Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Resnično Ass Play

Glasilo

EXCESS butt plug dr. Sado - Analni BDSM

EXCESS dr. Sado: Nič za začetnike - Velikan med BDSM čepi za zadnjico! Ime EXCESS za to pošastno butt plug uteleša pretirano in ekstremno. To ni le analni čep, temveč izziv, izjava in za nekatere morda tudi cilj.

Več informacij

na voljo

    Več informacij

    EXCESS dr. Sado: Nič za začetnike - Velikan med BDSM čepi za zadnjico! Ime EXCESS tega pošastnega butt plug iz serije Extremeo pooseblja brezmejnost, pretiranost in ekstremnost. To ni le analni čep, temveč izziv, izjava in za nekatere morda tudi cilj. "Excess" v angleščini pomeni "presežek" ali "presežek" in tako uteleša točno to, kar je bistvo tega butt plug: veličino in intenzivnost onkraj običajnega.

     

    EXCESS butt plug dr. Sado:

     

    Sado, vizionarski ustvarjalec in izumitelj v svetu BDSM, je ustvaril izjemen butt plug EXCESS za serijo Extremeo podjetja MEO. Ta edinstveni butt plug vabi ljubitelje ekstremne analne stimulacije na potovanje do neraziskanih in intenzivnih vrhuncev. Ime "Excess" nakazuje pretiravanje ter preseganje norm in meja. Vizija Dr. Sada je bila ustvariti ekskluzivni butt plug, ki bi uporabnike izzval, da presežejo svoje fizične in čustvene meje, hkrati pa bi jim zagotovil varen način za razširitev analnih zmogljivosti in dovzetnosti.

     

    butt plugEXCESS navdušuje s svojo impresivno velikostjo in podrobno, skoraj diabolično zasnovo. Butt plug EXCESS ni primeren le za solo seanse, temveč omogoča tudi intenzivne trenutke seksa v razmerju BDSM, ki so tako fizično kot čustveno obogateni. Kot dopolnilo seriji Extremeo je bil ta butt plug zasnovan tako, da omogoča intenzivna in drznejša spolna doživetja. Ustvarja povezavo med velikostjo in intenzivnostjo ter odpira novo dimenzijo analnih izkušenj.

     

    Poleg tega je butt plug EXCESS je tudi izjava in povabilo k raziskovanju intenzivnejših in temnejših plati lastnega užitka. Spodbuja vas, da na novo interpretirate in opredelite lastne užitke, analno stimulacijo in lastne meje. Z butt plug EXCESS se lahko naše zelo izkušene stranke potopijo v svet ekstremne analne stimulacije in se podajo na pot popolne ekstaze.

     

    S pripomočkom butt plug EXCESS pojdite do svojih meja in še dlje!

     

    Analna stimulacija še nikoli ni bila tako intenzivna! Spletna stran EXCESS butt plug je bil razvit za tiste, ki iščejo vrhunski občutek analne stimulacije, ki želijo doživeti skrajnost in preizkusiti svoje osebne meje ali jih morda celo preseči. S svojo impozantno velikostjo in intenzivno stimulacijo, ki jo prinaša, ta butt plug iz podjetja Dr. Sado pomeni spolno izkušnjo, ki daleč presega običajno.

     

    Več je VEČ: Kako butt plug EXCESS Bo revolucioniral vaše spolno življenje!

     

    V svetu analnih spolnih igračk je EXCESS je velikan, kolos, ki v sebi nosi povabilo k izjemnemu užitku in pretiranemu uživanju. V kontekstu spolnega raziskovanja in praks BDSM butt plug simbolizira EXCESS simbolizira tudi željo po igranju z lastnimi fizičnimi omejitvami in vzdržljivostjo. Pomeni intenzivno fizično izkušnjo in se lahko v kontekstu BDSM uporablja kot instrument moči in podrejenosti.

     

    Največje zadovoljstvo: EXCESS vas popelje do vaših meja!

     

    Poleg tega butt plug EXCESS je tudi izjava za vse tiste, ki, zvesti geslu "več je več", pri svojem spolnem izražanju ne želijo sklepati kompromisov. Tu v prenesenem pomenu besede velja, da "ne izliješ fižola, ampak ga izliješ". Tako pomeni tudi določeno razkošje, brezmejno in neomejeno življenje iz poželenja, ki se bo mnogim našim strankam verjetno zdelo osvobajajoče in izpolnjujoče.

     

    Močan oprijem, užitek brez rok: Vaš EXCESS Analni čep ostane tam, kjer ga želite.

     

    Dr. Sado pripisuje velik pomen popolni funkcionalnosti. Zahvaljujoč močnemu prisesku EXCESS butt plug trdno pritrdi na vse gladke površine. To zagotavlja varno in stabilno pritrditev, medtem ko so vaše roke proste in se lahko posvetite drugim seksi dejavnostim. Ne glede na to, ali postavite butt plug Dr. Sado na steno, tla ali katero koli drugo primerno površino, bo zanesljivo ostal na mestu EXCESS Analni čep ostane varno na mestu. Tako se lahko popolnoma osredotočite na svoje užitke in doživite nepozabne trenutke ekstaze, ne da bi vas skrbelo, kako drži analni čep EXCESS Analnega čepka.

     

    Vaša izbira, vaš užitek: Izberite svoj EXCESS Analni čep!

     

    Vsako telo je edinstveno in vsaka oseba ima individualne želje. Zato vam Dr. Sado ponuja butt plug EXCESS v dveh različnih velikostih. Tako lahko izberete različico, ki najbolj ustreza vašim potrebam in željam.

     

    • Velikost M = pošastna: skupna dolžina 23 cm, dolžina za vstavljanje 19 cm, zgornji premer približno 4,5 cm, največji premer 6 cm, spodnji premer približno 9,7 cm
    • Velikost L = zelo pošastna: skupna dolžina 24 cm, dolžina za vstavljanje 21 cm, premer na vrhu približno 5,5 cm, največji premer 8 cm, premer osnove približno 11 cm.

     

    To pomeni, da je butt plug EXCESS nezamenljiv in močan simbol za svet spolnega presežka. Sveta, v katerem presežek ni le dobrodošel, ampak tudi zaželen.

     

    Dodatne informacije:

     

    • EXCESS - Veliki butt plug
    • Brezmejna ekstaza: The EXCESS presega vse meje!
    • Ročno izdelan analni čep s priseskom iz serije Extremeo.
    • Na voljo v dveh velikostih.
    • butt plug EXCESSS je analni čep, ki ga je razvil Dr. Sado.
    • Extremeo ® je registrirana blagovna znamka podjetja MEO Nemčija.
    • Material: silikon, brez ftalatov.
    • Uporaba EXCESS Analnega čepka je lahko vznemirljiva izkušnja, če veste, kako jo pravilno izvajati. Za lažje vstavljanje priporočamo naš sprej Extremeo, ki sprosti mišice zapiralke in naredi vstavljanje analnega čepka prijetnejše EXCESS Analni čep je prijetnejši.
    • Pri uporabi spolnih igračk iz silikona, kot je npr EXCESS Pri uporabi silikonskih spolnih igračk, kot je analni čep, se je treba izogibati lubrikantom na osnovi silikona, saj lahko napadejo material. Namesto tega priporočamo lubrikante na vodni osnovi, kot sta Aquameo ali Alphamale Aqua, ki zagotavljajo prijeten občutek in so varni za uporabo s silikonskim analnim čepom EXCESS Lahko varno uporabljate s silikonskim analnim čepom. Spletna stran Lube Shooter ali aplikator lubrikanta dodatno optimizira izkušnjo, saj omogoča globljo in enakomernejšo porazdelitev lubrikanta. Zaradi tega je vstavljanje EXCESS Zaradi tega je vstavljanje analnega čepka udobnejše in varnejše, saj zadostna količina lubrikanta zmanjša trenje in nevarnost poškodb. Po vsaki uporabi je treba analni čep EXCESS Čep temeljito očistite. V ta namen priporočamo naš sprej VERYCLEAN, ki zagotavlja temeljito in higienično čiščenje ter analni čep pripravi na naslednje vstavljanje EXCESS Analni čep pripravljen na naslednjo analno avanturo.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Geiles Teil

    Geiles Design, perfekte Größe und super Material.
    Los geht's!
    Neuer Liebling in der Kiste

      Ocenjevanje 

      my tight ass now looks like a pussy

      This really destroyed my ass. Before I bought it I thought it was bigger but after having it late for about 5 hours trying to put its head in my anus. It was painful. after using it 5 more times it's still challenging to fit the head in my ass. the head is really hard but over time you start to understand and enjoy it. Good luck!

        Ocenjevanje 

        Definitely recommend buying!!

        Fantastic!! Stretched me real good and the texture felt amazing, even the suction cup worked really well!! Thank you Dr. Sado!

          Napišite svoj pregled

          EXCESS butt plug dr. Sado - Analni BDSM

          EXCESS butt plug dr. Sado - Analni BDSM

          EXCESS dr. Sado: Nič za začetnike - Velikan med BDSM čepi za zadnjico! Ime EXCESS za to pošastno butt plug uteleša pretirano in ekstremno. To ni le analni čep, temveč izziv, izjava in za nekatere morda tudi cilj.

          Napišite svoj pregled

          Kupci so kupili tudi:

          30 drugi izdelki iz iste kategorije: