Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Stekleni dildi

Glasilo

komplet 3 kosov - stekleni analni čepi - Kong

Zgodba o uspehu je ponovno naložena: Naš komplet za analni čep Kong, sestavljen iz treh steklenih analnih čepov različnih velikosti, vrača klasiko analnih čepov! Ne glede na to, ali gre za začetnika ali naprednega uporabnika, v tem kompletu se najde nekaj za vsakogar. Izkusite edinstven občutek, ki ga lahko ponudi le steklo, in znova odkrijte analni užitek zase!

Več informacij

3449/00

49,90 €


-10,00 €

39,90 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Zgodba o uspehu je bila ponovno naložena: Naš komplet konjskih čepkov, sestavljen iz treh steklenih čepkov različnih velikosti, vrača klasične čepke za zadnjico! Ne glede na to, ali ste začetnik ali napredni uporabnik, v tem kompletu je za vsakogar nekaj. Izkusite edinstven občutek, ki ga lahko ponudi le steklo, in sami ponovno odkrijte analni užitek!

     

    Steklo je varen material, za katerega niso značilne le hipoalergene lastnosti. Poleg tega so ti razkošni analni čepi izdelani ročno, popolnoma brezšivni, popolnoma varni in so na voljo v posebej privlačni embalaži.

     

    Zakaj stekleni čep in ne silikonski ali vinilni?

     

    Stekleni čep vam ponuja povsem drugačen, veliko bolj prijeten občutek, ki bo vaš analni užitek dvignil na povsem novo raven. S tremi čepki Kong iz uspešne serije Extremeo lahko spoznate čudovit občutek stekla. Če je analna stimulacija za vas nekaj novega ali če želite eksperimentirati z različnimi velikostmi, je komplet analnih čepov Kong prava stvar za vas! Komplet vsebuje tri različne velikosti, zato lahko začnete z majhnimi in se počasi prebijate do največjega čepka. Začnite z majhnim čepom, ki v vas prodre še posebej nežno, povečajte svoj analni užitek s čepom srednje velikosti, nato pa si, "dobro pripravljeni", privoščite zares velik čep!

     

    Nesporna klasika: zakaj je komplet za analni čep Kong preprosto popoln!

     

    • Idealen material: Zaradi gladkega, spolzkega materiala je naše analne čepke iz stekla zelo enostavno vstaviti analno, teža analnega čepka pa vam daje čutno intenziven občutek polnosti, ki ste ga pri običajnih analnih čepkih pogrešali.

     

    • Zdaj pa sledi vrhunec: igra s temperaturo! Predstavljajte si, da analni čep potopite v toplo ali hladno vodo in ga nato vstavite v anus. Dih jemajoč, vznemirljiv občutek, ki bo prebudil vse živce v vas. In ker je čep popolnoma prozoren, lahko vaš partner vidi skozi njega - intimen, zapeljiv pogled v vaše telo, ki še poveča vašo intimnost.

     

    • Še vedno niste prepričani o materialu? Ne skrbite! Ti analni čepi so izdelani iz visokokakovostnega, netresljivega borosilikatnega stekla, ki je znano po svoji trpežnosti in varnosti. So neporozni in ne vsebujejo ftalatov, zato so popolnoma prijazni do kože. Čiščenje? Zelo preprosto. Malo mila, vode in razpršila VERYCLEAN in spet bodo kot novi.

     

    • Preizkušena klasika: analni čepki klasične oblike so že od nekdaj najprimernejša izbira za vse, ki obožujejo analni seks, in če je tak butt plug tudi voluminozen, se intenzivnost večkratno poveča. Oblika in material zagotavljata, da se butt plug zlahka vstavi v anus in tam varno sedi, ne da bi ponovno zdrsnil ven. To pomeni, da vam ni treba sklepati kompromisov glede udobja ali varnosti. Idealno za začetnike in napredne uporabnike.

     

    Ne glede na to, ali imate raje silikonski, oljni ali vodni lubrikant, lahko analni čep Kong uporabljate z vsemi lubrikanti.

     

    Dodatne informacije:

     

    • 3 analni čepi iz stekla.
    • Elegantna zasnova: izdelani izključno ročno.
    • Mali analni čep: skupna dolžina 57 mm, dolžina za vstavljanje 50 mm, največji premer 31 mm.
    • Srednji analni čep: skupna dolžina 70 mm, dolžina za vstavljanje 62 mm, največji premer 44 mm.
    • Veliki čep: skupna dolžina 76 mm, dolžina za vstavljanje 70 mm, največji premer 46 mm.
    • Z zamaškom: preprečuje, da bi butt plug prodrl pregloboko v anus.
    • Uporablja se lahko vroč in hladen: Čep se lahko ohladi ali segreje.
    • Hipoalergeni: Preprosto se naslonite nazaj in uživajte.
    • Obseg dobave: 3 analni čepi Kong iz serije Extremeo
    • Številne naše stranke s tem kompletom redno trenirajo za raztezanje mišice zapiralke, npr. za nekompliciran analni odnos. Vendar se za vznemirljivo zvenečim izrazom "trening z analnimi čepki" ne skriva nič drugega kot redno raztezanje mišice zapiralke z analnimi čepki različnih velikosti.
    • Extremeo: Vstavljanje analnega čepka v anus je lahko čudovita in prijetna izkušnja - še posebej, če veste, kako jo pravilno izvesti. Za lažje vstavljanje čepka v anus priporočamo naš priljubljeni sprej Extremeo. Kratko pršenje sprosti mišice zapiralke. Zaradi tega je vstavljanje analnega čepka še posebej nežen užitek.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Kong

    Great way to train your partner's backdoor...glass is a lot easier.

      Ocenjevanje 

      Must get

      These things were flipping amazing so smooth and the large made me feel so full. Pushing it out with no hands had my eyes in the back of my head.

        Ocenjevanje 

        Cute but not long term wearable

        They're great quality but the space between the base and the bulb make this kit only a 4/5 for me. It's simply too small to properly stay inside. The selection of sizes is great, the small is so adorable I use it as a paperweight.

          Ocenjevanje 

          Gut verarbeite Analplugs

          Gut verarbeite Analplugs ohne Einschlüsse oder fühlbare Unebenheiten. Die konisch zulaufende Form erleichtert das Einführen. Sehr schönes Set.

            Ocenjevanje 

            Come da descrizione.

            Sono di vetro. Colore (trasparente) forme e dimensioni come da foto. Prezzo onesto. Consegna ad una settimana. Imballaggio adatto. Poco da aggiungere

              Napišite svoj pregled

              komplet 3 kosov - stekleni analni čepi - Kong

              komplet 3 kosov - stekleni analni čepi - Kong

              Zgodba o uspehu je ponovno naložena: Naš komplet za analni čep Kong, sestavljen iz treh steklenih analnih čepov različnih velikosti, vrača klasiko analnih čepov! Ne glede na to, ali gre za začetnika ali naprednega uporabnika, v tem kompletu se najde nekaj za vsakogar. Izkusite edinstven občutek, ki ga lahko ponudi le steklo, in znova odkrijte analni užitek zase!

              Napišite svoj pregled

              Kupci so kupili tudi:

              7 drugi izdelki iz iste kategorije: