Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Analno raztezanje

Glasilo

Analni tunel butt plug za raztezanje anusa - Analni raztezniki

Ta analni dilatator je Anal Tunnel Plug za analno raztezanje, ki drži obljubo. S tem analnim čepom lahko tako začetniki kot izkušeni uporabniki izvajajo trajno analno raztezanje in dosežejo impresivne rezultate.

Več informacij

29,90 €


-5,00 €

24,90 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Ta analni nosilec je Anal Tunnel Plug za analno raztezanje, ki drži svojo obljubo. S tem analnim čepom lahko tako začetniki kot izkušeni uporabniki izvajajo trajno analno raztezanje in dosežejo impresivne rezultate.

     

    Anal Tunnel Plug by MEO ® ohranja anus široko odprt, zagotavlja izjemne občutke in krožno razteza anus z jasno vidnimi rezultati. Odlično za ohranjanje trajno odprtega anusa. Biti tako izpostavljen je naravnost neverjetno!

     

    Pomembna merila za izbiro: Pri izbiri materiala nismo sklepali kompromisov. Spletna stran Anal Tunnel Plug je izdelana iz posebno kakovostnega silikona z žametno mehko površino. Je dovolj trd, da ga je mogoče zelo enostavno vstaviti, zagotavlja zelo visoko raven udobja pri nošenju in ostane varno na mestu, ne da bi zdrsnil ven.

     

    Kako uporabljam Anal Tunnel Plug za analno dilatacijo?

     

    MEO Anal Tunnel Plug je zasnovan tako, da ga lahko pred vstavitvijo stisnete, do največje velikosti pa se razširi šele, ko je popolnoma vstavljen! Uporaba je zelo preprosta! Pred uporabo obe strani analnega čepka stisnite skupaj. Takoj ko je Anal Tunnel Plug popolnoma vstavljen, se obe stranici široko razmakneta in razširita anus do več kot dvakratne velikosti. Mimogrede, redna analna vadba s Anal Tunnel Plug poskrbi tudi za to, da lahko rezultat (široko odprt anus) ostane trajno.

     

    Analno raztezanje za začetnike in napredne uporabnike! V primerjavi z drugimi izdelki za analno raztezanje je Anal Tunnel Plug primeren za VSE, ki imajo radi ekstremno analno raztezanje in radi eksperimentirajo z analnimi seks igračami. Ne glede na to, ali gre za začetnika ali izkušenega uporabnika, moškega ali žensko, Anal Tunnel Plug resnično osreči vsakogar!

     

    Katere so prednosti spletnega mesta Anal Tunnel Plug ali analnega čepka z odprtino?

     

    Analni čep z odprtino, imenovan tudi Anal Tunnel Plug, je analni čep, ki je v notranjosti votel. Vstavi se v anus in ohranja odprtost anusa, tako da lahko neovirano pogledate vanj. Poleg tega se Anal Tunnel Plug uporablja za igranje z različnimi tekočinami, kot sta lubrikant ali voda. Anal Tunnel Plug omogoča tudi analno penetracijo z dolgim analnim dildom, pump-up dildom ali penisom. Analni čep z odprtino ali analni čep s tunelom lahko uporabljajo tako moški kot ženske, namenjen pa je tistim, ki radi eksperimentirajo z različnimi vrstami analne stimulacije.

     

    Analno raztezanje, raztezanje anusa ali trening sfinktra?

     

    Ljudje se pri vadbi analnega raztezanja pogosto napačno sklicujejo na trening sfinktra. Nošenje čepka za analni tunel, analnega čepka ali vadba fist fuckinga ni vadba za sfinkter, saj "vadba" vključuje izgradnjo novih mišičnih vlaken. Pri analnem raztezanju se to ne zgodi. Z medicinskega vidika gre torej za prekomerno raztezanje mišice zapiralke.

     

    Niste prepričani, kateri tunelski analni čep je pravi za vas?

     

    Naši analni čepi so na voljo v različnih velikostih. Pri MEO boste našli tudi široko paleto analnih čepov za analno raztezanje, analnih čepov za začetnike in celo obročkov za analno raztezanje. Mimogrede, začetniki naj izberejo analni čep za tunel v manjši velikosti. Pri MEO vam lahko priporočimo tudi naš uspešen komplet za analno raztezanje, ki ga sestavljajo 3 analni čepki.

     

    Analno raztezanje: Pomembni nasveti za čiščenje tunelskega analnega čepka!

     

    Preden začnete uporabljati Anal Tunnel Plug ali analni čep, ga morate temeljito očistiti. Običajno zadostujeta topla voda in blago milo. Higiensko čiščenje lahko opravite z našim razpršilom VERYCLEAN. Naš silikon Anal Tunnel Plug ima neporozno površino, zato se bakterije in delci umazanije ne morejo preveč prijeti. Seveda pa je čiščenje še posebej pomembno tudi po uporabi. Pred raztegovanjem sfinktra boste morda želeli uporabiti tudi analni tuš za čiščenje črevesja.

     

    Kateri lubrikant naj uporabim za analno razširitev?


    Tukaj je opisano, kaj morate upoštevati pred raztezanjem analnega sfinktra: Priporočamo lubrikant na vodni osnovi, kot je Aquameo, za vstavljanje čepka za analni predor. Z lubrikantom navlažite tako anus kot tudi spletno stran Anal Tunnel Plug. Naše pršilo EXTREMEO olajša analno raztezanje in tudi neizkušenim uporabnikom omogoča enostavno vstavljanje analni tunelski čep. Prosimo, da ne uporabljate lubrikantov na osnovi silikona, saj bi ti poškodovali visokokakovostni material analnega čepka!

     

    Kako deluje razširitev analne odprtine s čepom za analni tunel?

     

    Sledite našim nasvetom in trikom na temo raztezanja anusa, analnega tunela butt plug in analne dilatacije:

     

    1.) Ujemite pravi položaj: Najbolje je, da se uležete na tla ali na posteljo. Znano je, da je analno raztezanje lažje izvajati v ležečem položaju, saj je vaše telo v tem položaju veliko bolj sproščeno. Za zaščito rjuh lahko uporabite brisačo ali eno od naših spolnih rjuh, ki odbijajo vodo. 2.) Občutite anus: S kazalcem začutite anus in ga navlažite z lubrikantom za analno raztezanje, kot je Aquameo (po potrebi najprej uporabite naš sprej za analno raztezanje Extremeo). V drugi roki držite spletno stran Anal Tunnel Plug in jo usmerite proti sfinktru. 3.) Vstavite Anal Tunnel Plug: Zdaj lahko stisnjeni Anal Tunnel Plug vstavite počasi. Mišica sfinktra se bo postopoma odprla. Dajte ji čas in vstavite Anal Tunnel Plug počasi in nežno. Izogibajte se uporabi premočnega pritiska. Vstavite Anal Tunnel Plug le toliko, da mišica sfinktra ni preveč raztegnjena in da vam je udobno. 4.) Izvedite analni razteg: Vstavite Anal Tunnel Plug vase za približno 15 minut. Ne spreminjajte položaja vtiča za analni predor. Mišica sfinktra se z raztezanjem sprosti in krčenje se zmanjša. Priporočamo, da med tem masturbiraš, seveda pa je to odvisno od tebe! 5.) Končajte analno raztezanje: Ko je čas potekel, lahko počasi potisnete Anal Tunnel Plug in pustite, da zdrsne ven. Tega ne storite prehitro, saj mora imeti vaša mišica zapiralka čas, da se prilagodi. 6.) Očistite analni čep za analno raztezanje: Anal Tunnel Plug očistite s toplo vodo, blagim milom in našim razpršilom VERYCLEAN. Očistiti morate tudi svoj genitalni predel in po možnosti uporabiti analni tuš.

     

    Kako pogosto naj si raztegujem analni predel?

     

    Analno raztezanje lahko opravite tik pred analnim seksom. Tudi 45 minut po analnem raztezanju je dovolj, da bo vaša mišica zapiralka sproščena. Seveda lahko v analni stimulaciji z našim spletnim mestom Anal Tunnel Plug uživate tako pogosto, kot želite. Veliko naših strank uporablja tudi naše obročke za analno raztezanje iz poliranega aluminija, saj so videti še posebej elegantno. Uporabljajo se lahko tudi kot intimni nakit med predigro.

     

    Nasveti za nakup - Katera analna spolna igrača je primerna za analno raztezanje?

     

    V podjetju MEO ® smo strokovnjaki na področju analnega raztezanja. V naši trgovini boste vedno našli tisto, kar iščete, če želite kupiti igračo za raztezanje sfinktra! Želite ekstenzivno ali ekstremno raztegniti sfinkter? Potem vam priporočamo naš analni stretcher ali spletno stran butt plug za raztezanje anusa. Na voljo imamo tudi široko paleto analnih čepov za urjenje sfinktra in drugih vznemirljivih analnih igrač, kot so analna črpalka ali analni obročki za raztezanje. V naših informativnih opisih izdelkov boste našli tudi dodatne nasvete in trike na teme "vstavljanje analnega čepka", "analne vaje za začetnike" in "nošenje analnega čepka".

     

    Anal Tunnel Plug v 3 velikostih:

     

    • Če ste začetnik: dolžina 7 cm, premer od 3,5 do 7 cm, premer noge 5,7 cm, odprtina premera 2,7 cm
    • MEDIUM, če ste že trenirani: dolžina 8 cm, premer od 3,7 do 8 cm, premer stopala 6,5 cm, odprtina premera 3 cm
    • VELIKI, če ste profesionalec ali Butt SLUT ste: dolžina 10 cm, premer od 4,5 do 10 cm, premer stopala 7,7 cm, odprtina premera 3,5 cm

     

    Več podrobnosti:

     

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Good & very sexy

    Soft yet firm but a true pleasure of a time.

    • 2 od 2 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    Love it!!!

    Everything about this is WONDERFUL. It feels so good going in and then stays right where you put it, and the sense of being open and accessible is delicious. Instant favorite.

    • 2 od 2 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    Dangerous

    Can slip inside.. fun to read but not at all to experiment with, I strongly advise against this article.

    • 0 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    Meglio di quanto pensassi

    Ho spavaldamente preso una misura M e pensavo di pentirmene perché è il mio primo plug, invece esperienza impeccabile. Usato in coppia e apprezzatissimo da entrambe le parti. Sensazione forte e allo stesso tempo confortevole

    • 2 od 2 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    Empfelenswert!

    Hallo.

    Habe mir den Tunnel in der Grösse S geholt und muss sagen: der ist Spitze! Das Material ist weiches, angenehmes Silikon. Der gleitet ganz schön gut und sanft rein und bleibt bis zum Wiederrausnehmen an seinem Platz! Das Dauertragen ist somit wunderbar machbar, was die Dehnung auch ausmacht. Allerdings sollte Meo die Stopper überarbeiten! Lange Zeit tragen ja, bloss nach dem Spülen setze ich den Tunnel rein, damit es nicht unangenehm wird, dazu den Stopper und der ist dann, nach ner Zeit nicht mehr rauszubekommen ohne den Tunnel komplett raus ziehen zu müssen! Da soll noch ein Kettchen oder ein Ring oder Seil dran und den Stopper ohne den Tunnel rausziehen zu können.

    Ach ja, werde mit noch mindestens die Grösse M holen, maximum die beiden restlichen Grössen M und L.

    • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    Prodotto molto apprezzato, fa il suo dovere

    Prodotto molto apprezzato, fa il suo dovere

      Ocenjevanje 

      Klasse Gefühl

      Es freut mich jedesmal den Plug zu tragen!
      Egal ob ich mich nur kurz auf ein Spiel vorbereite oder auch Mal den ganzen Tag, der Plug in Größe M ist mein absoluter Liebling.
      Sobald er drin ist und innen schön alles ausfüllt, bekommt man das Gefühl gar nicht mehr aus dem Kopf. Er erinnert regelmäßig auf eine angenehme Art was man gerade trägt.

      • 2 od 2 strank je našlo ta pregled koristen.
      Ocenjevanje 

      Funktioniert einwandfrei

      Bin komplett begeistert von diesem Analplug der auch bei längerem Tragen nicht verrutscht. Im Vergleich zu anderen Analplugs sitzt dieser optimal und sorgt für ein ständiges Gefühl das man einen Dehnungsplug drin hat. Kann den Plug nur empfehlen.

      • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
      Ocenjevanje 

      tolle Idee, aber ....

      dieser Plug rutscht immer wieder von alleine raus. Für mich ist der Plug leider nicht nutzbar. Der äußere Teil müsste auch grösser sein, damit nicht der ganze Plug innen verschwinden kann. Das Material ist super.

        Ocenjevanje 

        Geiles Teil!!!

        Einfach nur ein geiles Teil! hab mir größe M bestellt und paßt super!! Geht zwar ein bisschen zach rein, aber wenn er mal drinnen ist, ist es einfach nur geil. Das Loch ist schön offen und man hat geile Einblicke!!

          Ocenjevanje 

          It doesn't take long to stretch your hole.

          Very comfortable to wear for long periods. I've worn them at work and while out and about. They feel very secure. It doesn't take long to stretch your hole.

          • 4 od 4 strank je našlo ta pregled koristen.
          Ocenjevanje 

          Anal Tunnel Plug für Analdehnung

          Nicht der erste Analplug dieser Art, den ich habe. Im Vergleich zu anderen ist er wirklich sehr gut und führt zu einer extra Stimulation da er sich zwangsläufig sehr weit auseinanderspreizt. Passt bei mir 1A, ein Stöpsel wäre toll.

          • 0 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
          Ocenjevanje 

          Top Anal Dehner

          Mega geil um geile Spielchen damit zu machen oder um Flüssigkeiten in den Anus reinlaufen zu lassen.
          Aber Vorsicht, denn die Suchtgefahr ist groß :)

            Napišite svoj pregled

            Analni tunel butt plug za raztezanje anusa - Analni raztezniki

            Analni tunel butt plug za raztezanje anusa - Analni raztezniki

            Ta analni dilatator je Anal Tunnel Plug za analno raztezanje, ki drži obljubo. S tem analnim čepom lahko tako začetniki kot izkušeni uporabniki izvajajo trajno analno raztezanje in dosežejo impresivne rezultate.

            Napišite svoj pregled

            Kupci so kupili tudi:

            30 drugi izdelki iz iste kategorije: