Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Bondage pas

Glasilo

Teletinasti pas za suženjstvo - črna/rumena

Ta ročno izdelan pas za bondage v temno črni barvi z rumenimi cevmi in kontrastnimi šivi ni le čudovit pripomoček za BDSM, temveč tudi referenca na tradicionalno bondage Hanky Code.

Več informacij

3520/00

289,90 €


-40,00 €

249,90 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Ta ročno izdelan pas za bondage v temno črni barvi z rumenimi cevmi in kontrastnimi šivi ni le čudovit pripomoček za BDSM, temveč tudi referenca na tradicionalno bondage Hanky Code. Ročno izdelan v Italiji iz najboljše telečje kože, ta pas za bondage ne pomeni le najvišje kakovosti in privlačnega dizajna, ampak tudi diskretno izraža določene želje. V tem primeru je to rumena barva Hanky Code tradicionalno pomeni "vodne športe".

     

    Naš pas za bondage je fascinanten vsakodnevni dodatek iz italijanskega usnja, ki ga lahko v hipu spremenite v par nastavljivih okovov z zaponkami. Ta izdelek je namenjen vsem, ki jih rade vodijo nenadne strasti...

     

    Ročno izdelan v Italiji, ta pas za bondage predstavlja najvišjo kakovost in natančno izdelavo. Uteleša ne le italijansko oblikovanje, temveč tudi inovativnost in funkcionalnost. Vsaka podrobnost, od izdelave do kovinskih sestavnih delov, je bila skrbno premišljena. Zaponke so zaključene z dragoceno rutenijevo prevleko, ki ne zagotavlja le temnega, razkošnega videza, temveč tudi dodatno zaščito. Poleg tega vse kovinske komponente ne vsebujejo niklja, kar je še posebej primerno za občutljivo kožo in preprečuje alergije. Zasnovo zaokrožuje najboljše telečje usnje iz Italije, ki je znano po svoji prožnosti in trpežnosti ter tako zagotavlja udobje in trajnost pasu. S tem pasom za bondage vlagate v kos razkošja in italijanskega življenjskega sloga, ki združuje funkcionalnost in estetiko.

     

    Ta pas pa ni le eleganten, ampak tudi funkcionalen. Nosite ga lahko kot vsakodnevni dodatek in se v hipu spremeni v lahko nastavljive okove za roke ali gležnje. Kako pogosto ste že začutili željo, da bi partnerja zvezali in mu preprečili, da bi pobegnil pred vašimi seksi fantazijami? Zdaj lahko to storite tako, da preprosto izvlečete pas iz hlač. Pas je pravzaprav sestavljen iz dveh posameznih krajših trakov, od katerih je vsak širok 3 cm in ga je mogoče prilagoditi na dolžino 60 cm. Zaponki lahko pritrdite z dvema majhnima vijačnima verižicama (priložena) ali s ključavnicami MEO. Z vsemi temi prednostmi ta pas za bondage ponuja kombinacijo kakovosti, sloga in vsestranskosti, ki jo pri izdelkih BDSM redko najdemo.

     

    Več podrobnosti:

     

    • Vključuje dve zaponki, ki ju je mogoče zakleniti.
    • Naš pas so z največjo natančnostjo izdelali izkušeni obrtniki v Italiji. Mehka telečja koža pasu ne omogoča le udobnega nošenja, temveč mu daje tudi razkošen pridih.
    • Univerzalna velikost.
    • Velikost pasu je mogoče individualno prilagoditi.
    • 100-odstotna telečja koža, vijačna verižica in pasne zaponke so prevlečene z rutenijem in ne vsebujejo niklja.
    • Pas meri 2 x 60 cm (24 palcev) v dolžino in 3 cm (1,18 palca) v širino.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Wir sind begeistert

    Qualität scheint sehr gut zu sein. Angenehm zu tragen, gute Verarbeitung.

      Ocenjevanje 

      Seems very very good

      Appears to be made to last

        Napišite svoj pregled

        Teletinasti pas za suženjstvo - črna/rumena

        Teletinasti pas za suženjstvo - črna/rumena

        Ta ročno izdelan pas za bondage v temno črni barvi z rumenimi cevmi in kontrastnimi šivi ni le čudovit pripomoček za BDSM, temveč tudi referenca na tradicionalno bondage Hanky Code.

        Napišite svoj pregled

        4 drugi izdelki iz iste kategorije: