Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Sodobni pasovi čistosti

Glasilo

Pas čistosti za moške - NoPacha Black Diamond

keyholder pogosto izberejo NoPacha Black Diamondsodoben pas čistosti za moške, da bi poglobili dinamiko moči in nadzora v svojem razmerju. Ta pas čistosti ne simbolizira le predanosti in zaupanja podrejenega moškega, temveč dominantnemu partnerju omogoča tudi nadzor nad partnerjevim penisom.

Več informacij

na voljo

    Več informacij

    Dominantni partnerji pogosto izberejo NoPacha Black Diamondsodoben pas čistosti za moške, da bi poglobili dinamiko moči in nadzora v svojem razmerju. Ta pas čistosti ne simbolizira le predanosti in zaupanja podrejenega moškega, temveč dominantnemu partnerju omogoča tudi, da nadzoruje in usmerja spolno svobodo in užitek podrejenega moškega.

    NoPacha Black Diamond odlikujeta sodobna, črna oblika in funkcionalnost za dolgotrajno čistost. Z dvema velikostma in štirimi anatomsko oblikovanimi obročki različnih velikosti (ø 42 mm, 45 mm, 48 mm in 52 mm) ta pas čistosti ponuja prilagodljivo prileganje, zasnovano za dolgotrajno nošenje. Kletka za penis, ki je trdno pritrjena na enega od obročkov, zagotavlja, da se pas čistosti varno prilega, vgrajena ključavnica in dva priložena ključa pa poudarjata nadzor dominantne osebe (imetnika ključa) nad spolno vzdržnostjo podrejenega moškega.

    Edinstvena značilnost pasu čistosti NoPacha Black Diamond so mehke bodice, ki jih je mogoče po želji vstaviti v pas čistosti. Te bodice povečajo intenzivnost izkušnje, saj uporabnika nenehno opominjajo na njegovo čistost, ne da bi povzročale prevelike bolečine. Prezračevalne odprtine po celotnem telesu kletke za penis zagotavljajo zadostno kroženje zraka, kar je še posebej pomembno za higieno in udobje med dolgotrajno uporabo. Dve velikosti pasu čistosti, ki se razlikujeta po dolžini kletke za penis, omogočata, da se podrejenemu moškemu popolnoma prilega, kar zagotavlja največjo varnost in zadostno udobje.

    The NoPacha Black Diamond ni le simbol čistosti in podrejenosti, temveč tudi visokokakovosten pripomoček, ki je bil razvit posebej za potrebe izvajalcev BDSM. Ponuja čudovit način za povečanje erotične napetosti in poudarjanje neravnovesja moči v odnosu. Ta pas čistosti je idealna izbira za pare, ki želijo s prakso čistosti poglobiti svoj dinamični in čustveni odnos.

    Odkrijte tudi našo ekskluzivno linijo CUMELOT, ki je posebej zasnovana za intenzivno stimulacijo prostate in vodi pasivne moške do neprekosljivega prisilnega orgazma brez erekcije. Obvezen pripomoček za vsako dominantno osebo, ki želi imeti ves čas nadzor.

    Zaradi praktičnih prezračevalnih odprtin pasu čistosti ni treba odstraniti za čiščenje. Preprosto se s pasom čistosti oprhajte in temeljito sperite. Ko pasu čistosti ne nosite, priporočamo temeljito čiščenje z našim pršilom VERYCLEAN, da zagotovite najvišje higienske standarde. Za nego penisa med nošenjem pasu čistosti vam ponujamo gel PlowBoy Gel. Obogaten z vitaminom D in aloe vero zagotavlja nežno nego in optimalno oskrbo kože.

    Več informacij:

    • Več informacij: pas čistosti za moške - NoPacha Black Diamond
    • Črn pas čistosti v dveh različnih velikostih.
    • Sestavljen je iz anatomsko oblikovanega obroča (priloženi so 4 obročki, ø 42 mm, 45 mm, 48 mm in 52 mm) za penis in moda, kletke za penis (priključi se na obroč).
    • Vgrajena ključavnica z dvema ključema.
    • Mehke konice, ki jih je mogoče pritrditi na pas čistosti. Pas čistosti ima prezračevalne odprtine za večje udobje pri nošenju.
    • Dve velikosti se razlikujeta po dolžini kletk za penis.
    • MEO, Cumelot in PlowBoy so registrirane blagovne znamke podjetja MEO v Nemčiji. Vse druge blagovne znamke, logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov.


    Material:


    Naš pas čistosti je izdelan iz najlonske smole, kar pomeni, da je pas izdelan iz plastičnega materiala, ki je znan po svoji trpežnosti, prožnosti in udobju. Najlonska smola je termoplastični polimer, ki se pogosto uporablja za izdelavo visokokakovostnih plastičnih izdelkov. V primerjavi z drugimi materiali, kot sta kovina ali usnje, ima več prednosti:

    • Lahkotnost: najlonska smola je veliko lažja od kovine, zato je udobnejša za dolgotrajno nošenje in zmanjšuje obremenitev uporabnika.
    • Prilagodljivost: kljub svoji trdnosti najlonska smola omogoča določeno stopnjo prilagodljivosti, ki omogoča boljše prileganje in prilagajanje različnim telesnim oblikam.
    • Trajnost: Najlonska smola je odporna proti lomljenju, razpokam in obrabi, kar povečuje trajnost pasu čistosti.
    • Vodoodpornost: Material je vodoodbojen, kar olajša nego in čiščenje ter omogoča uporabo v vlažnih okoljih, kot so tuši.
    • Koži prijazno: Najlonska smola je hipoalergena in redko povzroča draženje kože, zato je dobra izbira za osebe z občutljivo kožo ali alergijami.


    Najlonska smola torej združuje praktične lastnosti in visoko raven udobja, zato je priljubljena alternativa običajnim materialom.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Good

    Quality product, fits lovely and does its job!

      Napišite svoj pregled

      Pas čistosti za moške - NoPacha Black Diamond

      Pas čistosti za moške - NoPacha Black Diamond

      keyholder pogosto izberejo NoPacha Black Diamondsodoben pas čistosti za moške, da bi poglobili dinamiko moči in nadzora v svojem razmerju. Ta pas čistosti ne simbolizira le predanosti in zaupanja podrejenega moškega, temveč dominantnemu partnerju omogoča tudi nadzor nad partnerjevim penisom.

      Napišite svoj pregled

      Kupci so kupili tudi:

      30 drugi izdelki iz iste kategorije: