Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Analno raztezanje

Glasilo

Raztezanje anusa butt plug - Alphamale Observer

Ta analni čep nudi popoln užitek in omogoča nežno, a učinkovito raztezanje anusa. Oberservator je izdelan iz netresljivega stekla in ima elegantno obliko ter je idealen analni čep za moške in ženske, ki želijo maksimalno raztegniti svoj anus.

Več informacij

na voljo

    Več informacij

    Ta analni čep nudi vrhunski užitek in omogoča nežno, a učinkovito raztezanje anusa. Oberservator je izdelan iz netresljivega stekla in ima elegantno obliko ter je idealen analni čep za moške in ženske, ki želijo maksimalno raztegniti svoj anus. Zaradi gladke površine Oberservator nežno prodre v anus in zagotavlja neverjetno intenzivno analno raztezanje. Vendar naš Observator ni le analni čep za analno raztezanje, temveč tudi prava paša za oči (v pravem pomenu besede). Prozorno borosilikatno steklo vam omogoča, da vidite notranjost svojega telesa na način, ki ga drugi analni čepi ne omogočajo. Z malo lubrikanta in našim razpršilom Extremeo Relax boste doživeli občutek, ki ga še niste občutili.

     

    Observator je popolna spolna igrača za analno raztezanje! Težek, pohoten in še posebej enostaven za vstavljanje.

     

    Ta mojstrovina iz visokokakovostnega, nelomljivega borosilikatnega stekla ni primerna le za izkušene uporabnike, temveč tudi začetnikom ponuja nežen, a izjemno zadovoljujoč uvod v analno raztezanje. Oblikovan, visokokakovosten dildo iz netrdnega in nelomljivega borosilikatnega stekla je primeren tako za začetnike in radovedneže kot tudi za napredne uporabnike, ki želijo visokokakovosten analni dildo v oblikovni zasnovi poimenovati kar svoj. Popolnoma prozoren analni čep je mogoče brez težav vstaviti z malo lubrikanta in je idealen analni čep za analno dilatacijo za moške in ženske.

     

    Globok vpogled, kot ga še niste doživeli!

     

    Posebnost butt plug iz stekla, zlasti prozornega Observator, je njegova vizualna estetika in prozornost. Uporaba pred ogledalom ponuja fascinantno vizualno izkušnjo. Prozorno steklo omogoča pogled skozi material v notranjost telesa. Pred ogledalom imamo neposreden in jasen pogled na območje, kamor je vstavljen čep, kar poveča vizualno stimulacijo.

     

    Zaradi hipoalergenskega in telesu prijaznega materiala je popolna izbira za vsakogar. Po užitku lahko Observator enostavno očistite s toplo vodo, milom in našim razpršilom INSTACLEAN. Želite svojemu doživetju dati dodaten zagon? Potem pred uporabo opazovalec segrejte ali ohladite.

     

    Več podrobnosti:

     

    • Užitek brez uporabe rok za intenzivno doživetje.
    • Elegantna zasnova iz prozornega stekla, ki ne le spodbuja, temveč tudi vizualno navdušuje.
    • Združljiv z vsemi lubrikanti MEO. Za še posebej enostavno vstavljanje priporočamo uporabo našega spreja Extremeo.
    • Na voljo v treh velikostih: majhna (premer 4 cm x dolžina 16 cm), srednja (premer 5 cm x dolžina 16 cm), velika (premer 6 cm x dolžina 12 cm).
    • Priporoča MEO, strokovnjaki za izdelke za raztezanje anusa.
    • Ne glede na to, kje živite, vam izdelke dostavljamo po vsem svetu. Naše trgovine BDSM lahko najdete ne le v Evropi, temveč po vsem svetu, na primer trgovino BDSM MEO v Španiji, trgovino BDSM na Danskem in tudi na Finskem, če govorite češko, lahko naš celoten asortiman BDSM najdete na spletu na Češkem, če pa je vaš jezik estonščina, lahko naše izdelke BDSM povsem diskretno naročite na spletu v Estoniji.

    • Odkrijte svet analne dilatacije z MEO! V naši trgovini boste našli izvrsten izbor visokokakovostnih izdelkov za vaše intimne potrebe. Od vsestranske spolne igrače za analno raztezanje do zapeljivega steklenega analnega čepka in dilda za analno raztezanje - imamo nekaj za vsak okus in vsako raven. Naši pripomočki za analno raztezanje so kot nalašč za začetnike in izkušene iskalce užitkov ter nudijo neprimerljiv užitek. Odkrijte pravi komplet za analno raztezanje ali napihljiv analni čep in izkusite novo dimenzijo analnega raztezanja. MEO ponuja najvišjo kakovost, varnost in diskretnost. Postanite del naše skupnosti in uživajte v nepozabnih trenutkih analnega raztezanja. Upajte si premikati svoje meje - z MEO, vašim strokovnjakom za spolne igrače za analno raztezanje.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Wow

    Ich kann dieses Toy nur empfehlen. Ich habe mir es mit 6cm Durchmesser gekauft und das bei der Länge, absoluter Wahnsinn. Das füllt das Rektum mal richtig aus. Das Gefühl dabei ist echt heftig, innen ist alles erregt und es dehnt einen echt gut auf!

    • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    È amore

    Primo plug. Taglia M perfetta e ha fatto esattamente il suo. Ci siamo divertiti (e sbizzarriti) molto. Con un po’ di lubrificante entra senza problemi, poi la forma è perfetta per abituarsi gradualmente. Non vedo l’ora di comprare il prossimo toy.

      Ocenjevanje 

      Glass for your Ass

      Toll verarbeitet! War überrascht wie schwer Glas sein kann.. ;)
      Fühlt sich fantastisch an und die Reinigung ist auch easy! 5/5

      • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
      Ocenjevanje 

      waouh pas pour les amateurs

      Je viens de recevoir le large de 6 cm de diamètre, pas moyen de tricher il ne se déforme pas, une fois qu il a trouvé l'entrée avec un bon paquet de lubrifiant, il glisse tout seul. Vous êtes rempli et mes jambes en tremblent encore. A préciser il est en verre plein et non creux comme je le craignais. j'y retourne c'est trop bon.

      • 13 od 13 strank je našlo ta pregled koristen.
      Ocenjevanje 

      Wunderschönes Produkt

      Lieferung erfolgte super schnell und war sehr gut verpackt in einem ganz neutralen Paket per Post. Habe den Observator noch am selben Tag getestet und bin völlig begeistert. Durch das hohe Gewicht und die glatte Oberfläche gleitet er quasi fast allein hinein und füllt einen KOMPLETT aus. Kann ich sehr empfehlen.

      • 4 od 6 strank je našlo ta pregled koristen.

      Napišite svoj pregled

      Raztezanje anusa butt plug - Alphamale Observer

      Raztezanje anusa butt plug - Alphamale Observer

      Ta analni čep nudi popoln užitek in omogoča nežno, a učinkovito raztezanje anusa. Oberservator je izdelan iz netresljivega stekla in ima elegantno obliko ter je idealen analni čep za moške in ženske, ki želijo maksimalno raztegniti svoj anus.

      Napišite svoj pregled

      Kupci so kupili tudi:

      30 drugi izdelki iz iste kategorije: