Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Penis črpalke Dr Cock

Glasilo

Širitev penisa - celoten komplet Dr. Cock

Celoten komplet Dr. Cock za učinkovito povečanje penisa, ki ga sestavljajo valj za penis, valji za bradavičke, dvosmerni priključek in ročna črpalka.

Več informacij

na voljo

    Več informacij

    Celoten komplet iz knjige Dr. Cock, ki ga sestavljajo:

    • 1 x valj za penis
    • 1 x cilinder z bradavicami (par)
    • 1 x dvosmerni priključek (T-priključek za cilinder Dr. Cock)
    • 1 x ročna črpalka

     

    Dolg, debel in čvrst penis je tisto, kar si želi večina moških. Dr. Cock to željo po zelo velikem penisu izpolnjuje s svojimi odličnimi izdelki za povečanje penisa.

    Podaljševanje in povečevanje penisa s črpalkami za penis je poceni, izjemno prijetna in predvsem učinkovita metoda, ki je znana že vrsto let in jo uspešno uporabljajo številni moški. Moški po vsem svetu zaupajo uspešnemu sistemu Dr. Cock, učinkoviti in neboleči metodi povečanja penisa, saj hitro pripelje do želenih rezultatov.

    Sprva ima podaljšanje in povečanje penisa le kratkotrajen učinek; penis v nekaj urah ponovno nabrekne, nato pa se vrne na prvotno velikost. Z redno uporabo črpalke za penis (približno dvakrat na teden) pa se tkivo penisa trajno raztegne, tako da penis dolgoročno postane daljši in debelejši, tako v erekciji kot zlasti v erekciji.

    Cilindri za penis Dr. Cock so izdelani iz prozornega akrila in so oblikovani tako, da se popolnoma prilegajo penisu. Za povečanje penisa se uporabljajo skupaj z ročno črpalko Dr. Cock. Ne samo, da podaljšajo penis, ampak tudi povečajo njegov obseg. Specialist za povečanje penisa Doc Cock pripisuje velik pomen udobju in enostavni uporabi: odprtine cilindrov so zaobljene in zato ne potrebujejo dodatnega tesnilnega tulca. Vsi cilindri imajo samozapiralno spojko industrijskega ventila za hiter in enostaven priklop cevi ročne črpalke (naročite posebej).

    Vakuumske jeklenke Doc Cock so na voljo v različnih premerih. Večji valji se uporabljajo za hkratno črpanje penisa in testisov.

     

    Dodatne informacije:

     

    • Za ogrevanje penisa pred črpanjem priporočamo masažo penisa z našim ogrevalnim lubrikantom SOLEMEO.
    • Naš koncentrat EXTREME Delay lahko podpira proces povečanja.
    • Pred in po uporabi valj očistite s toplo vodo, blagim milom in razpršilom VERYCLEAN.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    I highly recommend it.

    Outstanding quality pump kit, worth every penny. I highly recommend it.

    • 3 od 3 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    Serious hanging meat :-)

    Hi guys, many thanks. As with all MEO's gear it's quality, quality, quality. As a beginner pumper this kit is ideal. It's been three days and it's great to get some serious hanging meat. Can't wait to get in the gym or naked at the beach.

    • 2 od 2 strank je našlo ta pregled koristen.

    Napišite svoj pregled

    Širitev penisa - celoten komplet Dr. Cock

    Širitev penisa - celoten komplet Dr. Cock

    Celoten komplet Dr. Cock za učinkovito povečanje penisa, ki ga sestavljajo valj za penis, valji za bradavičke, dvosmerni priključek in ročna črpalka.

    Napišite svoj pregled

    Kupci so kupili tudi:

    12 drugi izdelki iz iste kategorije: