Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Asslock

Glasilo

BLACK HOLE Analni vibrator z obročem za penis

Analni vibratorBLACK HOLE z obročkom za penis je zasnovan tako, da zadovolji vse moške potrebe in hkrati poveča njegovo učinkovitost med seksom. Analni vibrator iz žametno mehkega, telesu prijaznega silikona je opremljen z obročkom za penis, ki zagotavlja trden penis, več moči med seksom in močnejše orgazme.

Več informacij

2585/00

na voljo

    Več informacij

    Analni vibrator BLACK HOLE z obročkom za penis je zasnovan tako, da zadovolji vse moške potrebe in hkrati poveča njegovo učinkovitost med seksom. Analni vibrator iz žametno mehkega, telesu prijaznega silikona je opremljen z obročkom za penis, ki zagotavlja trden penis, več moči med seksom in močnejše orgazme. Poleg tega z vsakim gibom stimulira perineum.

     

    10 različnih načinov vibriranja, vključno s 4 hitrostmi in 6 vzorci vibriranja, zagotavlja dovolj raznolikosti. Anatomsko oblikovan analni vibrator je prijetno enostaven za vstavljanje in zelo ciljno stimulira prostato. Črta, ki analni vibrator povezuje z obročkom za penis, stimulira perineum in vam zagotavlja edinstvene občutke.

     

    Kako uporabljam analni vibrator BLACK HOLE z obročkom za penis?

     

    Preden si nadenete obroček za penis, ga z dvema prstoma nekoliko raztegnite. Nato ga lahko nataknete na penis in ga namestite na dno gredi. Pomembno je, da je vaš penis še vedno ohlapen ali le napol pokončen. V drugem koraku previdno vstavite analni vibrator v anus. Pri tem malo lubrikanta Aquameo poskrbi za dodatno gladkost. Ko sta analni vibrator in obroček za penis nameščena, se palica, tj. stimulator za perineum, samodejno postavi na pravo mesto. Nato z daljinskim upravljalnikom priročno zaženete vibracije - in pohotna zabava se lahko začne.

    Kaj je tako posebnega pri BLACK HOLE analnem vibratorju z obročkom za penis?

     

    Ta posebna spolna igrača za moške ponuja popolno ekstazo! Raztegljiv obroček za penis z učinkom zastajanja krvi zagotavlja dolgotrajno, izbočeno erekcijo. Perineum in prostato pa razvaja tudi z 10 močnimi načini vibriranja. Skupaj s svilnato teksturo in bradavicami na stimulatorju perineja ustvarja osupljivo intenzivno doživetje, ki ga ne boste kmalu pozabili. Napravo lahko udobno upravljate z daljinskim upravljalnikom.

     

    Na kaj moram biti pozoren pri spletnem mestu BLACK HOLE analni vibrator z obročkom za penis?

     

    Analni vibrator BLACK HOLE z obročkom za penis lahko uporabljate le z lubrikanti na vodni osnovi, kot je Aquameo. Izdelki na osnovi silikona lahko poškodujejo material! Malo Analforte spreja vam bo olajšalo vstavljanje analnega vibratorja.

     

    Kako lahko očistim BLACK HOLE analni vibrator z obročkom za penis?

     

    Analni vibrator BLACK HOLE z obročkom za penis očistite pod tekočo vodo z blagim milom. Za intenzivnejše čiščenje priporočamo naš sprej VERYCLEAN.

     

    Več podrobnosti:

     

    • Ass Lock Analni vibrator z obročkom za penis
    • Spolna igrača za moške s polnilnikom USB.
    • Z obročkom za penis za dolgotrajno in čvrsto erekcijo.
    • Z analnim vibratorjem za intenzivno masažo prostate.
    • S stimulatorjem za stimulacijo perineja za vaš perineum.
    • Z 10 načini vibriranja za raznoliko ljubezensko igro.
    • Intuitivno in spremenljivo upravljanje z daljinskim upravljalnikom.
    • Dimenzije: širina 10,80 cm, notranji premer 3,6 cm, največji premer 3,3 cm, globina vstavljanja 11 cm, dolžina 14,3 cm.
    • Material: silikon, ABS

    Prenesi

    Petelinji obročki

    Kako namestiti obroček za penis in kako izbrati pravo velikost obročka za penis

    Prenesi (1.21M)

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Un altro ottimo prodotto

    Ho dovuto aspettare che fosse di nuovo disponibile, ma una grande aggiunta alla mia collezione. Il metodo migliore è mettere prima l'anello fallico e poi lubrificare il resto. Fornisce una sensazione molto diversa rispetto agli altri. Ognuno ha qualcosa di unico.. Sono contento di questa aggiunta!! Un altro ottimo prodotto

    • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.

    Napišite svoj pregled

    BLACK HOLE Analni vibrator z obročem za penis

    BLACK HOLE Analni vibrator z obročem za penis

    Analni vibratorBLACK HOLE z obročkom za penis je zasnovan tako, da zadovolji vse moške potrebe in hkrati poveča njegovo učinkovitost med seksom. Analni vibrator iz žametno mehkega, telesu prijaznega silikona je opremljen z obročkom za penis, ki zagotavlja trden penis, več moči med seksom in močnejše orgazme.

    Napišite svoj pregled

    Kupci so kupili tudi:

    23 drugi izdelki iz iste kategorije: