Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Seks slings in ljubezenska nihanja

Glasilo

Usnjene zanke "Fisting" s 5-točkovno suspenzijo

Kot je znano, je najlepša barva RDEČA - barva fisting Skupnosti! Najdete fisting fascinantno in ste radovedni? Potem ni razloga, da bi vas vaš strah ustavil pri tem, da jo preizkusite! Ta rdeča fisting sling z zapletenimi podrobnostmi je eden naših najbolj priljubljenih modelov.

Več informacij

3013/00

na voljo

    Več informacij

    Kot je znano, je najlepša barva RDEČA - barva fisting Skupnosti! Najdete fisting fascinantno in ste radovedni? Potem ni razloga, da bi vas vaš strah ustavil pri tem, da jo preizkusite! Ta rdeča fisting sling z zapletenimi podrobnostmi je eden naših najbolj priljubljenih modelov. Primeren je tako za začetnike kot tudi za profesionalce za fist fuck. Visokokakovostni sling s 5 točkami za pritrditev je izdelan iz najboljšega usnja in opremljen z robustnimi D-obročki za obešanje pod strop ali v naš mobilni sling okvir. Večkrat zakovičene z zakovicami iz nerjavečega jekla in odlično izdelane, da vam zagotovijo varnost, ki jo potrebujete med seksom na sling.

     

    Poudarki:

     

    • Odlično: za vse različice seksa in fisting!
    • Profesionalna kakovost: Za popolno vzdržljivost slings.
    • Za uporabo z našim okvirjem sling ali za namestitev pod strop.
    • Odlično usnje: Odlično udobje, ko ležite v sling.
    • Visokokakovostno nerjavno jeklo: Masivne D-obročke in številne zakovice vam zagotavljajo varnost med uporabo.
    • Odlična barvna zasnova: Zaradi intenzivne barvne zasnove z žlahtnimi poudarki je sling tudi vizualni vrhunec.
    • Vedno možnost razširitve: Na voljo je veliko dodatne opreme, še več dodatne opreme pa je na voljo vsak teden.



    Nekateri ste to odlično izkušnjo že doživeli, drugi o njej sanjajo: seks v zanki!

     

    Mnogi med vami ste že videli sling v temnici, v klubu ali savni ali v tršem pornografskem filmu. Toda kdo je že kdaj ležal v njem? Brez skrbi: Sling ni samo za trde oboževalce, ampak je lahko tudi prava obogatitev za vsakodnevni seks. In takoj pozabite na en predsodek: Sling ni doma le v gejevski skupnosti, všeč je tudi heteroseksualnim svingerjem.

     

    Kateri dodatki so priporočljivi?

     

    Če našega sling ne želite pritrditi na strop svoje spalnice, lahko uporabite naš praktični okvir za zanko. Z našo mehko usnjeno blazino lahko povečate udobje ležanja, zanke za noge iz usnja ali gume pa vam omogočajo, da imate noge razkrečene v sproščenem položaju. Dobro vam bo služilo tudi ogledalo, ki ga lahko pritrdite na vrh okvirja za obešanje, saj vam omogoča, da opazujete vse do zadnje podrobnosti. Poleg dobrega fisting Kreme, kot je LETS'S FUCK, in rokavic iz lateksa so lahko odličen dodatek tudi naše posebne ročne opornice. Poleg tega lahko pri MEO ® najdete še veliko drugih dodatkov, kot so verige, stojalo za stroj za seksanje, držalo za rokavice ali Crisco in še veliko več. Všeč so nam tudi tako imenovane "podloge za fetiš". Te blazinice so blazinice, ki močno vpijajo vlago in so zelo priljubljene v skupnosti BDSM, saj zagotavljajo neomejeno zabavo med seksom na sling, ker zanesljivo vpijajo vse tekočine, ki se pojavijo. Mimogrede, ali ste vedeli, da lahko naše stojalo za zanke kombinirate tudi z našo klopjo za seks v pasjem slogu ali našo desko sling?

     

    Nimate prostora za pravo zanko?

     

    Ni problema, saj imamo različne potovalne zanke iz usnja, ki jih lahko uporabite kjerkoli, na primer na postelji (za več informacij kliknite tukaj).

     

    Kaj točno je zanka?

     

    Spletna stran sling je "ljubezenska zanka", izdelana iz usnja ali tekstila. Običajno je z verigami pritrjena na strop sobe, pogosto pa visi na posebni podporni konstrukciji, kot je naš okvir sling. Pasivni partner se lahko udobno uleže v sling, pri čemer ima noge dvignjene in tako ne motijo. V nekaterih slings je lahko ležeča oseba celo zvezana - partnerja lahko uživata v igri vlog brez tabujev ali fisting Sejo. Udoben ležeč položaj omogoča neposreden dostop do zadnjice: ali bo vanjo prodrl dildo, penis ali celo pest, je odvisno od vas ali vašega aktivnega partnerja s strap-onom.

     

    Vendar pa ni nujno, da sling uporabljate s partnerjem! Z malo domišljije in ustreznimi pripomočki MEO®, na primer z napravo za seksanje, se lahko na sling zabavate tudi sami! Ali v paru s prijateljem ali neznancem, saj lahko večino naših jebačk upravljate celo prek aplikacije!

     

    Kako uporabljam zanko?

     

    S sling od MEO® lahko uživate v izjemno globoki penetraciji z minimalnim naporom ter preizkusite nove spolne položaje in analni seks fisting preizkusite. Sling lahko v hipu obesite v okvir sling ali s stropa na trpežne stropne kljuke (niso priložene). Podstavek sling lahko s pomočjo karabinov enostavno nastavite na želeno višino in kot. Odlično za partnerje različnih velikosti in vsestranske položaje.

     

    Kako naj skrbim za sling?

     

    Usnju je že med strojenjem dodana majhna količina olja, ki mu daje posebno prijeten občutek in večjo prožnost. Med uporabo postane sling mehkejši in ne trši (v nasprotju s poceni usnjem ali imitacijo usnja, ki sčasoma postane trše in krhko). Za nego našega usnja je treba občasno nanesti nekaj masti za usnje, po potrebi pa ga lahko tudi malo naoljite. Vendar je treba to storiti precej previdno, da ne nastane trajni mastni film.

     

    Dodatne informacije:

     

    • Usnjena zanka za 5-točkovno zapenjanje
    • Barva: rdeča
    • Mere: 113 x 122 cm, 3 mm debelo usnje
    • Droben, trpežen material iz pravega usnja, visoke kakovosti. Rastlinsko strojeno. Izdelano v Evropi.
    • Verige in okvir sling so naprodaj ločeno.
    • Možni nastavki: V okvir sling (naprodaj posebej) ali obešene s stropa.
    • Previdnostni ukrepi za montažo na strop: PRED VRTANJEM Lukenj upoštevajte vse varnostne ukrepe in preverite stabilnost vašega stropa. Ne odgovarjamo za padce, ki so posledica nepravilne uporabe/montaže spletnega mesta slings.



     

     

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Stabil und bequem

    Die verarbeitung und benutzten Materialien überzeugen: man hat keine Angst, dass etwas reißen könnte. Sowohl für den Partner im Sling als auch für den aktiven Partner ist die Bequemlichkeit gegeben. Durch die Ketten und Karabiner lässt sie sich auf ein paar Zentimeter genau auf die perfekte Stoß- und Hüfthöhe einstellen.
    Zwar ist das Fisten per se Geschmackssache, allerdings können wir diesen Sling nur wärmstens jedem weiterempfehlen.

      Ocenjevanje 

      Geil

      Mit diesem Sling hat man ganz viele Möglichkeiten neue Toys auszuprobieren. Wir hatten scho einige geile Momente und werden bestimmt noch was herum experimentieren

        Napišite svoj pregled

        Usnjene zanke "Fisting" s 5-točkovno suspenzijo

        Usnjene zanke "Fisting" s 5-točkovno suspenzijo

        Kot je znano, je najlepša barva RDEČA - barva fisting Skupnosti! Najdete fisting fascinantno in ste radovedni? Potem ni razloga, da bi vas vaš strah ustavil pri tem, da jo preizkusite! Ta rdeča fisting sling z zapletenimi podrobnostmi je eden naših najbolj priljubljenih modelov.

        Napišite svoj pregled

        Kupci so kupili tudi:

        30 drugi izdelki iz iste kategorije: