Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Stekleni dildi

Glasilo

komplet 3 kosov - stekleni analni čep - Popstars

Doživite popolno razkošje s temi 3 vrhunskimi analnimi čepki! Visokokakovostni komplet steklenih analnih čepkov Popstars je sestavljen iz treh tankih analnih čepkov različnih velikosti in je kot nalašč za vse, ki želijo doživeti analno stimulacijo v slogu. Ne glede na to, ali gre za začetnika ali poznavalca, ta komplet obljublja intenzivne trenutke in čutna doživetja.

Več informacij

3448/00

na voljo

    Več informacij

    Doživite čisti luksuz s temi 3 analnimi čepki, ki so razred zase! Visokokakovostni komplet steklenih analnih čepov Popstars je sestavljen iz treh tankih analnih čepov različnih velikosti in je kot nalašč za vse, ki želijo doživeti analno stimulacijo v slogu. Ne glede na to, ali ste začetnik ali strokovnjak, ta komplet obljublja intenzivne trenutke in čutna doživetja.

     

    Prihodnost analnih užitkov je tu - in narejena je iz stekla!

     

    Steklo ima številne prednosti: Ne le, da je hipoalergeno, ampak omogoča tudi povsem drugačno stimulacijo. Tanka in stožčasta oblika steklenega butt plug omogoča lažjo analno uporabo, okrogla podlaga pa preprečuje, da bi ga vstavili pregloboko v anus, in prav tako olajša uporabo. Z majhno kapljico lubrikanta stekleni butt plug skoraj sam zdrsne v anus. Poleg tega so ti razkošni analni čepi izdelani ročno, popolnoma brezšivni, popolnoma varni in so na voljo v posebej privlačni embalaži.

     

    Zakaj stekleni čep?

     

    • Čisto razkošje: analni čepki iz stekla dajejo občutek razkošja. Čeprav so trdi, z malo lubrikanta postanejo neverjetno spolzki. Prav tako odlično ohranjajo temperaturo - pred uporabo postavite analni čep v toplo vodo in uživajte v segrevanju. In ko boste osvojili največji čep? Potem za vaše analne užitke ni meja!

     

    • Odlično za usposabljanje za analni čep: Komplet Popstars vsebuje tri čepke različnih velikosti, zato lahko začnete z majhnimi in se počasi prebijate do največjega čepka. Začnite z majhnim čepom, ki v vas prodre še posebej nežno, povečajte svoj analni užitek s srednjim butt plug in se nato "dobro pripravljeni" prepustite res velikemu butt plug!

     

    • Varnost na prvem mestu: Borosilikatno steklo je vse prej kot krhko. Ta material lahko prenese celo padec na beton. In po zabavi? Čiščenje je zelo preprosto. Lahko jih očistite z detergentom, jih položite v pomivalni stroj ali jih celo zavrete. Ti analni čepi niso le zabavni, temveč tudi varni in higienični.

     

    • Tanki in elegantni: Zaradi tanke oblike so naši analni čepki Popstars prva izbira za vse, ki želijo prvič odkriti analno zadovoljstvo. Zaradi tanke oblike je vstavljanje lažje, borosilikatno steklo pa zagotavlja udobno in gladko površino.

     

    Združljivi z vsemi lubrikanti MEO! Ne glede na to, ali imate raje silikonske, oljne ali vodne lubrikante, lahko vsak analni čep v kompletu Popstars uporabljate z vsemi lubrikanti.

     

    Več podrobnosti:

     

    • Popstars
    • 3 analni čepi iz stekla v ekskluzivni zasnovi.
    • Visokokakovostna zasnova: ročno izdelani.
    • Mali analni čep: skupna dolžina 114 mm, dolžina za vstavljanje 110 mm, premer 29 mm.
    • Srednji analni čep: skupna dolžina 121 mm, dolžina za vstavljanje 114 mm, premer 34 mm.
    • Veliki čep: skupna dolžina 146 mm, dolžina za vstavljanje 140 mm, premer 39 mm.
    • Obseg dobave: 3 analni čepi Popstars
    • Z okroglim dnom: olajša vstavljanje in preprečuje, da bi butt plug prodrl pregloboko v anus.
    • Uporablja se lahko vroče in hladno: Analni čep se lahko ohladi ali segreje.
    • Hipoalergeni: preprosto se udobno namestite in uživajte.
    • Obseg dobave: 3 analni čepi Popstars iz serije Extremeo
    • Številne naše stranke s tem kompletom redno trenirajo mišice sfinktra, npr. za neboleč analni spolni odnos. Vznemirljivo zveneči izraz "trening z analnimi čepki" ni nič drugega kot redno raztezanje mišice sfinktra z analnimi čepki različnih velikosti.
    • Extremeo: Če veste, kako pravilno ravnati, je lahko vstavljanje analnega čepka v anus čudovita in prijetna izkušnja. Priporočamo naš priljubljeni sprej Extremeo, ki olajša vstavljanje analnega čepka v anus. Kratko pršenje pršila sprosti mišice zapiralke. Zaradi tega je vstavljanje analnega čepka užitek brez bolečin.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Da provare

    Come prima esperienza la mia compagna è molto soddisfatta ,io lo trovo molto divertente lo consiglio per ravvivare e divertirsi

      Ocenjevanje 

      Just the right sizes

      Just the right sizes. Very sensual.

        Ocenjevanje 

        Anal Play Game Changer

        My wife and I have been trying anal play for several years with varying degrees of success. We never found the right toy for us until we discovered these. The smooth glass slides in easily, feels great and is easy to clean. As we progress to the larger sizes, they feel very forgiving despite the potentially rigid nature of the glass. We prefer these to any of the anal silicone toys we have tried in the past. You can't go wrong with the price either.

          Ocenjevanje 

          Sexy Trio

          Das Trio von MEO wirkt wie drei kleine Kunstwerke und sieht wunderschön aus. Wenn ich nicht die verwunderten Fragen von Besuchern scheuen würde, kämen die kleinen Schmuckstücke direkt in meine Vitrine.

          Die Form ist sehr angenehm und recht leicht einzuführen. Eigentlich habe ich noch nie Analplugs verwendet, die sich so angenehm anfühlten.

          Aufgrund des im Gegensatz zu anderen Plugs, hinten relativ flachen Winkels, war ich zunächst skeptisch, ob die Plugs an Ort und Stelle bleiben und nicht leicht herausrutschen würden. Das taten sie aber überhaupt nicht. Ganz im Gegenteil hielten sie absolut sicher. Durch dem flacheren Winkel zugleich noch viel angenehmer, da nicht so stark auf den Schließmuskel gedrückt wird. Die Form ist einfach perfekt. Gerade für Anfänger sehr gut geeignet.

          Meine Empfehlung!

            Napišite svoj pregled

            komplet 3 kosov - stekleni analni čep - Popstars

            komplet 3 kosov - stekleni analni čep - Popstars

            Doživite popolno razkošje s temi 3 vrhunskimi analnimi čepki! Visokokakovostni komplet steklenih analnih čepkov Popstars je sestavljen iz treh tankih analnih čepkov različnih velikosti in je kot nalašč za vse, ki želijo doživeti analno stimulacijo v slogu. Ne glede na to, ali gre za začetnika ali poznavalca, ta komplet obljublja intenzivne trenutke in čutna doživetja.

            Napišite svoj pregled

            Kupci so kupili tudi:

            7 drugi izdelki iz iste kategorije: