Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Obročki za penis

Glasilo

Prstan za penis nastavljiv, izdelan iz usnja

Naš usnjeni obroček za penis z nastavljivo velikostjo, znan tudi kot pas za penis, lahko s tesnim in popolnoma nastavljivim prileganjem močno podaljša čas erekcije. Usnjeni obroček za penis je zaradi številnih prednosti eden najbolj priljubljenih obročkov za penis.

Več informacij

6004/00

na voljo

    Več informacij

    Naš nastavljiv usnjen obroč za penis, znan tudi kot pas za penis, lahko s tesnim in popolnoma nastavljivim prileganjem močno podaljša čas erekcije. Usnjeni obroček za penis je zaradi številnih prednosti eden najbolj priljubljenih obročkov za penis.

    Naš usnjeni obroček za penis z nastavljivo velikostjo je odličen pripomoček za moške, ki se prilega bazi penisa. Prstan za penis je izdelan iz telečjega usnja in ima pritisne zaponke, ki omogočajo prilagajanje velikosti. Obroček za penis se uporablja za omejevanje odtekanja krvi iz penisa in doseganje trdnejše in dolgotrajnejše erekcije z zadrževanjem krvi v erektilnem tkivu penisa.

    Kaj počne obroček za penis in kako uporabljati usnjen pas za penis?

    Usnjen obroček za penis se namesti okoli osnove penisa in mošnjička, ko je penis ohlapen. Ko penis postane trd in kri priteče v erektilno tkivo, se obroček za penis tako tesno prilega, da kri ne more več priteči nazaj. Usnjeni obroček za penis ne naredi penisa le tršega in večjega, temveč tudi upočasni ejakulacijo. Penis lahko ostane trd in zelo poln tudi po orgazmu. Usnjeni obroček za penis lahko pomaga tudi pri blagi erektilni disfunkciji ali kadar penis po daljšem spolnem odnosu sam postane ohlapen. Tudi poseben videz je všeč številnim moškim in ženskam, saj zaradi usnjenega obročka za penis žile na penisu izredno izstopajo in dajejo penisu še posebej poln videz.

    Prednosti usnjenega obročka za penis z zapiranjem na gumb v primerjavi z drugimi obročki za penis iz jekla ali gume:

    • Udobje: usnje je na koži pogosto bolj udobno kot kovina ali guma, nastavljiva velikost pa omogoča prileganje po meri, ki ga je mogoče prilagoditi po potrebi.
    • Prilagodljivost: za razliko od kovinskih obročkov za penis so usnjeni obročki za penis z gumbom bolj prilagodljivi in jih je mogoče raztegniti ali prilagoditi, da se udobno prilegajo, zato so primerni za moške z velikimi ali zelo majhnimi penisi.
    • Odličen videz: Usnjeni obročki za penis pogosto veljajo za vizualno privlačnejše od kovinskih ali gumijastih obročkov in so na voljo v različnih barvah in vzorcih, ki ustrezajo individualnim željam.
    • Diskretnost: Usnjeni obročki za penis z zaskočnim zapenjanjem so pogosto bolj diskretni kot kovinski ali gumijasti obročki za penis, saj jih ni opaziti pod oblačili in jih lahko diskretno uporabljate tudi v javnosti.


    Še ena prednost usnjenega obročka za penis s pritiskom na gumb pred drugimi vrstami obročkov za penis, kot so jekleni ali gumijasti, je, da je bolj udoben in nastavljiv. Usnje je mehkejše in prožnejše od kovine, zato ga je lažje prilagoditi velikosti penisa in individualnemu udobju. Zaradi zaskočnega zapenjanja ga je v primerjavi z drugimi vrstami obročkov za penis tudi lažje natakniti in sneti, kar je še posebej koristno med seksom.

    Več podrobnosti:

    • Usnjeni obroček za penis
    • Ročno izdelan pas za penis
    • Material: telečja koža, zakovice iz nerjavečega jekla
    • Univerzalna velikost
    • Obroček za penis z zaskočnim zapenjanjem
    • Obroček za penis se popolnoma prilagodi velikosti, ki jo potrebujete.
    • Dimenzije: Širina 15 mm, dolžina 20 cm.
    • Pomembno je opozoriti, da je treba usnjen obroček za penis, tako kot vse druge obročke za penis, uporabljati previdno in le omejen čas, da se izognete neprijetnostim.
    • Prstan za penis znamke CAZZOMEO
    • Čiščenje Po uporabi obrišite z vlažno krpo in občasno natrite z mastjo za usnje.
    • CAZZOMEO™ je registrirana blagovna znamka podjetja MEO v Nemčiji.

     

    Prenesi

    Petelinji obročki

    Kako namestiti obroček za penis in kako izbrati pravo velikost obročka za penis

    Prenesi (1.21M)

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Ottimo

    Perfetto in tutto!!!

      Ocenjevanje 

      Foto non corrispondenti

      Anello completamente diverso da come rappresentato. Manifattura scarsa, cuciture singole e giuntura centrale incollata. In pratica… un altro oggetto.

        Ocenjevanje 

        Sitzt perfekt und macht ihn ziemlich groß

        Dieser Cockring ist wirklich sehr empfehlenswert. Der Cockring ist individuell einstellbar und kann wirklich entweder um den Penis oder den Hoden oder Penis und Hoden getragen werden. Es ist sehr bequem und drückt nicht. Das perfekte Produkt.

        • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
        Ocenjevanje 

        Macht alles schön prall

        Sitz der Druckknöpfe des Cockrings ist gut kann sehr eng gestellt werden ansonsten ist das teil super und bring seine Wirkung

        • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
        Ocenjevanje 

        Buy this!

        A very comfortable, yet hefty cock strap. Because it is adjustable, you can wear it all day, every day, slightly looser, with just enough snugness to remind you that you're cock and balls are there. At other times, tighten it up for more effect.

        • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
        Ocenjevanje 

        Cock strap

        I've been wearing mine for a few days now: comfortable when a bit looser, stimulating when tighter. It really lifts your balls in your underpants during the day - and keeps you rock hard later on.

        • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.

        Napišite svoj pregled

        Prstan za penis nastavljiv, izdelan iz usnja

        Prstan za penis nastavljiv, izdelan iz usnja

        Naš usnjeni obroček za penis z nastavljivo velikostjo, znan tudi kot pas za penis, lahko s tesnim in popolnoma nastavljivim prileganjem močno podaljša čas erekcije. Usnjeni obroček za penis je zaradi številnih prednosti eden najbolj priljubljenih obročkov za penis.

        Napišite svoj pregled

        Kupci so kupili tudi:

        30 drugi izdelki iz iste kategorije: