Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Obročki za penis

Glasilo

Petelinji obroček Donut ROYAL: obroček za penis, obroček za spolovilo in utež za moda

Odvisno od velikosti lahko visokokakovostne obročke donut iz nerjavečega jekla MEO uporabite kot obroček za penis, obroček za penis, obroček za spolovilo ali celo kot utež za moda. Za trdno erekcijo, izbočen spolni ud, večji užitek med seksom ali za raztezanje mošnje: pri MEO boste našli največjo izbiro erekcijskih obročkov Donut.

Več informacij

29,90 €


-5,00 €

24,90 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Glede na velikost lahko visokokakovostne obročke donut iz nerjavečega jekla MEO uporabite kot obroček za penis, obroček za penis, obroček za spolovilo ali celo kot utež za moda. Za trdo erekcijo, izbočen spolni ud, večji užitek med seksom ali za raztezanje mošnje: pri MEO boste našli največjo izbiro Donut erekcijskih obročkov.

    Kaj je pravzaprav Donut erekcijski obroček?

    Donut obroček iz medicinskega nerjavečega jekla je obroček, ki se nosi okoli osnove penisa, samo okoli mod ali spolovila ali kot erekcijski obroček okoli penisa in semenčic. Izraz "donut" se nanaša na okroglo obliko prstana, ki spominja na Donut. Medicinsko nerjavno jeklo je visokokakovosten, s telesom združljiv material, ki se pogosto uporablja za medicinske vsadke in instrumente.

    Dimenzije - Donut Cock Ring Model Royal:

    Višina 15 mm, debelina 8 mm (srednje težka različica)

    Te obročke donut iz nerjavečega jekla ponujamo z različnimi notranjimi premeri:

    25 mm kot obroček za spolovilo
    30 mm kot obroček za spolovilo ali obroček za penis
    35 mm kot obroček za spolovilo ali obroček za penis
    40 mm kot obroček za penis ali manjši obroček za penis
    45 mm kot klasični obroček za penis
    50 mm kot klasični obroček za penis
    55 mm kot večji obroček za penis

    Te donut-Prstane tudi v lažji različici (Donut Cock Ring Duke - kliknite tukaj) in v težji različici (Donut Cock Ring Imperial - kliknite tukaj)! Ponujamo tudi magnetne donut obročke (klikni tukaj) in donut žogice (klikni tukaj).

    Kaj je posebnega pri donut obročku Donut?

    • Oblika donuta ima nekaj ugodnih lastnosti, po katerih se razlikuje od drugih petelinjih obročkov. Petelinji obroček donut vam lahko pomaga doseči močnejšo in dolgotrajnejšo erekcijo, saj omejuje pretok krvi iz pokončnega penisa. To lahko tudi nekoliko upočasni ejakulacijo, kar lahko privede do daljše spolne aktivnosti. Številne naše stranke menijo, da sta dodatna teža in pritisk petelinjega obročka prijetna, saj povečujeta spolni užitek. Poleg tega je lahko penis zaradi obročka donata videti večji in bolj debel, kar je lahko vizualno privlačno za vas in vašega partnerja.
    • V primerjavi z drugimi oblikami erekcijskih obročkov ima oblika donuta nekaj prednosti. Na primer, zaobljeni robovi donut obročka so udobnejši in zmanjšujejo tveganje za draženje ali nelagodje, ki ga lahko povzročijo ostri robovi. To je pomembno, ker se prstan tesno prilega telesu in ga je mogoče nositi dlje časa. Oblika donuta omogoča tudi enakomernejšo porazdelitev pritiska okoli penisa ali penisa in semenčic, kar lahko privede do boljše regulacije pretoka krvi in bolj prijetne izkušnje. Poleg tega je okrogla oblika donut obročka tudi precej dobro videti in poskrbi za odličen videz.


    Navsezadnje je izbira pravega petelinjega obročka odvisna od vaših osebnih preferenc in ravni udobja, vendar ima posebna oblika v obliki donuta vsekakor nekaj koristnih lastnosti, ki ga razlikujejo od drugih oblik petelinjih obročkov.

    Petelinji obroček vam ponuja večprednosti in lastnosti, kot so

    • Izboljšanje erekcije: uporaba erekcijskega obroča zmanjša pretok krvi iz pokončnega penisa, kar lahko privede do trdnejše in dolgotrajnejše erekcije.
    • Odložitev ejakulacije: nekateri moški poročajo, da uporaba petelinčka pomaga odložiti ejakulacijo, kar lahko privede do daljše spolne aktivnosti.
    • Povečanje občutkov: Dodatna teža in pritisk penisnega obročka lahko pri nekaterih moških povečata spolni užitek.
    • Vizualni učinek: Zaradi obročka za penis je lahko penis videti večji in debelejši, kar je lahko vizualno privlačno za uporabnika in njegovo partnerko.


    Petelinji obroček vam ponuja več prednosti in funkcij, kot so:

    • Več občutka: ko uporabljate obroček za penis, lahko poveča občutljivost spolovila, kar privede do intenzivnejših občutkov med seksom. To je lahko res super!
    • Daljše trajanje med seksom: veliko moških meni, da jim uporaba obročka za želod pomaga, da ne doživijo tako hitro orgazma. To pomeni, da se lahko med seksom zabavajo dlje časa, kar se sliši dobro, kajne?
    • Super videz: Obroček z želodom lahko daje penisu super videz, saj obroček poudari in poudari želodec. To je lahko zelo seksi za vas in vašega partnerja.


    V naši spletni trgovini boste našli široko paleto kovinskih obročkov za želod in obročkov za penis, Donut obročkov za penis iz nerjavečega jekla, kovinskih obročkov za penis, silikonskih obročkov za penis, gumijastih obročkov za penis in obročkov za penis iz TPE.

    Kaj je push-up učinek?

    Push-up učinek obročka za penis Donut ali Donut ball stretcher se nanaša na to, kako nošenje teh obročkov spremeni videz spolovila. Ko je obroč nameščen okoli osnove penisa ali okoli mod, izvaja pritisk in "potiska" genitalije naprej, zaradi česar so videti debelejše in večje. Učinek "push-up" je lahko estetsko prijeten in koristen za spolni užitek. S poudarjanjem in poudarjanjem penisa in testisov lahko obroček pomaga povečati spolno vzburjenje vas in vašega partnerja. Nekatere naše stranke menijo, da sta dodatna teža in pritisk obročka za penis ali raztegovalnika kroglic izjemno prijetna, kar še poveča spolni užitek.

    Več podrobnosti:

    • Donut Prstan iz CAZZOMEO v različnih velikostih
    • Obroček za penis, obroček za penis, obroček za spolovilo ali obroček za moda
    • Kovinski obroček za penis brez niklja - kot nalašč za alergike
    • Material: nerjavno jeklo
    • Čiščenje: Priporočamo čiščenje z našim razkuževalnim razpršilom INSTACLEAN.
    • Lubrikant: Obroček za penis lahko uporabljate s katerim koli lubrikantom.
    • Obroček za penis je na zunanji strani ukrivljen in izdelan iz nerjavečega jekla brez niklja. Celotna površina je polirana.
    • Prednost tega penisnega obročka v obliki krofa je prijetna, okrogla oblika - pravi užitek za roke - zaradi katere je tudi dolgotrajno nošenje (na primer ves večer, celo noč) popoln užitek.
    • Embalaža: črna žametna vrečka za shranjevanje, vključno z večjezičnimi navodili.
    • CAZZOMEO™ je registrirana blagovna znamka podjetja MEO.


    Kako lahko določim pravo velikost obročka za penis in kako dolgo lahko uporabljam obroček za penis?

    • Izmerite obseg: Vzemite prožen merilni trak ali vrvico in izmerite obseg svojega napol pokončnega penisa ali penisa in semenčic. Če želite izmeriti obseg penisa in testisov, namestite merilni trak za testisi in okoli osnove penisa.
    • Izračunajte premer: Izmerjeni obseg delite s 3,14 (pi), da dobite premer.
    • Prilagodite velikost: najbolje je od določenega premera odšteti 1-2 mm, da se obroček dovolj tesno prilega, vendar ne tako tesno, da bi bil neprijeten ali povzročal bolečine.


    Ne pozabite, da so elastični materiali, kot sta silikon in guma, bolj prožni in se bolje prilagajajo različnim velikostim. Pri obročkih za penis iz togih materialov, kot je nerjavno jeklo, je še posebej pomembno, da najdete pravo velikost. Tukaj v naši spletni trgovini boste našli navodila za prenos obročka za penis, ki zelo dobro pojasnjujejo, kako se obroček za penis namesti, in vsebujejo podrobna navodila, kako izbrati pravo velikost obročka za penis. Ta navodila so priložena tudi vsakemu obročku za penis, ki ga naročite pri nas. Od nas jih lahko zahtevate tudi po telefonu ali e-pošti. Na podlagi naših dolgoletnih izkušenj menimo, da premer 45 mm ustreza običajnim velikostim penisa (ko obroček nosite okoli penisa in mod). Za obročke za gred penisa priporočamo premer med 30 in 40 mm, za obročke za spolovilo pa premer med 25 in 30 mm.

    Kako dolgo lahko uporabljate penisni obroček, je odvisno od različnih dejavnikov:

    • Material: Mehke, elastične materiale, kot sta silikon in guma, je običajno mogoče nositi dlje kot obročke iz trdih materialov, kot je nerjavno jeklo.
    • Udobje nošenja: Prepričajte se, da se obroček udobno prilega in ne tišči. Če vam postane neudobno ali začutite bolečino, morate obroček takoj odstraniti.


    Praviloma velja, da petelinjega obročka ne smete nositi več kot 30 minut, da zmanjšate tveganje za poškodbe krvnih žil ali druge zdravstvene težave. Pomembno je, da prisluhnete svojemu telesu in prenehate uporabljati obroček takoj, ko se pojavi nelagodje ali bolečina.

    Prenesi

    Petelinji obročki

    Kako namestiti obroček za penis in kako izbrati pravo velikost obročka za penis

    Prenesi (1.21M)

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Mein neuer Eichelring

    Nach dem ich diverse Cockringe bereits besitze, hatte ich das Bedürfnis auch meine Eichel entsprechend zu schmücken.
    Gar nicht so einfach etwas zu finden, zumal wenn die Anforderungen an Material, Passform und Gewicht, recht hoch sind.
    Doch hier bei MEO wurde ich fündig.

    Ich wollte einen Eichelring welchen ich, wie meine Cockringe, täglich tragen kann.
    Nicht nur beim Sex mit meiner Frau, auch im Alltag.

    Die Erfahrung zeigt, das bereits wenige mm, entscheidend den Trage-Komfort beeinflussen können.
    Mein Schwanz und auch die Eichel haben, ich würde sagen eine normale Größe bis minimal größer.
    Ich habe den Eichelring in Größe 25 mm bestellt.
    Und, wie ich es befürchtet hatte, hält dieser ohne eine Erektion bei mir nicht.
    Der Schwanz muss bei mir zumindest eine leichte Erektion haben, dann ist alles ok und die Eichel wird verdammt groß,
    berührungsempfindlich und .... macht verdammt viel Spaß. Auch ihr G-Punkt erfreut sich entsprechend an dem Ring.
    ABER, ich wollte diesen traumhaften Ring auch im Alltag benutzen und mich an diesem außerordentlich hohem Gewicht erfreuen.
    Nun habe ich mir einen Gummi O-Ring in 22 mm Durchmesser und 5 mm Materialstärke zugelegt und trage diesen in der Eichelfurche,
    den eigentlichen Eichelring direkt dahinter.
    Ergebnis:
    Der schwere Eichelring sitzt perfekt und hat in keinster Weise die Möglichkeit über den O-Ring und Eichel abzurutschen.
    Egal wie kalt es auch draussen ist :-) der Ring bleibt da wo er ist.
    Durch die Dicke des Rings wird die Vorhaut kontinuierlich zurückgehalten, was zusätzlich beim Tragen im Alltag und beim Sex, an den Ring erinnert.
    Je nach Hose ist, zumal wenn man auf einen Slip verzichtet, der dicke Ring bei genauer Betrachtung, leicht sichtbar.

    Alles in Allem - ein Traum!

    • 3 od 3 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    Anello fallico

    Donut Cockring ROYAL è un anello fallico di una certa dimensione, consistente, forte e decisa di ben 5 cm, una misura large. Il materiale con cui è realizzato è acciaio inox pieno, dirompente nel peso e al tatto, è un anello fallico molto presente, capace di farvi avere erezioni durature e impressionanti. Donut Cockring ROYAL è un anello fallico ideale per l'utente esperto che desidera un look elegante, moderno e da dominatore incontrastato. E' molto comodo e confortevole e si indossa facilmente, portandolo alla base del pene e sotto i testicoli. Il materiarle di cui è composto è acciaio inossidabile, non poroso, igienico, facile da sterilizzare, sensibile alla temperatura e resistente agli urti. Potrete portare il gioco ad un livello successivo con delle variazioni termiche sensibili, riscaldandolo con acqua calda o raffreddandolo in frigorifero. Mostrarsi con questo Cock Ring restituirà un immagine bdsm impressionante, e il suo peso sarà percepito in maniera totalizzante.

    • 2 od 2 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    5 stars

    This ring has the weight to give a that heavy tug to the tip of my cock that I love. I have worn it for days as the fit is just quite comfortable. I'm going to order two more to give even more weight.

    • 2 od 2 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    Super geiler Cockring

    Super geiler Cockring. Ich trage ich fast durchgehend! Die abgerundete Form sitzt perfekt und schneidet nicht ein. Zudem sorgt die schwere Qualität für ein sexy Gefühl. Sehr empfehlenswert!!!

    • 2 od 2 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    My favorite cockring

    This quickly became my favorite cockring, after putting it on the style and shine looked like they were made for me!

    • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    Great ring

    Great ring! This is my second one. I wanted another one just like it, I tend to lose or misplace them. Everyone likes the interesting look of this one, I get lots of compliments. Good fit!

    • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.

    Napišite svoj pregled

    Petelinji obroček Donut ROYAL: obroček za penis, obroček za spolovilo in utež za moda

    Petelinji obroček Donut ROYAL: obroček za penis, obroček za spolovilo in utež za moda

    Odvisno od velikosti lahko visokokakovostne obročke donut iz nerjavečega jekla MEO uporabite kot obroček za penis, obroček za penis, obroček za spolovilo ali celo kot utež za moda. Za trdno erekcijo, izbočen spolni ud, večji užitek med seksom ali za raztezanje mošnje: pri MEO boste našli največjo izbiro erekcijskih obročkov Donut.

    Napišite svoj pregled

    Kupci so kupili tudi:

    30 drugi izdelki iz iste kategorije: