Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Analni čepi

Glasilo

Raztezanje anusa butt plug - Anal Tunnel Plug

Analni raztezaj butt plug je Anal Tunnel Plug ki ohranja široko odprto zadnjico. Ergonomsko oblikovana analna spolna igrača v 4 velikostih je idealna za ekstremno raztezanje anusa s hkratno analno penetracijo. Ta anatomski butt plug, ki je enako primeren za moške in ženske, se posebej udobno prilega in ga lahko nosite ne le ves dan, temveč celo 24 ur na dan.

Več informacij

na voljo

    Več informacij

    Analno raztezanje butt plug je Anal Tunnel Plug, ki ohranja široko odprto anusno odprtino. Ergonomsko oblikovana analna spolna igrača v 4 velikostih je popolna za ekstremno analno raztezanje s hkratno analno penetracijo. Ta anatomski butt plug, ki je enako primeren za moške in ženske, se izjemno udobno prilega in ga lahko nosite ne le ves dan, temveč celo 24 ur na dan. Odlično za začetnike, izkušene uporabnike in profesionalce.

     

    Analni raztegovalnik butt plug zagotavlja izjemen pogled v notranjost, služi kot priprava na ekstremni analni seks, velike dilde ali fist fuck, ponuja pa tudi čudovito možnost trajnega raztegovanja anusa z izrazitimi rezultati. Je tudi popolna spolna igrača za seanse BDSM.

     

    Analni raztegovalnik butt plug ponuja prednosti, ki prepričajo tako začetnike kot profesionalce! Anal Stretching butt plug je kakovosten izdelek podjetja MEO ®, vodilne spletne trgovine BDSM iz Nemčije! Najboljša izdelava in premišljena izbira materialov zagotavljata dolgotrajen užitek s tem anatomsko popolno oblikovanim butt plug iz visokokakovostnega silikona.

     

    Ali lahko analni raztegovalnik butt plug kombiniram z drugimi pripomočki?

     

    DA - in to morate! Na primer z zelo posebnim dildom: Anal Stretching butt plug lahko uporabite (odvisno od velikosti analnega nastavka) s posebno dolgim in tankim dildom Analgeddon®, ki bo izpolnil vaše sanje o globoki penetraciji. S premerom 2,5 cm in največjo dolžino 45 cm je ta dildo popolno dopolnilo! Ali s SLINGOM: Za pravilen položaj in proti utrujenosti med analno uporabo je še posebej primeren naš Fuck & Play sling . Naš sling vas postavi v zelo "vabljiv" položaj, v katerem lahko s široko razprtimi nogami počakate na naslednjega "obiskovalca". Kaj pa naša ARSCHPUMPE: želite, da vas napolnimo s tekočinami, kot so lubrikant, voda ali pivo? Naša ogromna brizga za klistiranje "Grandezza" je kot nalašč za to! Z njo lahko posesate tekočine po lastni izbiri in si jih nato natočite v rit!

     

    Ali lahko kot začetnik uporabljam tudi napravo za raztezanje anusa butt plug?

     

    Naše pripomočke za analni raztezanje butt plug ponujamo v štirih različnih velikostih, ki so glede na velikost primerne za začetnike, izkušene uporabnike in profesionalce.

     

    Pomembni nasveti za čiščenje analni čep Anal Stretching Butt Plug:

     

    Preden začnete uporabljati analni raztegovalnik butt plug, ga morate temeljito očistiti. Običajno zadostujeta topla voda in blago milo. Higiensko čiščenje lahko opravite z našim razpršilom VERYCLEAN. Naš analni raztezalni butt plug je izdelan iz silikona brez ftalatov in ima neporozno površino, zato se bakterije in delci umazanije ne morejo preveč prijeti. Seveda je čiščenje po uporabi še posebej pomembno. Morda boš želela uporabiti tudi analni tuš, da očistiš črevesje, preden boš uporabila analni raztegovalnik butt plug in fantom predstavila široko odprt anus!

     

    Analni raztezki butt plug v 4 velikostih:

     

    • Anal Stretching butt plug v različici SMALL, če ste začetnica: dolžina 7,2 cm, premer noge 5,6 cm, premer palice 3,3 cm, premer butt plug 5,3 cm in 4,5 cm, odprtina 2,5 cm.
    • Analni raztegovalnik butt plug v velikosti MEDIUM, če ste že trenirani: dolžina 8,5 cm, premer stopala 6,7 cm, premer palice 4 cm, butt plug premera 6 cm in 5,3 cm, odprtina 3 cm.
    • Analno raztezanje butt plug v različici LARGE, če ste profesionalec: dolžina 9,8 cm, premer stopala 7,5 cm, premer palice 4,6 cm, butt plug premer 6 cm in 7 cm, odprtina 3,5 cm.
    • Analno raztezanje butt plug v različici X-LARGE, če vam nič ni dovolj veliko: dolžina 11 cm, premer stopala 8,3 cm, premer palice 5,4 cm, butt plug premer 8 cm in 7 cm, odprtina 4,4 cm.

     

    Katero lubrikantno sredstvo naj uporabim za analni raztezalni čep?

     

    Na to morate biti vedno pozorni: Za vstavljanje analnega razteznega čepka butt plug priporočamo lubrikant na vodni osnovi, kot je Aquameo. Z lubrikantom navlažite tako anus kot analni raztegovalni čep butt plug. Naš sprej EXTREMEO olajša analno raztezanje in tudi občutljivim uporabnikom omogoča, da brez težav vstavijo analni raztezalni čep butt plug. Ne uporabljajte lubrikantov na osnovi silikona, saj bi ti poškodovali visokokakovostni material izdelka Anal Stretching butt plug!

     

    Več podrobnosti:

     

    • Anal Stretching butt plug za ekstremno raztezanje anusa(anal stretching man)
    • Trajno analno raztezanje
    • Pripravi na analni spolni odnos, igranje z vibratorjem ali fist fuck.
    • Dolgotrajni in zelo vidni rezultati.
    • Material: silikon, brez ftalatov.
    • Anal Stretching butt plug se lahko uporablja z vsemi lubrikanti na vodni osnovi MEO®.
    • Extremeo ® sprej olajša vstavljanje!
    • Priporoča MEO ®, specializirana spletna trgovina za analne spolne pripomočke.

     

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Anal Stretching

    Il prodotto è ottimo, il materiale è morbido e piacevole al tatto, arrivato in tempi brevissimi, fa il suo "dovere". Forse sarebbe stata meglio la misura più alta. Probabilmente sarà il mio prossimo acquisto.

      Ocenjevanje 

      Amazing quality

      These are made of the softest silicon I've ever felt.flexible,yet firm enough to insert.great product.

      • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
      Ocenjevanje 

      Sitzt gut, recht ausgewogen zwischen Bequem und festem sitz. Fle

      Sitzt gut, flexibilität sehr gut. Meine zweitbeste Wahl in L

      • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
      Ocenjevanje 

      Butt Plug *****

      Mi sento come una figa quando uso il butt plug.

      • 0 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
      Ocenjevanje 

      Sitzt und hält gut alles in Ordnung

      Sitzt und hält gut alles in Ordnung

      • 1 od 2 strank je našlo ta pregled koristen.
      Ocenjevanje 

      Perfekt für Anal Dehnung

      Sehr interessanter Anal Plug, wenn man erst mal weiß wie man ihn richtig einführt. Perfekt für Anal Dehnung, Einläufe oder Watersports!

      • 3 od 4 strank je našlo ta pregled koristen.

      Napišite svoj pregled

      Raztezanje anusa butt plug - Anal Tunnel Plug

      Raztezanje anusa butt plug - Anal Tunnel Plug

      Analni raztezaj butt plug je Anal Tunnel Plug ki ohranja široko odprto zadnjico. Ergonomsko oblikovana analna spolna igrača v 4 velikostih je idealna za ekstremno raztezanje anusa s hkratno analno penetracijo. Ta anatomski butt plug, ki je enako primeren za moške in ženske, se posebej udobno prilega in ga lahko nosite ne le ves dan, temveč celo 24 ur na dan.

      Napišite svoj pregled

      Kupci so kupili tudi:

      30 drugi izdelki iz iste kategorije: