Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Glans obročki & Penis Plugs

Glasilo

Dolg silikonski čep za penis s priseskom

Ste pripravljeni na nov izziv? Naš dolg silikonski čep za penis ne navdušuje le s svojo impresivno dolžino 42 cm, temveč tudi s prefinjeno zasnovo in prilagodljivostjo, ki omogoča enostavno in intenzivno samostimulacijo.

Več informacij

24,90 €


-5,00 €

19,90 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Ste pripravljeni na nov izziv? Naš dolg silikonski čep za penis ne navdušuje le s svojo impresivno dolžino 42 cm, temveč tudi s prefinjeno obliko in prilagodljivostjo, ki omogoča enostavno in intenzivno samostimulacijo.

     

    Odkrijte čep za penis, ki na novo opredeljuje samostimulacijo!

     

    Čep za penis, ki je na voljo v različnih barvah, bo poskrbel, da bodo srca vseh ljubiteljev Urethral Play utripala hitreje. Posebna značilnost našega čepka za penis je vgrajen prisesek. Ta ponuja neprecenljivo vsestranskost, saj ga je mogoče pritrditi na vse gladke površine. V kopalnici, na pohištvu ali na poti - vaša domišljija nima meja.

     

    Z dolžino 42 cm in naraščajočim premerom od 5 do 10 mm je ta čep za penis popoln za sprožanje globokih in intenzivnih občutkov, ki segajo v celotno paleto. Ne glede na to, ali ste novinec na spletni strani Urethral Play ali izkušen uporabnik, vam bo ta čep za penis nudil neverjeten užitek.

     

    Za lažje vstavljanje priporočamo naš lubrikant VERYDEEP, ki je bil razvit posebej za katetre, čepke za penis in sonde. Ta lubrikant zagotavlja nežno in hkrati intenzivno lubrikacijo, zaradi česar je vstavljanje čepka za penis enostavna in hkrati vznemirljiva izkušnja.

     

    Pred in po užitku pride na vrsto nega: Za optimalno čiščenje čepka za penis priporočamo naš sprej VERYCLEAN. Z njim ohranite čep za penis higienično čist in poskrbite, da je vedno pripravljen za naslednjo uporabo.

     

    Moški obožujejo ta čep za penis - zdaj je čas, da se ga naučite ljubiti tudi vi.

     

    Več podrobnosti:

     

    • Dolg čep za penis s priseskom
    • Na voljo v različnih barvah
    • Dimenzije: premer od 5 do 10 mm, skupna dolžina približno 42 cm. Premer priseska približno 30 mm.
    • MEO je spletna trgovina, ki ni specializirana le za spolne igrače za moške, temveč tudi za čepke za penis, razširjevalce sečnice in razširjevalce sečnice. Naj vas popeljemo v fascinanten svet stimulacije sečnice in odkrijete senzualne občutke, povezane s temi vznemirljivimi spolnimi igračkami. Naša široka ponudba uretralnih igrač, od izdelkov za začetnike do dilatatorjev in penisnih čepov za profesionalce, je bila skrbno izbrana, da bi zagotovila najboljšo možno kakovost in varnost. Ne glede na to, ali iščete nežen uvod v uretralno stimulacijo ali intenzivno in globoko penetracijo s čepom za penis, naša ponudba pokriva vse vaše potrebe. Odkrijte visokokakovostne čepke za penis iz nerjavečega jekla, prožne silikonske dilatatorje, inovativne razširjevalce uretre in še veliko več. Izkusite intenzivne in edinstvene občutke uretralne stimulacije ter svoje spolne užitke dvignite na novo raven. Poleg tega vam nudimo kompetentno svetovanje ter diskretno in hitro dostavo. Izkoristite naše dolgoletne izkušnje na področju uretralnih igrač in dovolite nam, da vas prepričamo o kakovosti naših izdelkov.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Qualité "made in Germany"

    J'avais d'abord des réserves sur le fait de commander à l'étranger, mais j'ai finalement osé. Je suis vraiment impressionné par MEO - le service client, la discrétion et bien sûr ce plug flexible. Chapeau!

      Ocenjevanje 

      Geil!

      Geil! Der Penisplug ist echt der Hammer. Super Qualität und das Design ist top! Hab ihn ruckzuck nach Berlin geliefert bekommen (gestern bestellt und heute da). Solo-Sessions mit diesem Ding sind suuuuuuper und der Saugnapf? Hält wie festgeklebt. Definitiv mein neues Lieblingstoy!

        Ocenjevanje 

        WOW

        All right guys, let's dive into this: The flexible penis plug I recently got my hands on is next level!

          Napišite svoj pregled

          Dolg silikonski čep za penis s priseskom

          Dolg silikonski čep za penis s priseskom

          Ste pripravljeni na nov izziv? Naš dolg silikonski čep za penis ne navdušuje le s svojo impresivno dolžino 42 cm, temveč tudi s prefinjeno zasnovo in prilagodljivostjo, ki omogoča enostavno in intenzivno samostimulacijo.

          Napišite svoj pregled

          Kupci so kupili tudi:

          30 drugi izdelki iz iste kategorije: