Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Analni čepi

Glasilo

Butt plug Extremeo - Mushroom - analni čep Najboljši prodajalec

Analni čep "Mushroom" iz serije Extremeo je vrhunska kombinacija dizajna in udobja! Analni čep z gobasto obliko glave se ne predstavlja le z izjemnim dizajnom. Njegova koničasta glava s stimulativnimi vzdolžnimi utori zagotavlja vznemirljive občutke, ki so vsakič znova čutna poslastica.

Več informacij

na voljo

    Več informacij

    Analni čep "Mushroom" iz serije Extremeo je vrhunska kombinacija dizajna in udobja! Analni čep z gobasto obliko glave se ne predstavlja le z izjemnim dizajnom. Njegova koničasta glava s stimulativnimi vzdolžnimi utori zagotavlja vznemirljive občutke, ki so vsakič znova čutna poslastica.

     

    Gobasta oblika glave "Mushroom" butt plug ima štiri zelo posebne prednosti:

     

    1. Nežen začetni občutek: stožčasta oblika gobaste glave omogoča lažje vstavljanje analnega čepka. Ožji začetek omogoča nežno in postopno vstavljanje, tako da se anus počasi privaja na obseg analnega čepka. To zmanjšuje tveganje za bolečino in zlasti začetnikom olajša vstop v svet analnih igračk.
    2. Stimulacijski vzdolžni utori: Vzdolžni žlebovi gobaste glave ne le povečajo stimulacijo med vstavljanjem, temveč tudi izboljšajo lubrikacijo, zaradi česar je vstavljanje še lažje.
    3. Varno vstavljanje: Gobasta oblika zagotavlja, da se butt plug v anusu ne razširi preveč naglo. Naravno in postopno povečevanje premera zagotavlja, da se lahko mišica sprosti brez nenadnega pritiska. To ščiti pred neželenimi občutki in zagotavlja prijetnejšo izkušnjo pri vstavljanju analnega čepka.
    4. Povečani občutki: Ko vstavite glavo analnega čepka, se mišica sfinktra skrči okoli tanjšega vratu analnega čepka. To ustvari občutek polnosti in stimulacije, saj je večina analnega čepka že v anusu, mišica okoli dna analnega čepka pa se skrči.

     

    Na splošno zasnova "gobe" v obliki glave butt plug ponuja intenzivno, a hkrati nežno izkušnjo vstavljanja, ki koristi tako začetnikom kot izkušenim uporabnikom.

     

    Poseben občutek visokokakovostnih materialov:

     

    Zahvaljujoč visokokakovostnemu silikonu ponuja "gobček" prijeten občutek pri vstavljanju in nošenju. Svilnato mehka površina zagotavlja prijeten občutek, ne glede na to, ali analni čep uporabljate le kratek čas ali dlje časa. Prožen silikon, ki naravno ne vsebuje ftalatov, zagotavlja enostavno vstavljanje. Gladka in prijetna površina zagotavlja, da se lahko popolnoma osredotočite na užitek, ki vam ga ponuja ta analni čep.

     

    Varnost in udobje v popolnosti:

     

    Okrogla osnova ne zagotavlja le varnosti pred preglobokim vstavljanjem, temveč tudi varen položaj čepka. Posebno omembo si zasluži tudi dobro oblikovan vrat analnega čepka: odlično dimenzioniran vrat analnega čepka varno drži butt plug na mestu in zagotavlja udoben občutek, ki lahko traja ves dan. Rezultat? Diskretna stimulacija, v kateri lahko po želji uživate ves dan in celo noč.

     

    Tri velikosti za vse potrebe:

     

    Ne glede na to, ali ste začetnik ali izkušen ljubitelj analnih užitkov, je analni čep "Mushroom" na voljo v treh različnih velikostih, tako da je velikost primerna za vsakogar:

     

    • Velikost S: premer 26 mm, dolžina 54 mm = za začetnike.
    • Velikost M: premer 32 mm, dolžina 68 mm = za izkušene.
    • Velikost L: premer 42 mm, dolžina 83 mm = za profesionalce.

     

    Odkrijte novo dimenzijo analnega užitka s tem edinstvenim butt plug in se navdušite nad kakovostjo in oblikovanjem "Mushroom".

     

    Čiščenje in uporaba čepov Extremeo Butt Plugs:

     

    • Enostavna uporaba: vstavljanje čepka v anus je lahko čudovita in prijetna izkušnja - še posebej, če veste, kako to storiti pravilno. Priporočamo naš priljubljeni sprej Extremeo, ki olajša vstavljanje čepka v anus. Kratek razpršek sprosti mišice zapiralke. Zaradi tega je vstavljanje čepka v zadnjično odprtino še posebej nežen užitek.

     

    • Pravilno lubrikantno sredstvo in naš Lube Shooter: Pravilno lubrikantno sredstvo lahko naredi veliko razliko. Pri silikonskih izdelkih, kot je analni čep Extremeo, se morate izogibati lubrikantom na osnovi silikona, saj lahko poškodujejo material. Namesto tega priporočamo lubrikante na vodni osnovi, kot sta naša Aquameo ali Alphamale Aqua. Ti zagotavljajo prijeten občutek in so varni za uporabo s silikonskimi čepi. Spletna stran Lube Shooter ali aplikator za lubrikant optimizira izkušnjo z analnimi spolnimi igračami, kot so analni čepi. Omogoča, da se lubrikant globlje in enakomerneje porazdeli po analnem kanalu, zaradi česar je vstavljanje čepka bolj udobno in varno. Ker anus ne proizvaja lastnega lubrikanta, zadostna količina lubrikanta zmanjša trenje in tveganje za poškodbe. Poleg tega spletna stran Lube Shooter omogoča čist in natančen nanos brez izgube lubrikanta.

     

    • Čiščenje: Po vsaki uporabi morate svoj analni čep Extremeo temeljito očistiti. S toplo vodo in blagim milom zlahka odstranite večino nečistoč. Za temeljito in higienično čiščenje priporočamo tudi naš sprej VERYCLEAN. Hitro pršenje zagotavlja, da je butt plug vedno pripravljen na naslednjo pustolovščino.

     

    Več podrobnosti:

     

    • butt plug Extremeo - Mushroom - analni čep.
    • Extremeo Butt Plugs so analni čepi, ki so jih razvili strokovnjaki.
    • Extremeo ® je registrirana blagovna znamka podjetja MEO Nemčija.
    • Material: Izdelan iz visokokakovostnega silikona, ki ne vsebuje ftalatov.
    • Analni čep uporabljajte samo z lubrikanti na vodni osnovi, kot sta Alphamale Aqua ali Aquameo in naš Lube Shooter.
    • K temu analnemu čepu priporočamo naš Extremeo Anal Relax Spray: Ta sprej deluje brez izgube občutka, zmanjša bolečo občutljivost sfinktra in vam pomaga doseči nebrzdano spolno ekstazo.
    • Z novimi analnima čepoma Extremeo vam zdaj ponujamo vsestransko brezskrben paket za vaše analne pustolovščine. MEO ni samo pionir, ko gre za svetovno znane izdelke, kot je Extremeo Anal Relax Spray, ampak tudi vedno išče najboljše in najbolj inovativne načine za izboljšanje analnega seksa. Logično nadaljevanje naše strasti do analnih izdelkov je uvedba inovativnih ritnih čepov serije Extremeo. Na podlagi dolgoletnih izkušenj in povratnih informacij naših zvestih strank smo razvili analni čepke, ki postavljajo nove standarde na področju oblikovanja, udobja in delovanja.
    • Želite kupiti analni čep? Naše analne čepke lahko naročite po vsem svetu. V nemško govorečih državah lahko najdete seks shope MEO, kot so trgovina MEO v Nemčiji, trgovina MEO v Švici ali trgovina MEO Bondage v Avstriji. Nismo dejavni le po vsej Evropi, kot so Francija, Italija, Nizozemska, Irska, Islandija, Romunija, Norveška, Švedska itd. ampak po vsem svetu, kot so trgovina MEO Sex Shop v Španiji, trgovina z dildi na Danskem in tudi na Finskem - in če govorite češko, lahko naš celoten asortiman seks igrač najdete na spletu na Češkem. Če je vaš jezik estonščina, lahko naš izborbutt plug naročite na spletu v Estoniji. Na voljo smo tudi v Sloveniji, s seks šopom v Bolgariji in široko ponudbo BDSM in erotičnih izdelkov na Slovaškem. Druge trgovine MEO so na voljo v ZDA, Belgiji, Grčiji, na Madžarskem, Japonskem, v Veliki Britaniji, Srbiji, Luksemburgu, na Malti, Portugalskem, Islandiji, Poljskem, v Kanadi, Južni Afriki in na Kosovu.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Que gozada

    Sentado y perfectamente acoplado en mi ojete. Mi cuerpo pide que duerma con él. Muy cómodo , antes bien lubricado. Hoy mismo he pedido el plug mano junto con otros artículos. Precios y el servicio de categoría.

      Ocenjevanje 

      My hole opens wide for this

      This baby is great, I slide that up my ass at least twice a week. My cock gets so hard and I SHOOT my load ever time. Everytime I bring it out my hole starts begging for it.

        Ocenjevanje 

        My hole is satisfied every time

        This baby just seems to call my name and needs to be ridden several times a week. My hole is satisfied every time. Makes me bust a nut every time.

          Ocenjevanje 

          Super Plug den ich empfehlen kann.

          Nachdem die Größe Medium seit einigen Tagen bei mir nicht nur gelegentlich in Gebrauch war, entstand der Wunsch nach Größerem. Die Größe Large ist für mich wirklich large, aber mit etwas Geduld und Ausdauer ließ er sich bei sanftem Daraufsetzen allmählich ins Ziel bewegen. Nicht nur das ist ein Erlebnis, auch stundenlanges Gehen und Stehen, beispielsweise in der fahrenden U-Bahn, ist einfach geil. Das Sitzen wird nach längerer Zeit etwas unbequem, dann beginnt der Fuß leicht zu drücken. Das Herausnehmen ist wie eine kleine Geburt, von innen Pressen ist hilfreich, die Geburt wird von leichten Wehen begleitet. Das Material und die Verarbeitung sind erstklassig. Es besteht keine Gefahr, dass der Schaft abreißt, wenn beim Herausnehmen an der Platte stark gezogen wird. Super Plug den ich empfehlen kann.

            Ocenjevanje 

            Lieblings Buttplug

            Ich bin recht "vorgebildet", was die Analdehnung angeht, aber keineswegs ausgeleiert. Das Teil geht gut rein, es ist nicht hart sondern gibt beim Einführen ein klein wenig nach. Das Gefühl, wenn es dann reinflutscht ist fantastisch. Sehr empfehlenswert

              Ocenjevanje 

              Sitzt gut

              Der Plug sitzt gut, rutscht nicht von allein raus, rutscht auch nicht rein, man kann damit gehen und wohl auch schlafen.

                Ocenjevanje 

                Tolle Form

                Der Analplug ist gut verarbeitet, keine störenden Nähte oder sowas. Das Material ist nicht zu fest/hart, so dass man ihn gut benutzen kann. Die Form ist ideal, so hält er prima und genau an der richtigen Stelle.

                  Napišite svoj pregled

                  Butt plug Extremeo - Mushroom - analni čep Najboljši prodajalec

                  Butt plug Extremeo - Mushroom - analni čep Najboljši prodajalec

                  Analni čep "Mushroom" iz serije Extremeo je vrhunska kombinacija dizajna in udobja! Analni čep z gobasto obliko glave se ne predstavlja le z izjemnim dizajnom. Njegova koničasta glava s stimulativnimi vzdolžnimi utori zagotavlja vznemirljive občutke, ki so vsakič znova čutna poslastica.

                  Napišite svoj pregled

                  Kupci so kupili tudi:

                  30 drugi izdelki iz iste kategorije: