Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Ball stretcher

Glasilo

CAZZOMEO - Hanger - 3 cm ball stretcher z D-obročkom

CAZZOMEO® Hanger je verjetno najbolj udoben usnjen ball stretcher, kar ste jih kdaj nosili. Po potrebi je mogoče pritrditi tudi uteži.

Več informacij

1798/00

na voljo

    Več informacij

    CAZZOMEO® Hanger je verjetno najbolj udoben usnjen ball stretcher, kar ste jih kdaj nosili. Po potrebi lahko pritrdite tudi uteži.

     

    Mehak ball stretcher se namesti nad mošnjo, nato pa se nanj pritrdi dodatni trak, ki potegne semenčice ali mošnjo navzdol. Trak smo opremili z D-obročem, na katerega lahko pritrdite utež, če želite maksimalno raztegniti mošnjo.

     

    Dodatne informacije:

     

    • CAZZOMEO© ball stretcher z D-obročem
    • Material: mehko goveje usnje
    • Dimenzije: Ball stretcher približno 3,5 cm
    • Odkrijte intenziven užitek raztezanja z žogo pri MEO! Kot vodilna trgovina za ball stretcher vam ponujamo široko paleto visokokakovostnih izdelkov, ki bodo vaše spolno življenje popeljali na višjo raven. Naši ball stretcher so bili posebej zasnovani tako, da nežno potegnejo mošnjo ali moda navzdol in tako ustvarijo intenziven občutek stimulacije. Ne glede na to, ali imate raje nežen poteg ali intenzivno raztezanje, vam naši ball stretcher ponujajo različne možnosti za izpolnitev vaših individualnih želja. Z različnimi materiali, kot so ball stretcher iz visokokakovostnega usnja, težkega nerjavečega jekla ali udobnega silikona, vam ponujamo ball stretcher za vsak okus in udobje. Od nastavljivih pritiskačev do trakov z zaponkami - našli boste popolno rešitev za vaše ball stretching Izkušnje. Privoščite si jih in odkrijte vznemirljiv občutek raztezanja z žogo. Naročite v udobju svojega doma v naši spletni trgovini in uživajte v naši diskretni in hitri dostavi. Naša ekipa za pomoč strankam je vedno pripravljena odgovoriti na vaša vprašanja in vam pomagati pri izbiri pravega ball stretcher. Odkrijte intenziven užitek ball stretching z MEO in dovolite, da vaše predstave o užitku in ekstazi postanejo resničnost. Brskajte po naši široki ponudbi in poiščite popoln ball stretcher, ki bo izpolnil vaše najbolj divje fantazije. Potopite se v vznemirljivo igro ball stretching z MEO - strokovnjakom za ball stretcher in še več!

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    sehr gut gespannt

    Es ist ein grandioses Gefühl, im getreckten Beutel die Hoden nach unten und nach außen geteilt zu haben. Darüber streckt sich fest der geile Schwanz und sehnt sich nach Entladung.

    • 3 od 3 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    Eier werden sehr gut gestreckt

    Eier werden sehr gut gestreckt auch für Anfänger gut geeignet auch über Stunden hinweg. Macht was es soll und Mann ist ganz angetan von dem was dann passiert

    • 2 od 2 strank je našlo ta pregled koristen.

    Napišite svoj pregled

    CAZZOMEO - Hanger - 3 cm ball stretcher z D-obročkom

    CAZZOMEO - Hanger - 3 cm ball stretcher z D-obročkom

    CAZZOMEO® Hanger je verjetno najbolj udoben usnjen ball stretcher, kar ste jih kdaj nosili. Po potrebi je mogoče pritrditi tudi uteži.

    Napišite svoj pregled

    Kupci so kupili tudi:

    30 drugi izdelki iz iste kategorije: