Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Analni čepi

Glasilo

ASSMUSEMENT Stimulator prostate - serija Extremeo

ASSMUSEMENT: vrhunska spolna igrača za ekstatično stimulacijo prostate! Potopite se v globine moškega užitka s stimulatorjem prostate ASSMUSEMENT iz priznane serije Extremeo - vaš ključ do vesolja doslej neznanih, intenzivnih orgazmov prostate.

Več informacij

na voljo

    Več informacij

    Odkrijte zdaj ASSMUSEMENT - Vrata do neprimerljive analne ekstaze in revolucionarne stimulacije prostate! Ta vrhunski stimulator prostate iz serije Extremeo ne navdušuje le z moško čutno estetiko, temveč tudi s svojo prefinjeno funkcionalnostjo. Na voljo je v treh velikostih in vsakemu moškemu ponuja popolno mero užitka. Zaradi posebej oblikovanega spolovila, edinstvene spolzke površine in močnega priseska za prostoročni užitek je stimulator ASSMUSEMENT nove dimenzije analnega užitka. Potopite se v neraziskane globine svojega užitka in doživite neverjetne vrhunce!

    Odkrijte nove dimenzije analnega užitka!

    ASSMUSEMENT ni le absolutna paša za oči zaradi svojega moškega videza, temveč je zaradi svoje funkcionalnosti tudi pravi vrhunec v vsaki zbirki spolnih igrač. Ta analni čep, razvit s spretno kombinacijo čutne oblike, stimulativne površinske strukture in natančne funkcionalnosti, popelje stimulacijo prostate na povsem novo raven.

    Natančnost sreča strast: orgazem vaše prostate čaka!

    Stimulator prostate ASSMUSEMENT očara s svojo nežno ukrivljeno obliko, ki omogoča lahek dostop in stimulativno masažo prostate. Zgoščen želodec spolne igračke ponuja ne le intenzivno, temveč tudi natančno stimulacijo. Potopite se v nepozaben užitek in doživetje s stimulatorjem prostate ASSMUSEMENT

    Edinstvena zasnova: vaše potovanje v neodkrite sfere užitka!

    Ta dildo za prostato, ki so ga navdihniliedinstveni vzorci in teksture narave, navdušuje z izjemno zasnovo površine. Ta ne zagotavlja le dodatne stimulacije anusa pri vstavljanju dilda, temveč tudi omogoča optimalno oprijemljivost lubrikanta za še posebej spolzko in čutno izkušnjo.

    Skrivnost vrhunskega užitka z Aquameo:

    Za še intenzivnejši in bolj gladek užitek priporočamo uporabo našega lubrikanta na vodni osnovi Aquameo. Ta lubrikant je popolnoma usklajen z medicinskim silikonom iz ASSMUSEMENT in zagotavlja dolgotrajen užitek.

    Vedno svež in pripravljen za uporabo z VeryClean!

    Za čiščenje brez napora in optimalno higieno priporočamo naš sprej VERYCLEAN. Tako bo vaš dildo za prostato v najboljši formi za naslednjo vznemirljivo pustolovščino. S pršilom VERYCLEAN lahko dildo za prostato hitro in enostavno očistite, tako da bo vedno higienično čist in pripravljen na naslednji nepozaben vrhunec.

    Močan oprijem, užitek brez uporabe rok: ASSMUSEMENT ostane tam, kjer ga želite.

    Zaradi močnega priseska se dildo za prostato trdno prilepi na vse gladke površine ASSMUSEMENT trdno se oprime vseh gladkih površin. To omogoča varno in stabilno pritrditev, medtem ko so vaše roke proste za druge seksi dejavnosti. Ne glede na to, ali boste dildo postavili na steno, tla ali katero koli drugo primerno površino, bo varno ostal na svojem mestu ASSMUSEMENT varno ostane na mestu. Tako se lahko popolnoma osredotočite na svoj užitek in doživite nepozabne trenutke ekstaze, ne da bi vam bilo treba skrbeti, da dildo drži na mestu.

    Vaša izbira, vaš užitek: Izberite svoj popoln ASSMUSEMENT!

    Z izbiro treh različnih modelov je na voljo ASSMUSEMENT prava različica za vsakogar:

    • S = premer 26 mm, dolžina 132 mm: Začetnik - kot nalašč za radovedneže, ki želijo raziskati svet stimulacije prostate.
    • M = premer 32 mm, dolžina 159 mm: napredni - večji premer in večja dolžina za izkušene uporabnike, ki želijo poglobiti svoje analne pustolovščine.
    • L = Premer 37 mm, dolžina 185 mm: Za tiste, ki iščejo največjo možno polnitev in stimulacijo.


    Pustite se zapeljati neprimerljivi intenzivnosti ASSMUSEMENT In odkrijte svoj osebni ključ do analne ekstaze. Potopite se v nepozabne užitke in izkusite nepredstavljivo intenzivnost, ki vam jo lahko ponudi dildo za prostato ASSMUSEMENT Dildo za prostato vam lahko ponudi.

    Več podrobnosti:

    • ASSMUSEMENT - Analni dildo za stimulacijo prostate
    • Analni čep s priseskom iz serije Extremeo.
    • Na voljo v treh velikostih.
    • Extremeo Butt Plugs so analni čepi, ki so jih razvili strokovnjaki.
    • Extremeo ® je registrirana blagovna znamka podjetja MEO Nemčija.
    • Material: izdelan iz medicinskega silikona, brez ftalatov.
    • Uporaba analnega dilda je lahko čudovita izkušnja, če veste, kako jo pravilno opraviti. Za lažje vstavljanje priporočamo sprej Extremeo, ki sprosti mišice sfinktra in naredi vstavljanje še posebej nežno.
    • Pri uporabi silikonskih izdelkov, kot je analni dildo ASSMUSEMENT se je treba izogibati lubrikantom na osnovi silikona, saj lahko poškodujejo material. Namesto tega priporočamo lubrikante na vodni osnovi, kot sta Aquameo ali Alphamale Aqua, ki zagotavljajo prijeten občutek in so varni za uporabo s silikonskim butt plug. Lube Shooter ali aplikator lubrikanta dodatno optimizira izkušnjo, saj omogoča globljo in enakomernejšo porazdelitev lubrikanta. Zaradi tega je vstavljanje analnega dilda ASSMUSEMENT udobnejše in varnejše, saj zadostna količina lubrikanta zmanjša trenje in nevarnost poškodb. Analni dildo je treba po vsaki uporabi temeljito očistiti. V ta namen priporočamo sprej VERYCLEAN, ki zagotavlja temeljito in higienično čiščenje ter naredi analni dildo pripravljen na naslednjo pustolovščino ASSMUSEMENT pripravljen na naslednjo pustolovščino.

     

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Doppio piacere

    Doppio piacere per il partner che riceve la penetrazione, facile da maneggiare come bere un bicchiere d’acqua

      Ocenjevanje 

      FABULOSO

      Es el plug ideal para preparar tu ojete para mayores empresas.
      Suelo dormir con él.

        Ocenjevanje 

        I use this to prepare for deep anal play

        I use this to prepare for deep anal play . Also the surface holds crisco that can be kept inside .

          Ocenjevanje 

          Got it all the way in

          Just received this & couldn't wait to get it in me. Got it all the way in. Furthest anything has been. What a feeling.

            Ocenjevanje 

            Perfect for a good warmup

            Not for beginners or intermediate more on the advanced anal play field please make bigger!!!!!

              Ocenjevanje 

              It's bigger than you think

              Certainly a challenge for me. Love the girth, the length is certainly there too. Definitely an add to the collection item.

                Napišite svoj pregled

                ASSMUSEMENT Stimulator prostate - serija Extremeo

                ASSMUSEMENT Stimulator prostate - serija Extremeo

                ASSMUSEMENT: vrhunska spolna igrača za ekstatično stimulacijo prostate! Potopite se v globine moškega užitka s stimulatorjem prostate ASSMUSEMENT iz priznane serije Extremeo - vaš ključ do vesolja doslej neznanih, intenzivnih orgazmov prostate.

                Napišite svoj pregled

                Kupci so kupili tudi:

                30 drugi izdelki iz iste kategorije: