Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Ball stretcher

Glasilo

Switch Hitter z Sport Fucker

Kmalu bo na voljo  Ponudba

Najnovejša spletna stran ball stretcher iz Sport Fucker - preprosto morate videti! The Switch Hitter iz Sport Fucker je daleč najbolj udobna kombinacija ball stretcher in obročka, ki si jo lahko zamislite! Toda kaj točno ga dela tako udobnega?

Več informacij

3316/00

39,90 €


-10%

35,91 €

plus stroški dostave

Na voljo v kratkem

    Več informacij

    Najnovejša spletna stran ball stretcher iz Sport Fucker - preprosto morate videti! The Switch Hitter iz Sport Fucker je daleč najbolj udobna kombinacija ball stretcher in obročka, kar si jih lahko zamislite! Toda kaj točno ga dela tako udobnega? Najprej zasnova, saj je precej debel in ustvarja spodobno težo na mošnjičku, ne da bi bolel, kot lahko bolijo kovinski nosilci kroglic. Drugič, gladek, svilnat in raztegljiv material. To je Sport Fuckerjev patentirani tekoči silikon. Gre za edinstveno mešanico silikona in termoplastične gume, ki zagotavlja največjo elastičnost, vzdržljivost in udobje.

     

    Kombinacija obroča za penis in silikona ball stretcher je dvakrat večja zabava! Z obročkom Cock Ring, ki se tesno prilega dnu penisa, postane erekcija intenzivnejša in traja dlje. Po drugi strani pa ball stretcher nežno obdaja moda in z dodatno stimulacijo okrepi užitek. Oba dela se zaradi prijetnega in prožnega materiala popolnoma prilagodita anatomiji. Edinstvena spolna igrača, ki bo vaše ljubezensko življenje popeljala na novo raven.

     

    Spletna stran ball stretcher je visoka približno 3,6 cm in ima notranji premer približno 3,5 cm. Zlahka ga lahko raztegnete do 130 mm. Petelinji obroček je debel 14 mm, ima notranji premer 31 mm in ga je mogoče raztegniti do 150 mm. Univerzalna velikost, ki ustreza vsakemu moškemu.

     

    Kaj je Liquid Silicone ali tekoči silikon?

     

    Tekoči silikon je pravi insajder med materiali za spolne igrače. Je popolnoma prijazen do kože, kar pomeni, da je varen in prijeten za uporabo - brez kompromisov. Je tudi izjemno trpežen, zato lahko prenese tudi najbolj divje pustolovščine in še vedno ostane v najboljši formi. Njegova prožnost? Neprekosljiva! Prilagodi se vsem mogočim oblikam, hkrati pa zagotavlja potrebno trdnost. In kar je najboljše, občutek je neverjetno realističen. Skratka, tekoči silikon je vsestranski pripomoček med materiali za erotične igrače, ki ne pušča ničesar zaželenega tako glede varnosti kot užitka!

     

    Čiščenje in nega spolnih igrač iz tekočega silikona?

     

    Po vsaki uporabi morate svojo spolno igračo temeljito očistiti. Preprosto jo operite s toplo vodo in blagim milom. Ne skrbite, material je vodoodporen in ga je mogoče zlahka sprati. Če želite, lahko uporabite tudi posebno čistilo za spolne igrače, kot je naš sprej VERYCLEAN. Po čiščenju pustite spolno igračo, da se popolnoma posuši. Najbolje je, da jo pustite sušiti na zraku, ne neposredno na soncu ali na grelniku. Ko je popolnoma suha, jo shranite na čisto in suho mesto, stran od drugih spolnih igračk. Najbolje je, da jo položite v posebno vrečko za shranjevanje spolnih igrač, da jo zaščitite pred prahom in umazanijo. Še en nasvet: vedno uporabljajte pravo lubrikantno sredstvo. Silikonska spolna igrača se zelo dobro obnese z lubrikanti na vodni osnovi, kot je Aquameo. Izogibajte pa se lubrikantom na osnovi silikona, saj lahko napadejo material. Če boste upoštevali te preproste nasvete za nego, boste v silikonski spolni igrači uživali dolgo časa!

     

    Več podrobnosti:

     

    • Switch Hitter by Sport Fucker
    • Dvojni ball stretcher + obroček za penis
    • Za začetnike in napredne
    • Izboljša erekcijo
    • Združljiv z lubrikanti na vodni osnovi
    • Enostaven za čiščenje s pršilom VERYCLEAN

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Super Teil

    Also, stell Dir vor, Du hast ein cooles Sexspielzeug, das gleich zwei Dinge auf einmal kann – ein bisschen wie ein Schweizer Taschenmesser des Vergnügens! Das ist im Prinzip eine Kombination aus Cockring und Ballstretcher aus Silikon.

    Der Cockring ist wie ein enger Freund, der sich um die Basis Deines besten Stücks schmiegt. Er sorgt dafür, dass das Blut länger dort bleibt, wo es gebraucht wird – nämlich in Deiner Erektion. So hält Dein Spaß nicht nur länger an, sondern fühlt sich auch intensiver an.

    Der Ballstretcher ist dann das Sahnehäubchen obendrauf. Er umschließt Deine Kronjuwelen und zieht sie sanft nach unten. Das sorgt nicht nur für ein verdammt sexy Aussehen, sondern bringt auch eine Menge Spaß. Denn die Dehnung erzeugt zusätzliche Stimulation und macht jedes Erlebnis noch intensiver.

    Und das Beste? Weil beides aus Silikon ist, fühlt es sich super angenehm an und passt sich perfekt an Deinen Körper an. Egal, ob Du gerade erst ins Spiel einsteigst oder schon ein alter Hase bist - dieses Toy wird Dein bester neuer Spielkamerad.

    • 3 od 3 strank je našlo ta pregled koristen.

    Napišite svoj pregled

    Switch Hitter z Sport Fucker

    Switch Hitter z Sport Fucker

    Najnovejša spletna stran ball stretcher iz Sport Fucker - preprosto morate videti! The Switch Hitter iz Sport Fucker je daleč najbolj udobna kombinacija ball stretcher in obročka, ki si jo lahko zamislite! Toda kaj točno ga dela tako udobnega?

    Napišite svoj pregled

    Kupci so kupili tudi:

    30 drugi izdelki iz iste kategorije: