Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

DEEP'R - Analno globinsko usposabljanje

Glasilo

DEEP'R Dildo Mega Power Fist

Ta črni fist dildo ne navdušuje le vsakega oboževalca fisting Ventilator. S številnimi podrobnostmi, prožno teksturo ter mišičastim videzom in občutkom DEEP'R Dildo Mega Power Fist za dih jemajoča doživetja. Dolžina 68 cm in premer od 6,5 do 13 cm sta dimenziji, ki bosta prepričali vsakogar!

Več informacij

2436/00

na voljo

    Več informacij

    Ta črni fist dildo bo navdušil več kot le fisting Ventilatorja. S številnimi podrobnostmi, prilagodljivo teksturo in mišičastim videzom ter občutkom DEEP'R Dildo Mega Power Fist zagotavlja dih jemajoča doživetja. Dolžina 68 cm in premer od 6,5 do 13 cm sta dimenziji, ki bosta navdušili vsakogar!

     

    Zelo mišičast fistaster je kot nalašč za vse, ki si končno želijo narediti zadnji korak na svojem "analnem potovanju", saj DEEP'R Dildo Mega Power Fist zmore vse, kar zmore aktiven fistaster!

     

    DEEP'R Dildo Mega Power Fist je dolg dildo za napredne uporabnike! Pest in podlaket v naravni velikosti nista namenjena le ekstremnemu raztezanju anusa; z njima lahko ustvarite tudi realističen občutek kot pri pravem fist fuku. Vsaka podrobnost DEEP'R Dildo Mega Power Fist masira notranje stene in uporabnika popelje na novo raven popolne analne ekstaze. Za končno uresničitev teh fantazij boste potrebovali veliko lubrikanta FUCKSLUT, vendar je vredno!

     

    Kaj je tako posebnega pri velikem vibratorju DEEP'R za globoko analno vadbo?

     

    DEEP'R: Izjemna dolžina, veliki premeri, nenavadne teksture in prepričljiv material, ki je dovolj čvrst in hkrati prožen, da ga boste globoko v sebi začutili na pravih mestih! Ta posebno dolg dildo DEEP'R vas bo popolnoma napolnil in vam zagotovil intenzivno zadovoljstvo. Ne bo vas navdušila le velikost tega dilda, ampak tudi njegova zelo posebna zasnova, ki vam bo zagotovila nepozabne trenutke. Preizkusite dildo DEEP'R, če si upate!

     

    Kako lahko velik dildo DEEP'R uporabim za analno globinsko urjenje ali analno globinsko igro?

     

    Zaradi njegove dolžine in obsega je vstavljanje velikega DEEP'R dilda spr va lahko težavno. Vzemite si čas, delajte počasi in izberite položaj, ki vam omogoča, da raztegnete svoje telo. Ulezite se na hrbet z našo blazino ASS UP pod zadnjico ter dvignjenimi in razkrečenimi nogami. Blazina ASS UP bo vaše telo stabilno in udobno podpirala tudi v napornih položajih. Trdna blazina ASS UP tudi preprečuje, da bi se pogreznili v posteljo, in olajša številne druge položaje med seksom in solo seksom. Vsekakor priporočamo, da se "ogrejete" z manjšim vibratorjem in nato preidete na velik vibrator DEEP'R.

     

    Anal Depth Play in analno globinsko usposabljanje: Kateri lubrikant naj uporabim z velikim vibratorjem DEEP'R?

     

    Uporabite veliko lubrikanta! Tega se nikoli ne naveličamo ponavljati. Anus ni le bolj občutljiv kot vagina, ampak postaja tudi bolj občutljiv, bolj ko greste navzgor. Zato morate vsekakor uporabiti veliko in veliko lubrikanta, da se ne poškodujete. Če nameravate uporabiti velik dildo DEEP'R za globoko analno vadbo, priporočamo naš lubrikant za analni seks FUCKSLUT Je lubrikant na silikonski osnovi za Anal Depth Play in se občuti kot noben drug lubrikant. Zaradi FUCKSLUT-a je uporaba velikega DEEP'R dilda za globoko analno penetracijo neboleč, a dih jemajoč užitek. V vsakem primeru priporočamo tudi naš sprej EXTREMEO. Ta sprej je odlična izbira tako za začetnike v analnem seksu kot za izkušene ljubitelje velikih dildov. EXTREMEO je poseben izdelek za analni seks in analno raztezanje. Zaradi posebne kombinacije aktivnih sestavin to pršilo poskrbi za lažje vstavljanje tudi zelo velikih dildov DEEP'R. Poseben učinek izdelka EXTREMEO spodbuja lažjo penetracijo in tako vodi do sproščenega in strastnega užitka. Gre za analno pršilo, ki v kratkem času poskrbi za nego kože in sprosti anus. Sprej deluje brez izgube občutka, zmanjša bolečo občutljivost mišice zapiralke in pomaga doseči analni seks brez zadržkov!

     

    Material in nega velikega dilda DEEP'R za globoko analno vadbo:

     

    Ta veliki dildo XL iz serije DEEP'R je izdelan iz visokokakovostnega PVC. Material je čudovito prožen in spolzek. Material, ki ga uporabljamo, je tudi zelo trpežen, zato bo vaš dildo DEEP'R dolgo služil. Zelo dolg dildo DEEP'R lahko očistite z blagim milom in vodo. Za temeljito higieno priporočamo tudi redno uporabo našega pršila VERYCLEAN.

     

    Dodatne informacije:

     

     

    • DEEP'R | Mega Power Fist | velik XL dildo | 68,00 cm. Ø 6,50 cm. - 13 cm.

    • Dildo DEEP'R je primeren le za analne profesionalce in napredne igralce

    • Dildo DEEP'R je dildo z debelim črevesjem za globinsko igro in globoko analno penetracijo / trening globokega anusa
    • Kaj je analni globinski trening? Analno globinsko urjenje je spolna praksa, pri kateri predmete vstavljamo čim globlje analno. Cilj je doseči in nato premagati ukrivljenost sigmoidnega debelega črevesa. V nasprotju z raztezanjem ali fistingom gre pri analni globinski igri le za dolžino in ne za premer vstavljenih predmetov.
    • Prave analne igračke za analno globinsko urjenje in analno globinsko igranje! Čeprav je na trgu veliko izdelkov za analno globinsko urjenje, so dolgi dildi DEEP'R daleč najboljša izbira. Pravilo je, da potrebujete seks igračo, ki je dolga, tanka in prožna!
    • Zaradi popolnega materiala se dildo DEEP'R prilagodi vsaki krivini in doseže mesta, za katera sploh niste vedeli, da obstajajo.
    • Dildo DEEP'R lahko uporabljate samostojno ali v paru!
    • Material: PVC, brez ftalatov
    • Pravi lubrikant za globoko analno vadbo: Za vstavljanje dildov DEEP'R priporočamo naš lubrikant FUCKSLUT na silikonski osnovi ali naš hibridni gel MANCUNT. Še intenzivnejše občutke lahko dosežete z RUSHTIME (segrevanje). Sprej EXTREMEO in naš gel AnalPush po potrebi olajšata brezbolečinsko vstavljanje.
    • Nasveti in triki za globoko analno vadbo: Dildo DEEP'R lahko vstavite še posebej globoko z našo blazino ASS UP
    • Čiščenje: V primeru, da je toplo vodo, blago milo in naše čistilo za igrače VERYCLEAN.
    • Velika izbira dildov DEEP'R! V naši trgovini z dildi boste našli vse modele iz serije DEEP'R v različnih modelih, oblikah in dolžinah. Odlični za Anal Depth Play in analno globinsko urjenje.



     

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    5 stars

    As someone who has always been adventurous and eager to explore new dimensions of pleasure, the MEO Power Fist dildo has exceeded all my expectations. This black fist dildo is not just for hardcore fisting fans, but a treat for anyone looking to elevate their sensations.

    With an impressive length of 68cm and a diameter ranging from 6.5cm to a whopping 13cm, the dimensions of the Mega Power Fist are nothing short of mind-blowing. Its detailed, muscular design, combined with its flexible nature, is perfectly crafted to mimic a real hand and forearm.

    The lifelike fist and forearm of this dildo provide an experience that goes beyond mere anal stretching. It evokes a realistic feeling similar to an actual fist fuck. Every detail of the MEO Dildo Power Fist massages the inner walls in the most tantalizing way, leading its user into a realm of pure anal ecstasy. I must stress that you'll need a generous amount of lube to enjoy this toy to its full potential. But let me assure you, every moment spent with this toy is absolutely worth it.

    To sum it up, if you're someone who wants to take that bold step in your anal journey, look no further than the DEEP'R Dildo Mega Power Fist. It captures all the intensity of an active fist for an unforgettable experience.

      Ocenjevanje 

      Passt hervorragend.

      Durchmesser, Form und Länge sind Perfekt.
      Ergo... Topp Dildo für Profis.

      • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.

      Napišite svoj pregled

      DEEP'R Dildo Mega Power Fist

      DEEP'R Dildo Mega Power Fist

      Ta črni fist dildo ne navdušuje le vsakega oboževalca fisting Ventilator. S številnimi podrobnostmi, prožno teksturo ter mišičastim videzom in občutkom DEEP'R Dildo Mega Power Fist za dih jemajoča doživetja. Dolžina 68 cm in premer od 6,5 do 13 cm sta dimenziji, ki bosta prepričali vsakogar!

      Napišite svoj pregled

      Kupci so kupili tudi:

      13 drugi izdelki iz iste kategorije: