Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Čepi za penis

Glasilo

Vtič za penis - Uro Stick Gratifying Cravings

Najboljši čep za penis in mednarodna uspešnica! Ko ga vstavite, ta čep za penis raztegne sečnico in jo ekstremno stimulira. Občutek, v katerem boste želeli vedno znova uživati.

Več informacij

2238/00

na voljo

    Več informacij

    Najboljši penis plug in mednarodna uspešnica! Ko ga vstavite, ta čep za penis raztegne sečnico in jo ekstremno stimulira. Občutek, v katerem boste želeli vedno znova uživati.

     

    Zakaj bi moral biti penis vašega partnerja vedno razvajen le od zunaj? Ko ga boste s tem čepom stimulirali tudi od znotraj, bo stokal od ekstaze! Po vstavitvi našega čepka za penis poljubite in drgnite spolovilo, gred penisa pa gnetite in upogibajte proti notranjemu uporu čepka za penis. Omejitev in vezanje sta za večino moških dovolj vznemirljiva. Če se poleg tega in nepričakovano za partnerico vstavi ta čep za penis, srce nebogljenega moškega takoj hitreje bije ... Težko se bo zadrževal od poželenja ...

     

    Uretro obdajajo številne mišice in živci, zato je tako občutljiva in čudovito stimulirana s čepom za penis. Ker naš čep za penis nima odprtine, je primeren tudi kot ovira za spermo in tako pomaga odločilno podaljšati moški orgazem in v njem veliko intenzivneje uživati. Ročaj na čepu za penis preprečuje, da bi čep zdrsnil v notranjost, kar zagotavlja največjo varnost med uporabo.

     

    Več podrobnosti:

     

     

    • Vtič za penis z ročajem za igranje, raztezanje in stimulacijo sečnice
    • Premer od 3 mm do 7 mm. Dolžina 47 mm. Dolžina za vstavljanje 40 mm.
    • Izdelan iz visoko poliranega nerjavečega jekla, brez niklja.
    • Naš čep za penis spada v skupino "Sex Sounds" in je spolna igrača za moške.
    • Material: Vtič za penis iz nerjavečega jekla
    • Varna uporaba zaradi ročaja na koncu čepka za penis.
    • Poudarite v naši spletni trgovini za čepke za penis. Želite kupiti čep za penis? Potem je ta čep za penis verjetno najboljši čep za penis, ki ga lahko najdete.
    • Kako uporabljati čep za penis: Pred uporabo je treba čep za penis očistiti in razkužiti z ustreznim, koži prijaznim izdelkom. Lubrikant je treba nanesti v večji količini, da se občutljiva sečnica ne poškoduje. Priporočamo naša izdelka VERYCLEAN spray za čiščenje čepkov za penis in lubrikantni gel VERYDEEP za vstavljanje čepkov za penis.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Love this thing.

    I got mine a couple years ago from a former Mistress. She gave it to me in a restaurant and said to go to the bathroom and not to come back until I had it inserted. No lube available so I just had to use my own saliva. I got it in after a little trying. Love this thing.

      Napišite svoj pregled

      Vtič za penis - Uro Stick Gratifying Cravings

      Vtič za penis - Uro Stick Gratifying Cravings

      Najboljši čep za penis in mednarodna uspešnica! Ko ga vstavite, ta čep za penis raztegne sečnico in jo ekstremno stimulira. Občutek, v katerem boste želeli vedno znova uživati.

      Napišite svoj pregled

      Kupci so kupili tudi:

      30 drugi izdelki iz iste kategorije: