Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Maske za oči in preveze za oči

Glasilo

Anatomska BDSM maska za oči za Sensory Deprivation

Cilj senzorične deprivacije v kontekstu BDSM je blokirati en čut - v tem primeru vid -, da bi izostrili druge čute in tako povečali intenzivnost občutkov. Naša anatomska, popolnoma neprozorna maska za oči vam zagotavlja točno takšno izkušnjo. To ni le pripomoček BDSM, temveč tudi vstopnica za dih jemajoče občutke.

Več informacij

3466/00

24,90 €


-5,00 €

19,90 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Cilj senzorične deprivacije v kontekstu BDSM je blokirati en čut - v tem primeru vid -, da bi izostrili druge čute in tako povečali intenzivnost občutkov. Naša anatomska, popolnoma neprozorna maska za oči vam zagotavlja točno takšno izkušnjo. To ni le pripomoček za BDSM, temveč vrata do dih jemajočih občutkov.

     

    Ste se pripravljeni odpovedati nadzoru? Ta maska za oči bo revolucionarno spremenila vašo naslednjo seanso BDSM!

     

    Če z masko za oči izklopite svoj vid, se intenzivno potopite v druge čute. Vsak zvok, ne glede na to, kako tih je, najfinejši dotiki in subtilni vonji nenadoma postanejo veliko bolj prisotni. V scenariju BDSM maska za oči uporabniku omogoča, da se izgubi v nekakšni predaji, da se odpove nadzoru in se popolnoma potopi v trenutek. To stanje povečane občutljivosti in hkrati občutka nezaščitenosti poglobi izkušnjo ter jo naredi intenzivnejšo in nepozabno. Prav zaradi tega povečanega čutnega zaznavanja je maska za oči Sensory Deprivation nepogrešljiva sestavina v svetu BDSM.

     

    Zakaj je ta maska za oči obvezna oprema za vse ljubitelje BDSM:

     

    • Zunanjost maske za oči je izdelana iz fine murvine svile in žametno mehkega spandeksa. Notranja podloga iz spominske pene zagotavlja udobno prileganje.
    • 3D-oblika: Zaradi tridimenzionalne strukture se neprozorna maska za oči BDSM popolnoma prilagodi konturam obraza. Svetlobni ščit na nosnem mostičku preprečuje prodiranje svetlobe, zato je popolna tema tudi v svetli okolici.
    • Brez pritiska na oči: Inovativna tridimenzionalna zasnova zagotavlja, da oči niso utesnjene niti, ko so odprte, in celo trepalnice ostanejo nedotaknjene. To zagotavlja sproščeno in prijetno seanso BDSM.
    • Nastavljiv naglavni trak: Zaradi nastavljivega traku z zaponko je maska primerna za obseg glave od 40 cm do 75 cm. Ne skrbite zaradi prekratkih ali predolgih naglavnih trakov, maska za oči BDSM se popolnoma prilega vaši glavi.

     

    Nad to masko za oči ni navdušena le skupnost BDSM, temveč tudi naše druge stranke po vsem svetu, ki cenijo intenzivnost in kakovost izkušnje, ki jo ponuja ta visokokakovostna maska.

     

    Kako lahko masko za oči kombinirate z drugimi pripomočki BDSM?

     

    Naša maska za oči za Sensory Deprivation je veliko več kot le pripomoček BDSM, je ključ do intenzivnejše čutne izkušnje. Masko za oči lahko kombinirate z manšetami za roke in noge, da dodate element omejevanja gibanja. Ali pa uporabite učinkovit gag, ki ne le daje izjavo, temveč še dodatno omejuje komunikacijo in stopnjuje občutek podrejenosti. Poskusite s kontrasti, kot je prepustitev z našim peresnim ščegetavčkom in vznemirljivim kompletom sveč Dr. Sado, pri čemer okrepljeni čuti zaznavajo vsako kapljico vročega voska in vsak nežen dotik s peresom veliko intenzivneje. Za druge presenetljive trenutke lahko poskrbita še veslo ali bič BDSM....

     

    Več podrobnosti:

     

    • Za senzorično deprivacijo BDSM: maska za oči za BDSM
    • Material: murvina svila, spandeks, spominska pena
    • Nastavljiva velikost. Primerna za obseg glave od 40 cm do 75 cm.
    • Navodila za nego: Za podaljšanje življenjske dobe maske za oči BDSM priporočamo ročno pranje z nevtralnim detergentom. Ne perite v pralnem stroju in pustite, da se posuši na senčnem mestu.
    • Spletna trgovina z maskami BDSM: Dobrodošli v vznemirljivem svetu MEO, vaši spletni trgovini z ekskluzivnimi maskami za bondage in BDSM. Odkrijte našo osupljivo izbiro z ljubeznijo izdelanih mask BDSM. Ne glede na to, ali iščete visokokakovostno usnjeno masko z najvišjim udobjem in kakovostjo nošenja ali precej domiselno masko iz spandeksa za vrhunsko čutno izkušnjo - naša izbira ne pušča ničesar zaželenega. Naši strokovnjaki držijo prst na utripu in vedno iščejo najbolj inovativne in najkakovostnejše izdelke, da bo vaša izkušnja neprimerljiva. Brez kompromisov glede kakovosti in sloga vam ponujamo tudi privlačne maske iz lateksa za povsem novo raven užitka. Za bolj avanturistične ponujamo vznemirljive plinske maske, ki bodo vašo izkušnjo BDSM ponesle na novo in vznemirljivo raven. S poudarkom na privlačnem dizajnu in visokokakovostnih materialih MEO ne ponuja običajnih izdelkov, temveč obljublja nepozabna in edinstvena doživetja. Z našimi maskami BDSM lahko svoje intimne trenutke naredite še bolj nepozabne. Odkrijte svet BDSM z MEO in dovolite, da vaše najbolj skrite želje in fantazije postanejo resničnost. Ker pri MEO je vaše poželenje naša strast!

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Best Yet

    This is the best blindfold I have found in years.
    Comfortable to wear, even allows you to open your eyes while wearing.
    Complete blackout so there is no peeking while being used.
    Already bought a couple of spares ... in case it gets damaged in the future

      Ocenjevanje 

      Duplice Funzione

      Sicuramente divertente da utilizzare in momenti particolari, ma anche per schiacciare un pisolo pomeridiano quando la luce ambientale è troppo forte :)

        Ocenjevanje 

        correcto

        Es lo que quería y lo he recibido en el tiempo estimado

          Ocenjevanje 

          Can't see....

          I've been looking for a blindfold that fit snug, was comfortable, and allowed no peeking out the bottom. This one does all that. Thank you, love it.

            Ocenjevanje 

            Perfect blindfold

            This is easily the best blindfold we've experimented with. It fits snugly, no light or outside vision, comfortable to wear. Very happy with the purchase and well worth it.

              Ocenjevanje 

              Tolle Maske

              Die Maske dichtet perfekt ab ohne zu eng zu sitzen. Durch die Ausbuchtung liegt die Maske nicht direkt auf den Augen, was ich sehr angenehm empfinde. Wirklich empfehlenswert beim Bondage.

                Napišite svoj pregled

                Anatomska BDSM maska za oči za Sensory Deprivation

                Anatomska BDSM maska za oči za Sensory Deprivation

                Cilj senzorične deprivacije v kontekstu BDSM je blokirati en čut - v tem primeru vid -, da bi izostrili druge čute in tako povečali intenzivnost občutkov. Naša anatomska, popolnoma neprozorna maska za oči vam zagotavlja točno takšno izkušnjo. To ni le pripomoček BDSM, temveč tudi vstopnica za dih jemajoče občutke.

                Napišite svoj pregled

                Kupci so kupili tudi:

                13 drugi izdelki iz iste kategorije: