Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Igrače TENGA

Glasilo

Tenga Aero Dial Cobalt Ring Masturbator

Masturbator Tenga Aero je na voljo v dveh različicah, ki se razlikujeta po notranji strukturi. Posebnost te serije je obroč, s katerim lahko nastavite notranji vakuumski učinek v 10 stopnjah. Material vložka je debel in zato trpežen, vendar še vedno mehak; to zagotavlja čudovite orgazme.

Več informacij

2712/00

99,90 €


-20%

79,92 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Zagotavljamo vam resnično osupljiv orgazem! Tenga Aero je nova vrsta masturbatorja z napredno tehnologijo Dial, ki vam omogoča, da zlahka nadzirate intenzivnost učinka sesanja!

     

    Tenga je verjetno najuspešnejši proizvajalec masturbatorjev v Evropi, zahvaljujoč neverjetni priljubljenosti njihove izvirne vakuumske skodelice ter nenehno spreminjajočih se modelov in funkcij. Aero Dial je odličen tehnološki dosežek, ki vam omogoča deset različnih stopenj sesanja. Te lahko preprosto nastavite z obračanjem središča. Vsaka oznaka predstavlja različno intenzivnost. Obroč tesni in zagotavlja potreben podtlak v notranjosti. Ljubezenski tunel je zapleteno strukturiran z bradavicami, utori in komorami ter stimulira vsak centimeter vašega penisa in spolovila.

     

    Priložen je vzorec lubrikanta, zato lahko z masturbatorjem Tenga začnete uporabljati takoj! Na odprtino in notranjost predora nanesite nekaj lubrikanta na vodni osnovi, da doživite najboljše občutke.

     

    Masturbator Tenga Aero za večkratno uporabo je sestavljen iz trdega telesa, mehkega elastomernega rokava in pokrovčka, ki služi kot higiensko sušilno stojalo. Ko končate, vzemite rokav in ga temeljito operite s toplo vodo in blagim milom, nato pa pustite, da se popolnoma posuši na stojalu, in se veselite naslednje uporabe.

     

    Sušilnik Tenga Aero je na voljo v dveh različicah, ki se razlikujeta po notranji strukturi. Posebnost te serije je obroč, s katerim lahko v 10 stopnjah prilagodite učinek notranjega vakuuma. Material vložka je debel in zato trpežen, vendar še vedno mehak.

     

    Poudarki:

     

    • Inovativna tehnologija Aero Dial
    • Enostavno nastavljiva sesalna moč
    • 10-stopenjsko uravnavanje zračnega tlaka
    • Ponovno uporaben
    • Notranji obroč za močno sesanje
    • Popolna stimulacija
    • Zelo elastičen material
    • Vznemirljiv teksturiran notranji tunel
    • Vključeno stojalo za sušenje
    • Vključen vzorec lubrikanta

     

    Kako uporabljati Tenga - Aero Dial:

     

    Odprite ohišje, izdatno nanesite lubrikant na vhod in v kanal. Mehak material se med uporabo zelo hitro prilagodi telesni temperaturi. Po uporabi sperite pod tekočo vodo znotraj in zunaj, da se očistite. Stresite odvečno vodo in jo osušite. Najprej se nekaj ur sušite na stojalu brez pokrova.

     

    Dodatne informacije:

     

    • Vakuumski učinek masturbatorja je individualno nastavljiv v 10 stopnjah z zunanjim tesnim obročem
    • Ozek notranji obroč kmalu po vstopu in raznolike strukture v globlji notranjosti, do 15 cm globine vstavljanja
    • Eleganten in hkrati neopazen nevtralen videz ohišja, kompaktna teža 360 g
    • Vstavek je mogoče enostavno odstraniti in higiensko očistiti - vgrajeno stojalo za sušenje
    • Vključuje kompaktno stojalo za sušenje in pokrov za shranjevanje brez prahu.
    • Vsebina: 1 masturbator s pokrovom in stojalom, 1 vrečka lubrikanta 10 ml, priročnik
    • Dimenzije: Premer: 7,8 cm, višina: 17,2 cm
    • Material: notranji material TPE, pokrov in notranji elementi iz plastike ABS oziroma PE

     

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Sehr geil und intensiv

    Das Material des wunderbaren Tenga Aero Dial Cobalt Ring Masturbator verfügt über einen leichten Eigengeruch, empfinde es aber nicht als unangenehm. Und mit Gleitgel Aquameo entfaltet der Masturbator seiner volle Wirkung. Durch den Spiraleffekt (dreht sich ein beim hochziehen) wird es richtig geil, super intensiv und der spritzige Orgasmus lässt nicht lange auf sich warten. Lässt sich absolut gut zu zweit verwenden und genial, wenn man(n) so ausgeliefert ist...

      Ocenjevanje 

      Prêt à donner du plaisir !

      Un vrai pied. L'appareil est arrivé, soigneusement emballé. Prêt à l'emploi ! pas besoin de piles. Il est très simple d'utilisation, intuitif....On a pas mis longtemps à devenir très complices ! Je recommande fortement!

        Ocenjevanje 

        Sensazione realistica

        Giocattolo compatto per un pene di medie dimensioni. Bella trama a coste all'interno. Quando preriscaldato con acqua tiepida, provi una sensazione realistica.

          Ocenjevanje 

          Reusable and Easy to Clean

          Make a mess? Good! Clean-up is easy! These sleeves are easy to take out and can be washed with water and soap, then the cap itself turns into a drying rack for easy and hygienic cleaning.

            Ocenjevanje 

            Ottimo

            Ottimo prodotto dalle sensazioni multiple; consigliato a chi vuole provare piacere solitario.

              Ocenjevanje 

              Tenga Aero Cobalt Ring

              Overall, from the experiences I witnessed and heard (not just in surround sound groaning and moaning), the Tenga Aero Cobalt Ring is a really good male masturbator that does offer a similar experience to receiving a real-life blowjob. It didn’t have the normal complications that other masturbators often have, such as too small, too uncomfortable, or too noisy. From what I saw, it looks like a good investment if you’re looking for a masturbator with different intensities for mixing up sensations.

                Napišite svoj pregled

                Tenga Aero Dial Cobalt Ring Masturbator

                Tenga Aero Dial Cobalt Ring Masturbator

                Masturbator Tenga Aero je na voljo v dveh različicah, ki se razlikujeta po notranji strukturi. Posebnost te serije je obroč, s katerim lahko nastavite notranji vakuumski učinek v 10 stopnjah. Material vložka je debel in zato trpežen, vendar še vedno mehak; to zagotavlja čudovite orgazme.

                Napišite svoj pregled

                Kupci so kupili tudi:

                19 drugi izdelki iz iste kategorije: