Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Čepi za penis

Glasilo

Vtič za penis - Hard Pleasure

Ste pripravljeni razširiti svoje izkušnje s prodiranjem? Potem je vtič za penis BDSM Hard Pleasure odgovor na vaše erotične fantazije.

Več informacij

9727/00

49,90 €


-65%

17,47 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Ste pripravljeni razširiti svoje izkušnje s prodiranjem? Potem je čep za penis Hard Pleasure odgovor na vaše erotične fantazije. Ponuja vam več kot le intenzivno spolno stimulacijo, temveč vas pošlje daleč prek meja erotičnega užitka.

     

    Če potrebujete HARD, boste navdušeni nad Hard Pleasure BDSM čepom za penis in vrhunci, ki vam jih bo omogočil.

     

    Ta čep za penis BDSM zagotovo ni za začetnike. Njegova dolžina je 15 cm, dolžina za vstavljanje 13,5 cm, premer na najširši točki je skoraj 16 mm, teža pa 175 gramov. Obroček na koncu zagotavlja, da ga lahko hitro odstranite.

     

    Čep za penis Hard Pleasure je v notranjosti votel, tako da telesne tekočine zlahka odtečejo. Ta čep za penis je izdelan iz medicinskega jekla, zato je izdelan tako, da zdrži dolgo. Da ne omenjamo impresivne oblike gredi, ki vam zagotavlja popolno stimulacijo sečnice. S tem zlobnim fantom bodo vaši orgazmi intenzivnejši, kot si lahko predstavljate v najbolj divjih sanjah. Preizkusite ga in stavimo, da bo postal vaša najljubša igrača.

     

    Priporočamo naš poseben lubrikant VERYDEEP za vstavljanje in naš sprej VERYCLEAN za higiensko čiščenje uretralnih spolnih igračk. Oba izdelka sta na voljo tukaj v trgovini BDSM.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Wow

    Too Early for me... Perhaps soon ☺️ it seems so exciting

      Ocenjevanje 

      A wonderfull toy.

      Just the right diameter and length to be comfortable. I combined it with a ring that fits snugly behind my glans and the sensations were unbelievable. I can wear it all day, cum and piss thru it, and it gives great pleasure throughout the day as it reminds you it's there. Great service form time of order to receipt also.

        Ocenjevanje 

        5 stars

        Product arrived quickly & is well made. The rounded ribs make it easy to insert & comfortable to wear, and the ability to allow fluids to flow-through makes it perfect. The ring on the end makes it easy to hook up to an estim power box, using an alligator clip, and it feels great when using itwith electrical current, or without. Yum.

          Napišite svoj pregled

          Vtič za penis - Hard Pleasure

          Vtič za penis - Hard Pleasure

          Ste pripravljeni razširiti svoje izkušnje s prodiranjem? Potem je vtič za penis BDSM Hard Pleasure odgovor na vaše erotične fantazije.

          Napišite svoj pregled

          Kupci so kupili tudi:

          30 drugi izdelki iz iste kategorije: