Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Dildi

Glasilo

Anal Monster - Analni dildo - butt plug Extremeo

Kot seks z nezemljanom! Na spletni strani Anal Monster je impresivna črna hibridna spolna igrača, ki združuje najboljše lastnosti zadnjega čepka in analnega dilda. Ime Anal Monster se nanaša predvsem na impozantno velikost in nenavadno obliko.

Več informacij

na voljo

    Več informacij

    Kot seks z nezemljanom! Na spletni strani Anal Monster je impresivna črna hibridna spolna igrača, ki združuje najboljše lastnosti zadnjega čepka in analnega dilda. Ime Anal Monster se nanaša predvsem na impozantno velikost in izjemno obliko.

     

    Za analne užitke z vesoljci, ki jih ne boste nikoli pozabili:

     

    Izraz "pošast" se pogosto uporablja za opis nečesa prevelikega ali posebnega, kar zagotovo velja za to analno igračko. Navdušujoč ni le videz, temveč tudi dvojna funkcija. Spletna stran Anal Monster iz serije Extremeo se razlikuje od drugih analnih igrač, saj je primerna tako za intenzivno analno igranje kot za dolgotrajno uporabo. To pomeni, da "analna pošast" obljublja maksimalno stimulacijo, ki daleč presega to, kar lahko ponudijo običajne spolne igrače. Rezultat? "Nezemeljski" užitek, ki mu ni para.

     

    Analni dildo iz druge dimenzije!

     

    Kot seks z nezemljanom! Naša seks igrača iz serije Extremeo je impresiven analni dildo, ki ga ponujamo v različnih velikostih. Njegova oblika je strašljiva, vendar vam ob uporabi zagotavlja neverjetne občutke. In če smo iskreni, potrebujete kar nekaj poguma, da ga vstavite do konca. Vendar smo prepričani, da vam bo uspelo!!!

     

    Ste pripravljeni na to izkušnjo, ki se zdi kot iz tega sveta? Na spletni strani butt plug Anal Monster iz serije Extremeo združuje neznano z znanim in ustvarja edinstven užitek:

     

    • Nezemeljska oblika: Ta "penis", ki ga je navdihnila podoba prevelikega penisa nezemljana, ima izrazit spolovilo in zelo izzivalno teksturo. Njegov bizaren, a fascinanten videz zagotovo obljublja dih jemajoče analne pustolovščine.

     

    • Visokokakovosten material: Ta Monster je izdelan iz tekočega silikona in nežno drsi v vaše telo. Je dovolj prožen, da se prilagodi vsakemu zasuku vašega telesa in sledi vsakemu položaju med seksom, hkrati pa je dovolj čvrst, da je vstavljanje enostavno.

     

    • Užitek brez uporabe rok: Zaradi vgrajenega priseska na dnu analnega vibratorja lahko analni monstrum brez težav pritrdite na katero koli gladko površino. Tako imate proste roke za raziskovanje drugih erogenih območij.

     

    Ne glede na to, ali ste začetnik ali izkušen poznavalec analnih spolnih igračk Anal Monster je na voljo v treh velikostih in je primeren za vse ravni:

     

    • Velikost S: kot nalašč za začetnike - dolžina 16 cm in premer za vstavljanje od 2 do 3,5 cm.
    • Velikost M: za pogumne med vami - dolžina 21 cm in premer od 3,3 do 4,4 cm.
    • Velikost L: Za prave mojstre užitka - dolžina 29,2 cm in impresiven premer od 4,5 do 6,2 cm.

     

    Na spletni strani butt plug Anal Monster ni le spolna igrača, temveč izjava, povabilo v doslej neznane svetove užitka. Upajte si stopiti v neznano in dovolite, da vas ta Monster popelje v druge sfere!

     

    Čiščenje in uporaba čepov Extremeo Butt Plugs:

     

    • Enostavna uporaba: vstavljanje čepka v anus je lahko čudovita in prijetna izkušnja - še posebej, če veste, kako to storiti pravilno. Priporočamo naš priljubljeni sprej Extremeo, ki olajša vstavljanje čepka v anus. Kratek razpršek sprosti mišice zapiralke. Zaradi tega je vstavljanje čepka v zadnjično odprtino še posebej nežen užitek.

     

    • Pravilno lubrikantno sredstvo in naš Lube Shooter: Pravilno lubrikantno sredstvo lahko naredi veliko razliko. Pri silikonskih izdelkih, kot je analni čep Extremeo, se morate izogibati lubrikantom na osnovi silikona, saj lahko poškodujejo material. Namesto tega priporočamo lubrikante na vodni osnovi, kot sta naša Aquameo ali Alphamale Aqua. Ti zagotavljajo prijeten občutek in so varni za uporabo s silikonskimi čepi. Spletna stran Lube Shooter ali aplikator za lubrikant optimizira izkušnjo z analnimi spolnimi igračami, kot so analni čepi. Omogoča, da se lubrikant globlje in enakomerneje porazdeli po analnem kanalu, zaradi česar je vstavljanje čepka bolj udobno in varno. Ker anus ne proizvaja lastnega lubrikanta, zadostna količina lubrikanta zmanjša trenje in tveganje za poškodbe. Poleg tega spletna stran Lube Shooter omogoča čist in natančen nanos brez izgube lubrikanta.

     

    • Čiščenje: Po vsaki uporabi morate svoj analni čep Extremeo temeljito očistiti. S toplo vodo in blagim milom zlahka odstranite večino nečistoč. Za temeljito in higienično čiščenje priporočamo tudi naš sprej VERYCLEAN. Hitro pršenje zagotavlja, da je butt plug vedno pripravljen na naslednjo pustolovščino.

     

    Več podrobnosti:

     

    • Hibridna analna igrača iz serije Extremeo
    • Stikala Extremeo Butt Plugs so analni čepi, ki so jih razvili strokovnjaki.
    • Extremeo ® je registrirana blagovna znamka podjetja MEO Nemčija.
    • Material: Izdelan iz visokokakovostnega silikona, ki ne vsebuje ftalatov.
    • Analni čep uporabljajte samo z lubrikanti na vodni osnovi, kot sta Alphamale Aqua ali Aquameo in naš Lube Shooter.
    • K temu analnemu čepu priporočamo naš Extremeo Anal Relax Spray: Ta sprej deluje brez izgube občutka, zmanjša bolečo občutljivost sfinktra in vam pomaga doseči nebrzdano spolno ekstazo.
    • Z novimi analnima čepoma Extremeo vam zdaj ponujamo vsestransko brezskrben paket za vaše analne pustolovščine. MEO ni samo pionir, ko gre za svetovno znane izdelke, kot je Extremeo Anal Relax Spray, ampak tudi vedno išče najboljše in najbolj inovativne načine za izboljšanje analnega seksa. Logično nadaljevanje naše strasti do analnih izdelkov je uvedba inovativnih ritnih čepov serije Extremeo. Na podlagi dolgoletnih izkušenj in povratnih informacij naših zvestih strank smo razvili analni čepke, ki postavljajo nove standarde na področju oblikovanja, udobja in delovanja.
    • Želite kupiti analni čep? Naše analne čepke lahko naročite po vsem svetu. V nemško govorečih državah lahko najdete seks shope MEO, kot so trgovina MEO v Nemčiji, trgovina MEO v Švici ali trgovina MEO Bondage v Avstriji. Nismo dejavni le po vsej Evropi, kot so Francija, Italija, Nizozemska, Irska, Islandija, Romunija, Norveška, Švedska itd. ampak po vsem svetu, kot so trgovina MEO Sex Shop v Španiji, trgovina z dildi na Danskem in tudi na Finskem - in če govorite češko, lahko naš celoten asortiman seks igrač najdete na spletu na Češkem. Če je vaš jezik estonščina, lahko naš izborbutt plug naročite prek spleta v Estoniji. Na voljo smo tudi v Sloveniji, s seks šopom v Bolgariji in široko ponudbo BDSM in erotičnih izdelkov na Slovaškem. Druge trgovine MEO so na voljo v ZDA, Belgiji, Grčiji, na Madžarskem, Japonskem, v Veliki Britaniji, Srbiji, Luksemburgu, na Malti, Portugalskem, Islandiji, Poljskem, v Kanadi, Južni Afriki in na Kosovu.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Goes deep

    Amazing feeling and goes deeper than you think.

      Ocenjevanje 

      Unbelievable

      Well, let's start with Unbelievable. I wouldn't have bought this years ago, now I don't know why I didn't. The diameter is great and that makes it not a struggle to use. A great feeling when this opens you up as it slides up inside.

        Ocenjevanje 

        The monster you call it is just that

        The monster you call it is just that. I plan to put it to the test this fall and winter and would like to have one the same length but twice the diameter if possible?Is such a beast available?

          Ocenjevanje 

          Super

          Objet conforme à la description. La matière est élastique, très agréable au toucher. Donne beaucoup de plaisir.

            Ocenjevanje 

            Geiles Monster

            Heute angekommen! Lieferung innerhalb 24 Stunden, in neutraler Verpackung… beim auspacken, war kein Geruch wahrnehmbar. Das Material fühlt sich sehr angenehm an, nicht zu weich und nicht zu fest. Das Monster ist exakt intim der Form und tiefschwarz wie auf dem Foto dargestellt

              Napišite svoj pregled

              Anal Monster - Analni dildo - butt plug Extremeo

              Anal Monster - Analni dildo - butt plug Extremeo

              Kot seks z nezemljanom! Na spletni strani Anal Monster je impresivna črna hibridna spolna igrača, ki združuje najboljše lastnosti zadnjega čepka in analnega dilda. Ime Anal Monster se nanaša predvsem na impozantno velikost in nenavadno obliko.

              Napišite svoj pregled

              Kupci so kupili tudi:

              30 drugi izdelki iz iste kategorije: