Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Čepi za penis

Glasilo

Tailbone Alpha Urethral sonde Penis Plug

Z našim uretralnim čepom Tailbone "Alpha" Urethral sonde Penis Plug obljubljamo vrhunsko stimulacijo sečnice in trajno vadbo razširitve sečnice.

Več informacij

1147/00

na voljo

    Več informacij

    Vrhunsko stimulacijo sečnice in trajno vadbo za razširitev sečnice obljublja naš repni čep "Alpha" Urethral sonde Penis Plug.

     

    Naš čep za penis ima dolžino za vstavljanje približno 120 mm in največji premer 10 mm. Izdelan je iz visoko poliranega nerjavečega jekla, ki ne vsebuje niklja.

     

    Premični obroček ne le preprečuje, da bi čep za penis zdrsnil v notranjost, temveč zagotavlja tudi največjo varnost med uporabo. Uporablja se lahko tudi kot "obroček za spolovilo". Notranji premer je približno 27,5 mm. Obroč se namesti okoli roba spolovila, penisni čep pa se vstavi v sečnico. Tako je čep za penis čudovit nakit z vzburjajočim učinkom.

     

    Navodila za uporabo:

     

    Navodila za uporabo: Sondes ali čep za penis je treba uporabljati previdno in vestno. Higiena in lubrikant sta bistvenega pomena. Uretro obdajajo številne mišice in živci, zato je tako občutljiva in čudovito dražljiva.

     

    Pred uporabo je treba čep za penis očistiti in razkužiti z ustreznim, koži prijaznim sredstvom. Lubrikant je treba nanesti v večji količini, da ne poškodujemo občutljive sečnice. V ta namen priporočamo naša izdelka VERYCLEAN Spray in VERYDEEP Lubricant.

     

    Ideje za igro:

     

    Zakaj bi morali partnerjev penis vedno razvajati le od zunaj? Stekel bo od užitka, če ga boste z ustreznim čepom za penis stimulirali tudi od znotraj! Po vstavitvi daljšega dilatatorja poljubljajte in drgnite spolovilo, gred penisa gnetite in upogibajte proti notranjemu uporu palice.

     

    Omejitev in vezanje sta za večino moških dovolj vzburjajoča. Če poleg tega in za partnerico nepričakovano uvedemo še enega od naših čepov za penis ali sondes, srce nebogljenega moškega takoj hitreje bije ... Težko se bo zadrževal od navdušenja.....

     

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Sehr gutes Produkt EMPFEHLUNG

    Der Tailbone Penis Plug Sound mit Ring ist richtig gut verarbeitet. Das Einführen mit Gleitmittel ist ein herrliches Gefühl, zu spüren wenn er immer tiefer in dich eindringt.

    • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    Unglaublich geil

    Wir sind vom Tailbone Alpha Urethral Sound Penis Plug total begeistert und möchten ihn nicht mehr missen. Ich kann den Plug in kompletter Länge einführen. Ab einer gewissen Tiefe habe ich wirklich das Gefühl, das er sich bei Bewegung wie von selbst in die Harnröhre einsaugt.

      Napišite svoj pregled

      Tailbone Alpha Urethral sonde Penis Plug

      Tailbone Alpha Urethral sonde Penis Plug

      Z našim uretralnim čepom Tailbone "Alpha" Urethral sonde Penis Plug obljubljamo vrhunsko stimulacijo sečnice in trajno vadbo razširitve sečnice.

      Napišite svoj pregled

      Kupci so kupili tudi:

      30 drugi izdelki iz iste kategorije: