Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

BDSM paddle

Glasilo

BDSM paddle izdelan iz lesa - Tenderiser

Popolna neelastičnost lesa v kombinaciji s profilirano udarno površino BDSM paddle povzroča zelo posebno, prodorno bolečino užitka. Čeprav so lahko udarci odmerjeni povsem neškodljivo, se učinek zelo hitro razvije v bolečo smer.

Več informacij

2430/00

69,90 €


-20,00 €

49,90 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Popolna neelastičnost lesa v kombinaciji s profilirano udarno površino lopatice BDSM povzroča zelo posebno, prodorno bolečino užitka. Čeprav so lahko udarci dozirani tudi neškodljivo, se učinek hitro razvije v bolečo smer. Zaradi manjše, močno profilirane udarne površine je učinek bistveno močnejši kot pri običajnem ploskanju paddle.

     

    Ta BDSM paddle je zagotovo ena od SM igračk, ki jih je treba uporabljati previdno! Opozoriti je treba tudi, da je ta paddle naj se uporablja le na zadnjici in stegnih, če je to mogoče. Izobraževalna ura s pripomočkom Tenderiser paddle iz MEO® zagotovo ne bo pozabljena na Bottom v naglici.

     

    Kako uporabljam BDSM spanking paddle iz lesa?

    Uporaba BDSM pljuska iz lesa paddle iz lesa nežno po partnerjevi koži, da se bo navadil na občutek. Nato lahko razporedite lahke do močne udarce z paddle in počasi povečujte intenzivnost. Pri spankanju domišljija nima meja - seveda pa se je treba dogovoriti o osnovnih pravilih. Vnaprej lahko določite tako imenovano "varno besedo", ki jo uporabite, ko je meja dosežena. Oseba, ki aktivno izvaja ploskanje, mora takrat takoj prenehati. Takšno kaznovanje se lahko izvaja doma ali v javnosti.

     

    Želite kupiti BDSM paddle iz lesa po ugodni ceni?

     

    Ta lopata za ploskanje je izdelana iz zelo kakovostnega lesa. Les je bil temeljito obdelan, brušen in z zaobljenimi vogali. Če iščete preprosto, a zelo funkcionalno igračo za spankanje, ki ne bi smela stati veliko, potem je to leseno SM veslo prava izbira.

     

    Ali lahko kombiniram svoje paddle ga lahko kombiniram z drugimi pripomočki?

     

    Da, vsekakor! Še posebej, če boste svoje novo leseno paddle z MEO ® usnjenimi bondage omejitvami ali morda uporabite prevezo za oči, obstaja kar nekaj odličnih možnosti. Ali pa usnjeno masko - ta poskrbi za erotično okrepitev zaznavanja in naredi vznemirljivo igro moči in zaupanja še bolj impresivno.

     

    Zaradi česa je BDSM paddle iz lesa tako poseben pri spankanju?

     

    Impresivni BDSM paddle je na eni strani opremljen z močno profilirano udarno površino, podobno kot pri mesnih mešalnikih, in tako omogoča še bolj odločno kaznovanje. Zadnja stran lopatice ima gladko udarno površino. Vsi robovi so zaobljeni, kar znatno zmanjšuje tveganje poškodb. Zaradi ergonomsko oblikovanega ročaja paddle zelo udobno v roki ter zagotavlja varen in natančen udarec. Površina lopatice je fino brušena in zato zelo gladka

     

    Pomembna merila za nakup vesla BDSM:

     

    A paddle je izredno priljubljen pripomoček na sceni BDSM. Morda že poznate jahalno žlico in bič SM, vendar je veslo BDSM paddle lahko zagotovi še posebej intenzivno bolečino za užitek. Material je pravzaprav odločilno merilo, zaradi katerega je paddle sredstvo za strogo kaznovanje v igri dominacije in podrejanja. Za začetnike pri spankanju je paddleki so mehko oblazinjena ali imajo dve različni udarni površini. Z njimi lahko zadnjico počasi pripravite na bolečino užitka, ki bo prišla. Če pa lahka bolečina za užitek ne zadostuje več, lahko uporabite BDSM paddle iz usnja so pravi paddle za vas. Takšna paddle se lahko kaže z različnimi stopnjami učinka. Druga prepričljiva možnost je paddle iz gume ali silikona. Pogosto so povsem podcenjeni, saj kljub temu, da so mehki, prožni in gladki, povzročijo impresiven udarec po zadnjici - tudi ob zelo majhnem naporu. Če pa želite intenzivno bolečino užitka, se morate odločiti za BDSM paddle iz lesa. Trdota in nepopustljivost materiala zagotavljata izjemno intenzivnost. MEO ® vam tukaj v veliki spletni trgovini SM ponuja široko izbiro lopatic različnih oblik, dizajnov in materialov, tako da boste lahko našli pravo za vas paddle primerno za vas.

     

    Več informacij:

     

    • paddle za spanking iz masivnega lesa
    • Angleška beseda "spanking" pomeni ploskanje po zadnjici. Spanking je pogosto zabaven tudi za tiste, ki niso ljubitelji BDSM. Poleg rituala kaznovanja je to tudi poseben užitek bolečina, ki jo občutimo. Ljubitelji BDSM radi nosijo tudi naše usnjene rokavice.
    • Dimenzije: Dolžina približno 30 cm
    • Spletna trgovina MEO: Lopatice za spanking, biči za SM, jahalni pripomočki za SM in druge igrače za SM.
    • Kakovost: Z ljubeznijo ročno izdelani po najvišjih standardih kakovosti.
    • Naravni izdelek: Les je naravni material, ki je še posebej primeren za izdelavo paddle primeren. Gre za izdelek, ki ga je mogoče 100-odstotno reciklirati in je okolju prijazen.
    • Edinstvenost: Naše paddle so ročno izdelani in edinstveni.
    • Diskretnost: Odposlani so v neopazni kartonski škatli, iz katere ni razvidna vsebina.

     

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Ouch!!!

    This is a good paddle - a lot of wallop to it. For more excitement, use the studded side! Ouch!!!

      Ocenjevanje 

      Fantastico, belllo, funzionale e ben fatto.

      Fantastico, belllo, funzionale e ben fatto.

        Ocenjevanje 

        Beidseitiger Schmerz

        Der Schmerz vom Paddle ist dumpf und sehr angenehm. Besonders empfehlen kann ich die glatte Seite zum warm spielen zu nutzen und dann die Spitze Seite zu wählen die punktueller schmerzt.

          Ocenjevanje 

          Sehr gutes Paddel

          Ich mag es sehr damit bestraft zu werden! Im Vergleich zu anderen SM Klatschen, ist dieses Paddel etwas ganz besonderes. Schön ist auch, dass es über zwei verschiedene Seiten für unterschiedliche Empfindungen verfügt.

            Ocenjevanje 

            Great paddle

            Great paddle 2 sides of the same coin but they both still hurt no matter what. 5/5 would buy again

            • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
            Ocenjevanje 

            Kann ich empfehlen

            Sehr edles Holzpaddel mit Schlaufe zur Aufbewahrung. Sehr gute Verarbeitung und was besonders reizvoll ist sind die zwei unterschiedlich gestalteten Seiten. Bin sehr zufrieden und kann das Paddel empfehlen.

            • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.

            Napišite svoj pregled

            BDSM paddle izdelan iz lesa - Tenderiser

            BDSM paddle izdelan iz lesa - Tenderiser

            Popolna neelastičnost lesa v kombinaciji s profilirano udarno površino BDSM paddle povzroča zelo posebno, prodorno bolečino užitka. Čeprav so lahko udarci odmerjeni povsem neškodljivo, se učinek zelo hitro razvije v bolečo smer.

            Napišite svoj pregled

            Kupci so kupili tudi:

            30 drugi izdelki iz iste kategorije: