 4 do 7,5 cm, dolžina vstavljanja 12 cm - za izkušene moške.
    • Velikost XL: premer od 4,5 do 8,5 cm, dolžina za vstavljanje 13,8 cm - Občutek kot ženska pest v zadnjici!
    • Velikost XXL: premer od 5 do 9,5 cm, dolžina vstavljanja 15 cm - Občutek kot moška pest v zadnjici!
    • Velikost XXXL: premer od 5,5 do 10,5 cm, dolžina vstavljanja 17 cm - samo za analne pirate!

     

    Pravi čar tega čepka je v njegovi natančni ukrivljenosti: Gape Keeper butt plug je razvit z mislijo na moško anatomijo in neposredno cilja na prostato. Ta natančna stimulacija lahko povzroči orgazme neprimerljive intenzivnosti in trajanja - izkušnjo, ki bi jo moral vsaj enkrat doživeti vsak moški.

     

    Čep iz Liquid Silicone je tako prožen, da lahko resnično sodeluje v vsakem položaju in v vas prodre še posebej globoko. Spletna stran butt plug se popolnoma prilagodi vašemu telesu in zagotavlja vsestransko zadovoljujoč občutek.

     

    Na kratko: Gape Keeper je več kot le analni čep. Je izjava, obljuba za intenzivne trenutke užitka in popoln butt plug za vse moške, ki iščejo nekaj posebnega!

     

    Čiščenje in uporaba čepov Extremeo:

     

    • Enostavna uporaba: vstavljanje čepka v anus je lahko čudovita in prijetna izkušnja - še posebej, če veste, kako to storiti pravilno. Za lažje vstavljanje čepka v anus priporočamo naš priljubljeni sprej Extremeo. Kratek razpršek sprosti mišice zapiralke. Zaradi tega je vstavljanje čepka v zadnjično odprtino še posebej nežen užitek.

     

    • Pravilno lubrikantno sredstvo in naš Lube Shooter: Pravilno lubrikantno sredstvo lahko naredi veliko razliko. Pri silikonskih izdelkih, kot je analni čep Extremeo, se morate izogibati uporabi lubrikantov na osnovi silikona, saj lahko poškodujejo material. Namesto tega priporočamo lubrikante na vodni osnovi, kot sta naš Aquameo ali Alphamale Aqua. Ti zagotavljajo prijeten občutek in so varni za uporabo s silikonskimi čepi. Spletna stran Lube Shooter ali aplikator lubrikanta optimizira izkušnjo z analnimi spolnimi igračami, kot so analni čepi. Omogoča globljo in enakomernejšo porazdelitev lubrikanta v analnem kanalu, zaradi česar je vstavljanje čepka udobnejše in varnejše. Ker anus ne proizvaja lastnega lubrikanta, zadostna zaloga lubrikanta zmanjša trenje in nevarnost poškodb. Poleg tega spletna stran Lube Shooter omogoča čist in natančen nanos brez izgube lubrikanta.

     

    • Čiščenje: Svoj analni čep Extremeo morate po vsaki uporabi temeljito očistiti. Večino umazanije lahko enostavno odstranite s toplo vodo in blagim milom. Za temeljito in higienično čiščenje priporočamo tudi naš sprej VERYCLEAN. Hitro pršenje zagotavlja, da je butt plug vedno pripravljen na naslednjo pustolovščino.



    Dodatne informacije:

     

    • butt plug Extremeo - Gape Keeper - analni čep za moške
    • Analni čepi Extremeo so analni čepi, ki so jih razvili strokovnjaki.
    • Extremeo ® je registrirana blagovna znamka podjetja MEO Nemčija.
    • Material: Izdelan iz visokokakovostnega silikona, ki ne vsebuje ftalatov.
    • Analni čep uporabljajte samo z lubrikanti na vodni osnovi, kot sta Alphamale Aqua ali Aquameo in naš Lube Shooter.
    • Za ta analni čep priporočamo naš analni sprostitveni sprej Extremeo: Ta sprej deluje brez izgube občutka, zmanjša bolečo občutljivost mišice zapiralke in pomaga doseči neomejeno spolno ekstazo.
    • Z novimi analnima čepoma Extremeo vam zdaj ponujamo vsestransko brezskrben paket za vaše analne pustolovščine. MEO ni samo pionir, ko gre za svetovno znane izdelke, kot je Extremeo Anal Relax Spray, ampak vedno išče tudi najboljše in najbolj inovativne načine za izboljšanje analnega seksa. Logično nadaljevanje naše strasti do analnih izdelkov je uvedba inovativnih čepov za zadnjico iz serije Extremeo. Na podlagi dolgoletnih izkušenj in povratnih informacij naših zvestih strank smo razvili čepke za zadnjico, ki postavljajo nove standarde glede oblikovanja, udobja in delovanja.
    • Želite kupiti butt plug? Naše čepke lahko naročite po vsem svetu. V nemško govorečih državah lahko najdete seks shope MEO, kot so trgovina MEO v Nemčiji, trgovina MEO v Švici ali trgovina MEO bondage v Avstriji. Nismo dejavni le po vsej Evropi, kot so Francija, Italija, Nizozemska, Irska, Islandija, Romunija, Norveška, Švedska itd. ampak po vsem svetu, na primer seks shop MEO v Španiji, dildo shop na Danskem in tudi na Finskem - in če govorite češko, lahko našo celotno ponudbo seks pripomočkov najdete na spletu na Češkem. Če je vaš jezik estonščina, lahko naš izborbutt plug naročite prek spleta v Estoniji. Na voljo smo tudi v Sloveniji, s seks šopom v Bolgariji in široko ponudbo BDSM in erotičnih izdelkov na Slovaškem. Več trgovin MEO lahko najdete v ZDA, Belgiji, Grčiji, na Madžarskem, Japonskem, v Veliki Britaniji, Srbiji, Luksemburgu, na Malti, Portugalskem, Islandiji, Poljskem, v Kanadi, Južni Afriki in na Kosovu.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Größe XL

    Angenehme Form und Oberfläche, aber er bleibt nicht an Ort und Stelle sondern ploppt leicht wieder raus.
    Aber zum reiten und vordehnen ist er nicht schlecht.

      Ocenjevanje 

      Größe XL

      Angenehme Form und Oberfläche, aber er bleibt nicht an Ort und Stelle sondern ploppt leicht wieder raus.
      Aber zum reiten und vordehnen ist er nicht schlecht.

        Ocenjevanje 

        Davvero grosso

        L’ho provato appena è arrivato è davvero grosso fidatevi.
        Io non sono troppo esperto nella penetrazione anale e inizialmente ho fatto fatica.
        Con il tempo andrà meglio
        Materiale bellissimo è morbidissimo al tatto.
        Ventosa super forte, si attacca ovunque

        • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
        Ocenjevanje 

        Fantástico

        Cuando lo ves te das cuenta realmente de lo grueso que es. De hecho personalmente me ha costado meterlo, pero una vez dentro la sensación es enorme. El tacto es firme, pero no rígido como una piedra. En definitiva, es un juguete lo suficientemente grande como para suponer un placentero reto a los que recien empiezan a experimentar tamaños considerables.

        • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
        Ocenjevanje 

        Comfortable all day

        Fits beautifully and is comfortable enough to wear all day. Stays in place even during a workout.

          Ocenjevanje 

          Sehr füllend

          Habe den Gape Keeper in L bestellt und war erst ein wenig erschrocken. Aber der Plug hier ist so schön weich, flutschte sofort rein und füllt meinen Anus so schön aus. Sitze im Büro und liebe es. Später ein Spaziergang. Herrlich. Vielleicht hole ich ihn mir noch Xl. Totale Empfehlung von mir

          • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
          Ocenjevanje 

          Sehr geil

          Mann muss sich ein bisschen Zeit, Ruhe und Gleitgel nehmen, um die Grösse aufnehmen zu können. Durch das weiche Material ist das Einführen allerdings viel einfacher als bei anderen Produkten dieser Grösse! Es passt sich perfekt an die Anatomie an. Es füllt einem richtig auf und drückt sehr angenehm auf die Prostata. Besonders gut gefällt mir auch die relativ breite Basis. Dadurch wird der Schliessmuskel auch nach erfolgtem Einführen immernoch schön gedehnt. Durch den grossen Durchmesser bleibt der Buttplug auch trotz breiter Basis immer an Ort und Stelle und rutscht nicht plötzlich raus. Sehr zu empfehlen!

          • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
          Ocenjevanje 

          Highly recommended!

          I bought the XL and yes, this product is big! When I opened the package the first thing I thought. Ok, this is too big. I need to get one size smaller. But the material is just the right amount of flexible and soft that with just a small bit of lube you can get it in comfortably, it just squeezes in. I can even do it standing up in the shower.

          Once it's in you it fills you up the sensation is fantastic, it doesn't hurt as harder butt plugs this size sometimes do. It pleases you in the right way, it's very very comfortable and just the right amount of 'discomfort', it's always there. That said, I can wear it easily for more hours a day and 'ride' it while being in the office or doing my daily stuff.

          • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
          Ocenjevanje 

          Rund herum zufrieden

          Das Material des Gape Keeper ist unglaublich geol und anschmiegsam. Man glaubt kaum daran, dieses Ding rein zu bringen. Aber mit ein klein wenig Gleitgel geht das leichter als gedacht. Das Material gibt halt nach. Der Buttplug passt sich unglaublich an. Gleich nach dem Einführen hatte ich das Gefühl, dass da gar nichts wäre. Aber der Plug passt sich dermaßen gut an, dass man ihn kaum spürt (und das über Stunden). Der leichte Druck, den das Teil innen erzeugt, ist sehr anregend, auch wenn man nicht weiß, woher das kommt.
          Gefühlsmäßig das ALLERBESTE was ich je

          • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
          Ocenjevanje 

          Great quality plug

          Once in it stays in pretty well and is surprisingly comfortable considering the relatively large base. Doesn't require a huge amount of lube (for me) but others may find it uncomfortable without plenty of lube. Only thing i don't like is that it attracts dust and hair due to the rubbery surface, but allot of toys have this same issue and the material used does make it very soft and comfortable so i am not going to take away a star for this. 5/5 would plug again!

          • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
          Ocenjevanje 

          Awesome

          I have had the small and medium but the large fills me completely! I am very pleased with it and am going to recommend to all experts you will enjoy !

            Ocenjevanje 

            Perfekt

            Perfekter Sitz. Lässt sich super tragen und das einführen klappt tadellos mit ein wenig Gleitgel.
            Mein persönlicher Lieblingsplug. Viel Spass mit dem Ding.

            • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.

            Napišite svoj pregled

            Butt plug Extremeo - Gape Keeper 2.0 - Analni čep za moške

            Butt plug Extremeo - Gape Keeper 2.0 - Analni čep za moške

            Najboljši analni čep, kar ste jih kdaj videli - analni čep, ki naredi vse. Gape Keeper butt plug , ki ga ponujamo v 6 velikostih za začetnike in strokovnjake za fisting, obljublja vrhunski orgazem prostate in trajno analno razširitev!

            Napišite svoj pregled

            Kupci so kupili tudi:

            30 drugi izdelki iz iste kategorije: