Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Elektrostimulacija - Penis in testisi

Glasilo

LEGEND Electro Play - Večnamenska elektroda

Doživite ekstremne orgazme in vse možnosti elektrostimulacije z večnamensko bipolarno elektrodo "LEGEND Electro Play". Edinstvena prožnost palic vam omogoča, da jih oblikujete po svojih željah, zato je "LEGEND Electro Play" popolna izbira za erotično elektrostimulacijo penisa, skrotuma, anusa, vagine in še več.

Več informacij

3591/00

49,90 €


-10,00 €

39,90 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Doživite ekstremne orgazme in vse možnosti elektrostimulacije z večnamensko bipolarno elektrodo "LEGEND Electro Play". Elektroda je sestavljena iz dveh zelo prožnih, upogljivih palic iz električno prevodnega silikona, od katerih je vsaka dolga 355 mm in ima premer 8 mm. Elektrodo LEGEND lahko s priloženimi priključnimi kabli enostavno priključite na napravo za elektrostimulacijo ali enoto TENS. Edinstvena prožnost palic vam omogoča, da jih oblikujete po svojih željah, zato je "LEGEND Electro Play" popolna izbira za erotično elektrostimulacijo penisa, skrotuma, anusa, vagine in še česa. Doživite stimulacijo po meri, kjer in kot vam je všeč!

    Naše stranke cenijo erotično elektrostimulacijo iz različnih razlogov, zlasti zaradi intenzivnih in individualnih izkušenj, ki jih ponuja na treh posebnih področjih:

    penis, spolovilo in skrotum:

    Elektrostimulacija ponuja edinstven občutek, ki ga je težko doseči z običajnimi tehnikami stimulacije. V penisu, spolovilu in mošnjičku ustvarja mravljinčenje in pulzirajoče vzburjenje, kar lahko privede do intenzivnih in pogosto večkratnih orgazmov. Ta metoda neposredno stimulira živce, zato lahko ustvari valove globokega in prodornega užitka, ki se razširijo po celotnem območju spolovila.

    Analna elektrostimulacija:

    Analna elektrostimulacija je še posebej priljubljena, saj z njo dosežemo intenzivno stimulacijo globoko v telesu. Aktivira številne občutljive živčne končiče v analnem predelu in tako lahko ustvari izjemno močan občutek užitka. Številni uporabniki poročajo o povečanju spolnih endorfinov, kar vodi do posebno močnih in zadovoljujočih orgazmov.

    Vaginalna elektrostimulacija:

    Pri vaginalni uporabi elektrostimulacija zagotavlja globoko vzburjenje, ki ga podpirajo kontrakcije mišic v vaginalnem predelu. Te kontrakcije lahko ne le povečajo občutek ugodja, temveč tudi okrepijo splošno spolno občutenje in spodbujajo pretok krvi. Številne naše stranke poročajo, da ta vrsta stimulacije vodi do intenzivnejših in pogosto večkratnih orgazmov.

    Na splošno naše stranke cenijo elektrostimulacijo z napravo "LEGEND Electro Play" zaradi njene sposobnosti zagotavljanja ciljno usmerjenih in intenzivnih dražljajev.

    Enostavno čiščenje:

    Elektrodo "LEGEND Electro Play" lahko enostavno očistite s toplo vodo in blagim detergentom ali pršilom VeryClean. Da elektrode ne bi poškodovali, ne smete uporabljati grobih čistilnih sredstev.

    Zaradi tega je spolna elektrostimulacija še bolj prijetna:

    Za optimalno izkušnjo uporabite naš lubrikant na vodni osnovi ESHOCK. To posebno mazivo zagotavlja enostavno analno/vaginalno vstavljanje in dobro električno prevodnost. Za vsako ceno se izogibajte lubrikantom na osnovi silikona ali hibridnim lubrikantom.

    Več podrobnosti:

    • LEGEND Electro Play
    • Večnamenska elektroda, bipolarna, sestavljena iz dveh zelo prožnih palic iz električno prevodnega silikona.
    • Dimenzije: Dolžina 355 mm, premer 8 mm.
    • S priključnim kablom (3,5-milimetrski vtič) za napravo za elektrostimulacijo.
    • Zaradi možnosti oblikovanja palic v poljubno obliko je idealna elektroda za erotično elektrostimulacijo penisa, skrotuma, anusa, vagine itd.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Super!!!

    Kaum zu glauben diese Wirkung.....

      Ocenjevanje 

      Geile Erfindung

      Fühlt sich an als würde jemand an meinen Eiern und am Schwanz lecken. Bei stärkerer Einstellung komme ich quasi von ganz alleine! Bei maximaler Einstellung ist es wie CBT. Ich würde das Produkt nochmals kaufen, auch wenn es das dreifache kosten würde

        Napišite svoj pregled

        LEGEND Electro Play - Večnamenska elektroda

        LEGEND Electro Play - Večnamenska elektroda

        Doživite ekstremne orgazme in vse možnosti elektrostimulacije z večnamensko bipolarno elektrodo "LEGEND Electro Play". Edinstvena prožnost palic vam omogoča, da jih oblikujete po svojih željah, zato je "LEGEND Electro Play" popolna izbira za erotično elektrostimulacijo penisa, skrotuma, anusa, vagine in še več.

        Napišite svoj pregled

        Kupci so kupili tudi:

        30 drugi izdelki iz iste kategorije: