Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Biči in flogger

Glasilo

BDSM flogger iz usnja

Kmalu bo na voljo  Ponudba

Za mehke in močne udarce! Spletna stran flogger mEO vas bo navdušil! Narejen je iz visokokakovostnega pletenega usnja in se odlično prilega roki.

Več informacij

2174/00

129,90 €


-30,00 €

99,90 €

plus stroški dostave

Na voljo v kratkem

    Več informacij

    Za mehke in močne udarce! MEO's flogger vas bo navdušil! Izdelan je iz visokokakovostnega pletenega usnja in se odlično prilega roki.

     

    In dubio pro MEO velja tudi za biče, saj sodelujemo izključno z izkušenimi izdelovalci bičev, ki s tradicionalnimi proizvodnimi postopki izdelujejo izjemne biče in biče flogger biči.

     

    15 trakov naših bičev, od katerih je vsak spleten na polovici dolžine, ustvarja velik zračni upor in ob udarcu ob tla povzroči značilen zvok flogger značilen zvok ob udarcu.

     

    Naš flogger iz usnja uporabljamo po eni strani za segrevanje prizadetih delov telesa, da spodbudimo boljši krvni obtok in tako zmanjšamo tveganje za poškodbe, po drugi strani pa za nežne udarce ali močne udarce. Zapestni trak zagotavlja dober oprijem, s svojo dolžino 70 cm pa flogger odlično pospraviti. Na kratko: ta flogger je nepogrešljiv za vse ljubitelje spankinga.

     

    Robusten ročaj je prevlečen s pletenim usnjem in ima zapestni trak. To pomeni, da imate flogger varno v roki, lahko pa ga shranite tudi obešenega (priporočljivo za vse biče in fičnike).

     

    Več podrobnosti:

     

    • flogger iz naše ponudbe HURTME.
    • Ročno izdelan iz najboljšega usnja.
    • Skupna dolžina: približno 68 cm
    • Dolžina ročaja: približno 22 cm
    • Debelina ročaja: 2,5 cm
    • 24 usnjenih trakov
    • Primeren za začetnike in profesionalce BDSM.
    • Bičanje se pogosto uporablja kot spolna praksa za ustvarjanje spolnega užitka. Tako imenovano bičanje je del spolne igre BDSM. Pri BDSM bič pogosto uporabljajo zgornji. Uporabljajo se tako za kaznovanje kot za užitek.
    • Uporaba igrač BDSM, kot so naše floggervedno zahteva občutek odgovornosti in medsebojnega spoštovanja med udeleženci. Vedno upoštevajte načela "varno, razumno, sporazumno".
    • Varno: Uporabljajte samo flogger le, če ste seznanjeni z ravnanjem z njo. Izogibajte se občutljivim predelom telesa, zlasti obrazu, vratu in predelu ledvic. Predhodna vaja na blazini ali podobnem pripomočku je lahko koristna, da dobite občutek za flogger pridobiti občutek za njeno uporabo.
    • Bodite razumni: dejavnosti BDSM je treba vedno izvajati z jasnimi mislimi. Izogibajte se uporabi flogger če ste pod vplivom alkohola, drog ali močnih zdravil. Poleg tega bodite vedno pozorni na prejemnikovo telesno in duševno stanje.
    • Soglasno: S spolnim partnerjem se odkrito in pošteno pogovarjajte o mejah in željah. Jasno Safeword bi se morali dogovoriti tako, da je mogoče dejavnost kadar koli končati, če se eden od udeležencev počuti neprijetno.
    • Ne pozabite: BDSM je intimen odnos, v katerem sta zaupanje in komunikacija najpomembnejša. Uporabite naše flogger s spoštovanjem in odgovornostjo, da zagotovite varno in prijetno izkušnjo za vse udeležence.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Materiale di qualità!

    Ho preso questo frustino per provare nuove cose con la mia ragazza, e devo dire che ci troviamo molto bene. Il materiale è ottimo, se usata bene provata molto piacere senza lasciare segni o lividi.

      Ocenjevanje 

      Sehr edle Peitsche.

      Ich habe dieses Modell von meiner Domina empfohlen bekommen und es war eine sehr guter Kauf. Die Vearbeitung ist sehr edel und das Leder ist ein Traum.

        Napišite svoj pregled

        BDSM flogger iz usnja

        BDSM flogger iz usnja

        Za mehke in močne udarce! Spletna stran flogger mEO vas bo navdušil! Narejen je iz visokokakovostnega pletenega usnja in se odlično prilega roki.

        Napišite svoj pregled

        Kupci so kupili tudi:

        24 drugi izdelki iz iste kategorije: