Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

BDSM paddle

Glasilo

BDSM paddle iz lesa - kaznovanje

Ste pripravljeni na kazen? Potem naj vas Top poželjivo kaznuje s tem lesenim BDSM paddle in ugotovite, kako zelo ga lahko z njim vzburite. Strastne igre kaznovanja z paddle so posebne vrste užitek, ki ne bo spravil v dobro voljo le ljubiteljev spankinga.

Več informacij

2429/00

59,90 €


-10,00 €

49,90 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Ste pripravljeni na kazen? Potem naj te tvoj Top kaznuje s tem BDSM paddle iz lesa in ugotovi, kako zelo ga lahko z njo vzburiš. Strastne igre kaznovanja z paddle so posebne vrste užitek, ki ne bo spravil v pravo razpoloženje le ljubiteljev spankinga.

     

    Ta paddle poskrbi za dobro spankanje in zagotavlja izjemno močne seanse spankanja. Zahvaljujoč ergonomsko oblikovanemu ročaju je naš paddle lahko med slačenjem enostavno in natančno vodimo.

     

    BDSM paddle je izdelan iz masivnega lesa in navdušuje s svojo visoko kakovostjo. Vdolbine v površini lopatice za ploskanje zmanjšujejo zračni upor med ploskanjem in dosegajo visoko intenzivnost ploskanja.

     

    Kako uporabljam lopatico BDSM za ploskanje? paddle iz lesa?

    Uporabite pljuvalnik BDSM iz lesa paddle leseno orodje za ploskanje BDSM nežno po partnerjevi koži, da se bo navadil na ta občutek. Nato lahko razporedite lahke do močne udarce z paddle in počasi povečujte intenzivnost. Domišljija pri ploskanju nima meja - seveda pa se je treba dogovoriti o osnovnih pravilih. Vnaprej lahko določite tako imenovano "varno besedo", ki jo uporabite, ko je meja dosežena. Oseba, ki aktivno izvaja ploskanje, mora takrat takoj prenehati. Takšno kaznovanje se lahko izvaja doma ali v javnosti.

     

    Želite kupiti BDSM paddle kupiti poceni?

     

    Ta lopata za ploskanje je izdelana iz zelo kakovostnega lesa. Les je bil temeljito obdelan, brušen in z zaobljenimi vogali. Če iščete preprosto, a zelo funkcionalno igračo za pljuvanje, ki ne bi smela stati veliko, potem je to leseno SM veslo prava izbira.

     

    Ali lahko kombiniram svoje spanking lopatice? paddle kombinirati z drugimi pripomočki?

     

    Da, vsekakor! Še posebej, če svoj novi leseni paddle z MEO ® usnjenimi bondage omejitvami ali morda uporabite prevezo za oči, obstaja nekaj odličnih možnosti. Ali pa usnjeno masko - ta poskrbi za erotično okrepitev zaznavanja in naredi vznemirljivo igro moči in zaupanja še bolj impresivno.

     

    Zaradi česa je BDSM paddle iz lesa tako poseben za spanking?

     

    paddle z izrezi dosežejo večji učinek učinka kot paddle brez izrezov. Izrezi zmanjšajo zračno blazino, ki nastane med BDSM paddle in kožo ob udarcu zmanjša, intenzivnost udarca pa se poveča. Vsi robovi naših lopatic so zaobljeni, kar znatno zmanjša tveganje za poškodbe. Zahvaljujoč ergonomsko oblikovanemu ročaju je paddle zelo udobno v roki ter zagotavlja varno in natančno izvajanje udarcev. Površina vesla je natančno brušena in zato zelo gladka.

     

    Pomembna merila za nakup lopatice BDSM za erotično ploskanje:

     

    A paddle je izredno priljubljen pripomoček na sceni BDSM. Morda že poznate jahalno žlico in bič SM, vendar je lopar BDSM paddle lahko zagotovi še posebej intenzivno bolečino za užitek. Material je pravzaprav odločilno merilo, zaradi katerega je paddle sredstvo za strogo kaznovanje v igri dominacije in podrejanja. Za začetnike pri spankanju je paddleki so mehko oblazinjena ali imajo dve različni udarni površini. Z njimi lahko zadnjico počasi pripravite na bolečino užitka, ki bo prišla. Če pa lahka bolečina za užitek ne zadostuje več, lahko uporabite BDSM paddle iz usnja so pravi paddle za vas. Takšna paddle se lahko kaže z različnimi stopnjami učinka. Druga prepričljiva možnost je paddle iz gume ali silikona. Pogosto so povsem podcenjeni, saj kljub temu, da so mehki, prožni in gladki, povzročijo impresiven udarec po zadnjici - tudi ob zelo majhnem naporu. Če pa želite intenzivno bolečino užitka, se morate odločiti za BDSM paddle iz lesa. Trdota in nepopustljivost materiala zagotavljata izjemno intenzivnost. MEO ® vam tukaj v veliki spletni trgovini SM ponuja široko izbiro lopatic različnih oblik, dizajnov in materialov, tako da boste lahko našli pravo za vas paddle primerno za vas.

     

    Več informacij:

     

    • paddle / Tawse za slačenje iz masivnega lesa
    • Angleška beseda "spanking" pomeni ploskanje po zadnjici. Spanking je pogosto zabaven tudi za tiste, ki niso ljubitelji BDSM. Poleg rituala kaznovanja je to tudi poseben užitek bolečina, ki jo občutimo. Ljubitelji BDSM radi nosijo tudi naše usnjene rokavice.
    • Dimenzije: Dolžina približno 41 cm, širina približno 9 cm
    • Spletna trgovina MEO: Lopatice za spanking, biči za SM, jahalni pripomočki za SM in druge igrače za SM.
    • Kakovost: Z ljubeznijo ročno izdelani izdelki, ki zagotavljajo najvišje standarde kakovosti.
    • Naravni izdelek: Les je naravni material, ki je še posebej primeren za izdelavo paddle primeren. Gre za izdelek, ki ga je mogoče 100-odstotno reciklirati in je okolju prijazen.
    • Edinstvenost: Naše paddle so ročno izdelani in edinstveni.
    • Diskretnost: Odposlani so v neopazni kartonski škatli, iz katere ni razvidna vsebina.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Hurts so good

    Love this item. Light enough that she can use it for extended sessions.

      Ocenjevanje 

      Permette davvero di sbizzarrirsi

      Lunghissimo e leggero, permette davvero di sbizzarrirsi

        Ocenjevanje 

        Natürlicher Lustschmerz garantiert!

        Mit diesem Paddel aus Eiche heize ich meiner Sklavin stilecht ein und bringe den süßen Hintern zum glühen. Das Paddel liegt mir perfekt in der Hand und erzeugt verführerische Klatschgeräusche auf nackter Haut. Das Highlight dieses puristischen Schlagwerkzeugs ist jedoch sein Material - Eiche mit einer Festigkeit die Stahl gleicht.

          Napišite svoj pregled

          BDSM paddle iz lesa - kaznovanje

          BDSM paddle iz lesa - kaznovanje

          Ste pripravljeni na kazen? Potem naj vas Top poželjivo kaznuje s tem lesenim BDSM paddle in ugotovite, kako zelo ga lahko z njim vzburite. Strastne igre kaznovanja z paddle so posebne vrste užitek, ki ne bo spravil v dobro voljo le ljubiteljev spankinga.

          Napišite svoj pregled

          Kupci so kupili tudi:

          30 drugi izdelki iz iste kategorije: