Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Napihljivi dildi in analni čepi

Glasilo

Napihljiv analni čep iz Alphamale

Naš napihljiv analni čep je inovativna spolna igrača za širjenje anusa, ki je zaradi svoje vsestranskosti in nove zasnove priljubljena tako pri moških kot pri ženskah. Napihnete ga lahko do velike velikosti, tako da lahko razširite svoje osebne fizične meje.

Več informacij

3877/00

49,90 €


-10,00 €

39,90 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Naš napihljiv analni čep je inovativna spolna igrača za širjenje anusa, ki je zaradi svoje vsestranskosti in inovativne zasnove priljubljena tako pri moških kot pri ženskah. Napihnete ga lahko do velike velikosti, tako da lahko premikate svoje osebne fizične meje.

    Zadnjik je izdelan iz visokokakovostnega silikona, njegova skupna dolžina je 105 mm, dolžina za vstavljanje pa približno 90 mm, zato je idealna spolna igrača za začetnike in napredne uporabnike. Anatomsko oblikovana podlaga ne zagotavlja le varnega prileganja napihljivega čepka, temveč je tudi zelo udobna za nošenje.

    Možnost napihovanja čepka do 80 mm in s tem doživljanja občutka po meri je preprosto čudovita. Zaradi zasnove in posebnih lastnosti je analni čep še posebej privlačen, saj se popolnoma prilagodi notranjim obrisom telesa in tako zagotavlja zelo intenzivno, a prijetno stimulacijo. Vgrajena 500 mm dolga cevka s kroglico črpalke omogoča natančen nadzor nad stopnjo napihovanja, tako da lahko uporabnik poljubno spreminja velikost.

    Moški in ženske imajo ta izdelek iz Alphamale radi iz več razlogov: Prvič, njegova napihljivost ponuja edinstven način za spreminjanje raztezanja anusa, ki z običajnimi analnimi čepi ni mogoč. Drugič, mehak, prožen silikonski material omogoča nežno vstavljanje in oblikovanje po telesu, kar je še posebej koristno za analno uporabo in znatno poveča udobje.

    Poleg tega napihljiv analni čep ni omejen na analno igro, temveč ga je mogoče uporabljati tudi vaginalno, zaradi česar je vsestranski pripomoček za solo seks ali predigro. Možnost napihovanja zadnjikovega čepka zagotavlja dodatno dimenzijo stimulacije, ki presega tisto, ki jo lahko ponudi toga spolna igrača.

    Na splošno je napihljiv analni čep odlična izbira za tiste, ki želijo izboljšati svojo spolno izkušnjo. S svojo edinstveno kombinacijo oblike, prilagodljivosti, udobja in prilagodljive velikosti ponuja vznemirljiv način za premikanje lastnih fizičnih meja!

    Več podrobnosti:

    • Napihljiv čep za zadnjico iz Alphamale
    • Material: silikon, plastika
    • Dimenzije: Skupna dolžina 105 mm, dolžina za vstavljanje 90 mm, napihljiv do približno 80 mm.
    • Za optimalen užitek in varnost pri uporabi napihljivega čepka priporočamo uporabo samo lubrikanta na vodni osnovi, najbolje našega Aquameo. Ta posebej razvit lubrikant zagotavlja nežno in gladko penetracijo ter je popolnoma usklajen s silikonskim materialom napihljivega čepka. Lubrikantom, ki vsebujejo olje ali silikon, se je treba izogibati, saj lahko poškodujejo material.
    • Za čiščenje priporočamo, da napihljiv čep pred in po vsaki uporabi operete s toplo vodo in blagim milom. Za temeljito razkuževanje lahko uporabite naš sprej VERYCLEAN. Ta preprosta rutina nege zagotavlja, da napihljiv čep ostane higieničen in vam dolgo nudi užitek.
    • Aquameo, Alphamale in MEO so registrirane blagovne znamke podjetja MEO v Nemčiji. Vse druge blagovne znamke, logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Top

    Lässt sich einfacher einführen als die aufpumparen Buttplugs die ich bisher probiert habe. Größe ist ideal!!!!

      Napišite svoj pregled

      Napihljiv analni čep iz Alphamale

      Napihljiv analni čep iz Alphamale

      Naš napihljiv analni čep je inovativna spolna igrača za širjenje anusa, ki je zaradi svoje vsestranskosti in nove zasnove priljubljena tako pri moških kot pri ženskah. Napihnete ga lahko do velike velikosti, tako da lahko razširite svoje osebne fizične meje.

      Napišite svoj pregled

      Kupci so kupili tudi:

      30 drugi izdelki iz iste kategorije: