Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Obročki za penis

Glasilo

Prstan za penis iz nerjavečega jekla

Trden kovinski obroček za penis iz koži prijaznega in higieničnega nerjavečega jekla vam zaradi svoje izjemne zasnove ponuja intenzivne trenutke in zagotavlja trden penis.

Več informacij

na voljo

    Več informacij

    Trden obroček za penis iz koži prijaznega in higieničnega nerjavečega jekla vam zaradi svoje izjemne zasnove ponuja intenzivne trenutke in zagotavlja trden penis.

     

    Čudovita okrogla oblika s širino 20 mm, brezšivni zaključek in športni dizajn zagotavljajo visoko raven udobja pri nošenju, ne odvračajo pozornosti od bistvenih stvari in zaradi učinka podaljšanja erekcije zagotavljajo dolgotrajen seks!

     

    Kaj je posebnega pri tem obročku za penis iz nerjavečega jekla?

     

    Zaradi plemenitega materiala in moške oblike je ta obroček za penis prava paša za oči in vam obljublja impresivno erekcijo.

     

    Kakšne so prednosti obročka za penis?

     

    Če se odločite za obroček za penis, se poveča pretok krvi v penisu, zaradi česar postane penis trši in bolj čvrst. Ta učinek prekrvavitve samodejno pomeni, da lahko med seksom zdržite dlje! Tudi po orgazmu lahko penis zaradi uporabljenega obročka za penis ostane trd, kar pomeni, da lahko naravno podaljšate seks.

     

    Kako uporabljate obroček za penis?

     

    Obroček za penis se nosi okoli penisa in mošnje. To poveča pretok krvi zaradi posledičnega pritiska v penisu, zaradi česar je penis veliko trši in večji. Obroček za penis se lahko uporablja tudi kot pomoč pri začetni erektilni disfunkciji. Vendar se običajno uporablja za povečanje vzdržljivosti med seksom.

     

    Kje lahko kupim obroček za penis?

     

    MEO ® je eden od vodilnih proizvajalcev obročkov za penis. V naši trgovini z obročki za penis www.meo.de imamo veliko izbiro obročkov za penis. Ne glede na to, ali iščete obroček za penis iz nerjavečega jekla, usnjen obroček za penis, silikonski obroček za penis ali druge obročke za penis, ki vam bodo pomagali doseči trdno erekcijo, lahko pri nas samozavestno in diskretno kupite obroček za penis.

     

    Kako očistim penisni obroček?

     

    Čiščenje penisnega obročka je zelo enostavno. Najboljši način je, da ga očistite z milom in vodo. Za higiensko nego lahko uporabite tudi naš sprej VERYCLEAN. Naš sprej lahko uporabite na številnih materialih in z njega ne odstranite le telesnih tekočin, temveč tudi lubrikante.

     

    Kako si namestim obroček za penis in kaj moram še vedeti?

     

    Na našem območju za prenos vam ponujamo podroben, ilustriran vodnik, pomembna merila za izbiro, na katera morate biti pozorni, in dodatne informacije za prenos.

     

    Dodatne informacije:

     

    • Več informacij: Obroček za penis za učinek zastoja krvi
    • Material: nerjavno jeklo
    • Satinirana površina s profilom pnevmatike
    • Donut Oblika
    • Dimenzije: širina 20 mm x debelina 9 mm
    • Na voljo v dveh notranjih premerih: 45 mm in 50 mm

     

    Prenesi

    Petelinji obročki

    Kako namestiti obroček za penis in kako izbrati pravo velikost obročka za penis

    Prenesi (1.21M)

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Cock Ring

    Io e il mio compagno lo abbiamo trovato meraviglioso. Ha aumentato la durata del rapporto e il suo orgasmo è stato più intenso del solito.

    • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    Geil, geil, geil

    Geiler Cock Ring, super Gewicht, trage den Ring den ganzen Tag. Macht eine geile Beule im Slip. Zeichnet sich auch geil unter Radlerhosen super ab. Perfekt fürs Gym

    • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.

    Napišite svoj pregled

    Prstan za penis iz nerjavečega jekla

    Prstan za penis iz nerjavečega jekla

    Trden kovinski obroček za penis iz koži prijaznega in higieničnega nerjavečega jekla vam zaradi svoje izjemne zasnove ponuja intenzivne trenutke in zagotavlja trden penis.

    Napišite svoj pregled

    Kupci so kupili tudi:

    30 drugi izdelki iz iste kategorije: