Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Obročki za penis

Glasilo

Kovinski obroček - Alphamale - srebrn

Izkusite, kako dobro je mogoče združiti spolno moč, trden penis in udobje s srebrnim obročkom Alphamale. Obvezen pripomoček za moške, ki si med seksom želijo le najboljše in ne želijo kompromisov.

Več informacij

na voljo

    Več informacij

    Kovinski obroček ponuja impresivno kombinacijo izjemnega učinka in visokega udobja pri nošenju. Njegova glavna funkcija je zagotoviti trdno in dolgotrajno erekcijo. Obroček obdaja penis tako, da učinkovito uravnava pretok krvi, ne da bi bil neprijeten.

    Zaradi svoje majhne teže, ki znaša od 34 do 41 gramov, odvisno od velikosti, je obroček za penis komaj opazen, zato ga lahko udobno nosite dlje časa. Oblika, zlasti oblika donuta, enakomerno porazdeli pritisk in preprečuje neprijetne občutke, ki se lahko pojavijo pri slabo oblikovanih penisnih obročkih.

    Posebnost tega penisnega obročka iz serije AlphaMale je izbira živahnih barv. Na voljo je v modri, rdeči, črni, zlati in srebrni barvi. Obarvanost je dosežena s postopkom eloksiranja, ki ne zagotavlja le intenzivnih barv, temveč tudi bolj trdo površino aluminija, ki je odpornejša proti obrabi in praskam.

    Druga prednost so higienske lastnosti uporabljenega aluminija letalske kakovosti. Ta material je enostaven za čiščenje, njegova gladka, brezšivna površina pa zmanjšuje nabiranje bakterij in naredi obroček še posebej higieničen.

    Obroček za penis iz aluminija ima nekatere posebne lastnosti, ki ga ločijo od obročkov za penis iz drugih materialov:

    • Lahkotnost in trdnost: aluminij je lahek in hkrati zelo trden material. To pomeni, da je aluminijasti penisni obroček kljub majhni teži trpežen in vzdržljiv.
    • Toplotna prevodnost: aluminij je zelo dober prevodnik toplote. To lahko povzroči zanimive občutke, saj obroček hitro absorbira telesno toploto.
    • Gladke in brezšivne površine: Površine aluminija so lahko zelo gladke in brezšivne, kar omogoča prijeten občutek in preprečuje trenje ali nelagodje.
    • Higienski in enostaven za čiščenje: Aluminij je neporozen in enostaven za čiščenje. Odporen je tudi na korozijo in rjo.
    • Estetika: Naši aluminijasti obročki imajo zelo moderno in estetsko obliko s sijočo kovinsko površino.
    • Tveganje za alergije: Za ljudi, ki so občutljivi na določene materiale, je aluminij na splošno hipoalergeni, kar zmanjšuje tveganje za draženje kože ali alergijske reakcije.


    Za ta erekcijski obroček smo izbrali obliko donuta, da bi zagotovili visoko raven udobja in enakomerno porazdelitev pritiska. To je še posebej pomembno, če obroček nosite dlje časa. Vendar je pomembno, da se prepričate, da je prstan prave velikosti, in da ga ne nosite predolgo.

    Za poteg obročka čez penis in moda priporočamo uporabo našega lubrikanta na vodni osnovi Aquameo. Navodila za uporabo so priložena vsakemu obročku. Po uporabi morate petelinji obroč očistiti z našim razpršilom INSTACLEAN.

    Dodatne informacije:

    • Obroček za penis iz kovine - Alphamale
    • Material: aluminij, anodiziran
    • Dimenzije: Notranji premer 40 mm, 45 in 50 mm. Višina 14 mm, debelina stene 8 mm.
    • Teža: 40 mm = 34 g, 45 mm = 38 g, 50 mm = 41 g.
    • Na voljo v različnih barvah: modri, rdeči, črni, zlati in srebrni.
    • Alphamale in MEO sta registrirani blagovni znamki podjetja MEO Nemčija.

    Prenesi

    Petelinji obročki

    Kako namestiti obroček za penis in kako izbrati pravo velikost obročka za penis

    Prenesi (1.21M)

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Angenehm

    Angenehm zu tragen... und das Gefühl, daß da was drum ist, ist einfach geil!

      Ocenjevanje 

      Die Qualität ist wirklich gut

      Der Cockring liegt durch seine Form sehr angenehm an und kann lange bis dauerhaft getragen werden. Ich würde empfehlen, die größte Größe zu nehmen, aber das kann ja jeder selbst ausprobieren ;-) Die Qualität ist wirklich gut, keine störenden Kanten, top.

        Ocenjevanje 

        produit de qualité

        Acheté en diamètre 45 mm
        agréable à porter même longtemps, ne provoque pas de génes lors de la marche, beau

          Napišite svoj pregled

          Kovinski obroček - Alphamale - srebrn

          Kovinski obroček - Alphamale - srebrn

          Izkusite, kako dobro je mogoče združiti spolno moč, trden penis in udobje s srebrnim obročkom Alphamale. Obvezen pripomoček za moške, ki si med seksom želijo le najboljše in ne želijo kompromisov.

          Napišite svoj pregled

          Kupci so kupili tudi:

          30 drugi izdelki iz iste kategorije: