Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Asslock

Glasilo

Sport Fucker MOTOVibe Magnum Ass Lock

Predstavljajte si kombinacijo intenzivne stimulacije, neprimerljivega nadzora in čistega užitka. MOTOVibe Magnum Ass Lock je prav to - mojstrovina užitka, posebej zasnovana za osupljivo spolno izkušnjo.

Več informacij

3358/00

149,90 €


-20,00 €

129,90 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Predstavljajte si kombinacijo intenzivne stimulacije, neprimerljivega nadzora in čistega užitka. MOTOVibe Magnum Ass Lock je prav to - mojstrovina užitka, posebej zasnovana za osupljivo spolno izkušnjo.

     

    The MOTOVibe Magnum Ass Lock je izjemno funkcionalno trojno čudo, sestavljeno iz vibrirajočega analnega vibratorja, obročka za penis in obročka za moda. Ukrivljen analni dildo globoko prodre in se s pritiskom na gumb napihne do impresivnega premera 66 milimetrov. Hkrati obroček za penis tesno drži penis in okrepi erekcijo.

     

    To ni dovolj? Ta močnik se upravlja z daljinskim upravljalnikom in ponuja deset različnih stopenj vibriranja, da dosežete svojo osebno sladko točko. Dodatna stimulacija perineja je češnja na torti te razkošne spolne igrače.

     

    Seveda sta udobje in varnost tudi pri tej izvrstni spolni igrači za moške najpomembnejša. Spletna stran MOTOVibe Magnum Ass Lock je izdelan iz mehkega, hipoalergenskega Liquid Silicone in ABS. Ta čudovita materiala zagotavljata prijeten občutek z največjo toleranco do kože. Vodoodporen po standardu IPX6 MOTOVibe Magnum Ass Lock pripravljen na mokre pustolovščine, kamorkoli vas bodo pripeljale.

     

    S skupnimi merami 14,3 x 9 x 3,6 cm in dolžino za vstavljanje 10,7 cm MOTOVibe Magnum Ass Lock se popolnoma prilagodi vaši anatomiji. Raztegljiva obročka s premerom 4,4 cm in 3,2 cm tesno, a udobno objameta penis in moda.

     

    S časom delovanja do 50 minut in časom polnjenja le približno 90 minut - zahvaljujoč priloženemu polnilnemu kablu USB - je MOTOVibe Magnum Ass Lock je vedno pripravljen, ko ste vi.

     

    Z Sport Fucker MOTOVibe Magnum Ass Lock se začenja novo obdobje užitka. Popolnoma visokokakovosten izdelek, ki naredi vse, kar je pomembno! Uživajte v MOTOVibe Magnum Ass Lock tako pogosto in kjerkoli želite ter se pustite presenetiti intenzivnim občutkom, ki vas čakajo.

     

    Kaj še omeniti:

     

    Prosimo, uporabljajte le lubrikante na vodni osnovi (npr. Aquameo), saj bi lubrikanti na osnovi silikona napadli visokokakovostni material. Pred in po uporabi izdelek očistite z našim pršilom VERYCLEAN.

     

    Več podrobnosti:

     

    • Sport Fucker MOTOVibe Magnum Ass Lock
    • Vibracijski analni dildo z obročkom za penis.
    • Napihljiv analni dildo.
    • 10 stopenj vibracij.
    • Opremljen z daljinskim upravljalnikom.
    • Ločen način napihovanja za analni dildo.
    • Z obročkom za penis in obročkom za moda.
    • Premer analnega dilda približno 3,4-6,6 cm (napihljiv)
    • Skupne mere: približno 14,3 x 9 x 3,6 cm
    • Vstavljiva dolžina analnega dilda: približno 10,7 cm
    • Obroček za moda: premer približno 4,4 cm (raztegljiv).
    • Obroček za penis: premer približno 3,2 cm (raztegljiv).
    • Vodoodporen (IPX6)
    • Lahko se polni, priložen je polnilni kabel USB.
    • Čas delovanja: do 50 minut.
    • Čas polnjenja: približno 90 minut.
    • Material: Liquid Silicone, ABS
    • Kaj je tekoči silikon?Tekoči silikon je pravi insajder med materiali za spolne igrače. Je popolnoma prijazen do kože, zato je varen in prijeten za uporabo - brez kompromisov. Je tudi izjemno trpežen, zato lahko prenese tudi najbolj divje pustolovščine in še vedno ostane v najboljši formi. In prožnost? Neprekosljiva! Liquid Silicone se prilagodi vsaki možni obliki in še vedno zagotavlja potrebno trdnost. In kar je najboljše: občutek je neverjetno naraven. Skratka: Liquid Silicone je vsestranski pripomoček med materiali za spolne igrače, ki glede varnosti in užitka ne pušča ničesar zaželenega!
    • Sport Fucker in MEO sta dve priznani podjetji, ki sta specializirani za proizvodnjo visokokakovostnih spolnih igrač in izdelkov BDSM. Obsežna ponudba ponuja inovativne in seksi rešitve za vse, ki želijo svoje spolne izkušnje dvigniti na novo raven. Sport Fucker in MEO sta sinonim za kakovost, funkcionalnost in največji užitek. Izdelki so skrbno razviti in izdelani v skladu s strogimi standardi kakovosti. Zagotavljajo varno in vznemirljivo spolno izkušnjo. Ta izdelek je tudi impresiven primer visoke kakovosti in edinstvenega dizajna, za katerega Sport Fucker in MEO sta znana.

    Prenesi

    Petelinji obročki

    Kako namestiti obroček za penis in kako izbrati pravo velikost obročka za penis

    Prenesi (1.21M)

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Wunderbar

    Mit meinem Mann wollte ich etwas Neues ausprobieren und habe mich für den Sport Fucker Motorvibe Magnum Ass Lock entschieden. Vom Material her finde ich ihn sehr angenehm weich und mein Mann kommt gut damit klar. Ich finde, dass durch den Ring die Erektion meines Mannes länger anhält, was natürlich auch mir zugute kommt. Ich denke, er wird das tolle Teil öfter benutzen.

      Napišite svoj pregled

      Sport Fucker MOTOVibe Magnum Ass Lock

      Sport Fucker MOTOVibe Magnum Ass Lock

      Predstavljajte si kombinacijo intenzivne stimulacije, neprimerljivega nadzora in čistega užitka. MOTOVibe Magnum Ass Lock je prav to - mojstrovina užitka, posebej zasnovana za osupljivo spolno izkušnjo.

      Napišite svoj pregled

      Kupci so kupili tudi:

      22 drugi izdelki iz iste kategorije: