Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Asslock

Glasilo

Sport Fucker - MOTOVibe BUZZ Lock

Na spletni strani MOTOVibe BUZZ Lock iz Sport Fucker iz ZDA vstopite v nov svet spolnih užitkov. Model MOTOVibe BUZZ Lock združuje izjemne lastnosti izjemno priljubljenega vtiča Thunder Plug Asslock z dodatno močjo akumulatorskega motorja v analnem vtiču.

Več informacij

3360/00

129,90 €


-10,00 €

119,90 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Na spletni strani MOTOVibe BUZZ Lock iz Sport Fucker iz ZDA vstopate v nov svet spolnih užitkov. MOTOVibe BUZZ Lock združuje vroče lastnosti izjemno priljubljenega vtiča Thunder Plug Asslock z dodatno močjo akumulatorskega motorčka v zadnjici.

     

    Zadnjik v obliki jajca in tesno prilegajoči se obroček sta izdelana iz visokokakovostnega medicinskega silikona in ABS. Oba sta med seboj povezana z gibljivim silikonskim priključkom. Ločeni odprtini za penis in moda zagotavljata popolno, tesno prileganje in neprekosljivo udobje.

     

    A to še ni vse! To seksi igračko lahko vzamete s seboj v bar, jo vklopite z brezžičnim daljinskim upravljalnikom in spreminjate vibracije, ne da bi kdo opazil. Še bolj vznemirljivo: daljinski upravljalnik dajte prijatelju in bodite presenečeni, kdaj in kje bo spremenil vibracije - tudi če ste zaposleni v temnici!

     

    Spletna stran MOTOVibe BUZZ Lock je izdelana iz koži prijaznega medicinskega silikona in ABS, ki ne vsebuje ftalatov. Material, imenovan Liquid Silicone, je neverjetno naraven, zagotavlja potrebno čvrstost in zdrži tudi najbolj divje pustolovščine. Zahvaljujoč standardu vodoodpornosti IPX7 pa nič ne ovira uporabe pod tušem ali v kopeli.

     

    Za nepozabne, popolnoma neverjetne trenutke zabave lahko svojo novo igračo preprosto in udobno napolnite s priloženim kablom USB. Spletna stran MOTOVibe BUZZ Lock samo čaka, da vam omogoči vznemirjenje, ki ste ga vedno iskali!

     

    Kaj je še pomembno omeniti:

     

    Uporabljajte le lubrikante na vodni osnovi (npr. Aquameo), saj bi lubrikanti, ki vsebujejo silikon, poškodovali visokokakovostni material. Pred uporabo in po njej izdelek očistite z našim pršilom VERYCLEAN.

     

    Dodatne informacije:

     

    • Sport Fucker MOTOVibe BUZZ Lock
    • Vibracijski obroček z analnim čepom.
    • Tesno se prilega penisu in testisom.
    • Stimulira z 10 načini vibriranja.
    • Opremljen z daljinskim upravljalnikom.
    • Vodoodporen po standardu IPX7.
    • Polnjenje s priloženim kablom USB.
    • Priložena so navodila za uporabo.
    • Material: medicinski silikon in ABS (brez ftalatov).
    • Ovalni čep: dolžina približno 64 mm, premer približno 45 mm
    • Raztegljiv silikonski priključek: dolžina približno 18 cm, premer približno 13 mm
    • Raztegljiv erekcijski obroček: ovalen = približno 45 mm x 38 mm, odprtina za penis: premer približno 25 mm, odprtina za moda: premer približno 25 mm
    • Kaj je tekoči silikon? Liquid Silicone je pravi insajder med materiali za spolne igrače. Je popolnoma prijazen do kože, zato je varen in udoben za uporabo - brez kompromisov. Je tudi izjemno trpežen, zato lahko prenese tudi najbolj divje pustolovščine in še vedno ostane v najboljši formi. In prožnost? Neprekosljiva. Liquid Silicone se prilagodi vsem mogočim oblikam in še vedno zagotavlja potrebno trdnost. In kar je najboljše, občutek je neverjetno naraven. Skratka: Liquid Silicone je vsestranski pripomoček med materiali za spolne igrače, ki ne pušča ničesar zaželenega glede varnosti in užitka!
    • Sport Fucker in MEO sta dve priznani podjetji, ki sta specializirani za izdelavo visokokakovostnih spolnih igrač in izdelkov BDSM. Obsežna ponudba ponuja inovativne in seksi rešitve za vse, ki želijo svoje spolne izkušnje dvigniti na novo raven. Sport Fucker in MEO sta sinonim za kakovost, funkcionalnost in največji užitek. Izdelki so skrbno razviti in izdelani v skladu s strogimi standardi kakovosti. Zagotavljajo varno in vznemirljivo spolno izkušnjo. Ta izdelek je tudi impresiven primer visoke kakovosti in edinstvenega dizajna, za katerega Sport Fucker in MEO sta znana.

    Prenesi

    Petelinji obročki

    Kako namestiti obroček za penis in kako izbrati pravo velikost obročka za penis

    Prenesi (1.21M)

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Von vorne und von hinten gut

    Als sehr offene Menschen, die gerne Neues ausprobieren, haben wir uns für dieses Produkt entschieden, weil es unsere Neugier geweckt hat. Das Produkt fühlt sich gut und hochwertig an. Nach der Anwendung muss ich sagen, dass meine Erektion länger angehalten hat. Aber auch die Genitalien meines Partners fühlten sich härter an und somit war es für mich sehr intensiv. Was mir auch aufgefallen ist, dass mein Partner länger durchhalten konnte als sonst. Wir sind sehr zufrieden.

      Ocenjevanje 

      Toller Tragekomfort mit viel Wirkung für kleines Geld.

      Wer etwas Neues ausprobieren möchte, ist hier genau richtig. Angenehmer Tragekomfort mit hohem Spaßfaktor, den man gerne öfter nutzt. Tolles Preis-Leistungs-Verhältnis und schnelle Lieferung. Absolut empfehlenswert.

        Napišite svoj pregled

        Sport Fucker - MOTOVibe BUZZ Lock

        Sport Fucker - MOTOVibe BUZZ Lock

        Na spletni strani MOTOVibe BUZZ Lock iz Sport Fucker iz ZDA vstopite v nov svet spolnih užitkov. Model MOTOVibe BUZZ Lock združuje izjemne lastnosti izjemno priljubljenega vtiča Thunder Plug Asslock z dodatno močjo akumulatorskega motorja v analnem vtiču.

        Napišite svoj pregled

        Kupci so kupili tudi:

        22 drugi izdelki iz iste kategorije: