Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

BDSM paddle

Glasilo

BDSM Sanking paddle iz lesa - Dominantnost

S tem BDSM paddle lahko uresničite svoje najbolj divje fantazije o šoli spankinga. Igrajte vloge v razredu, pisarni ali kjerkoli želite... Pustite domišljiji prosto pot in zapeljite svojega partnerja z erotično prevlado.

Več informacij

2431/00

na voljo

    Več informacij

    S tem BDSM paddle lahko uresničite svoje najbolj divje fantazije o šoli spankinga . Igrajte vloge v razredu, pisarni ali kjerkoli želite... Pustite domišljiji prosto pot in zapeljite svojega partnerja z erotično prevlado.

     

    BDSM spanking paddle iz MEO ® odlikujeta okrogla udarna površina in res dober oprijem. Zahvaljujoč optimalni dolžini pljuvalnika BDSM paddle je Top blizu telesa in ima kratko udarno razdaljo. BDSM paddle je opremljen s petimi luknjami, ki zmanjšujejo zračni upor in povečujejo udarno moč.

     

    Naš leseni BDSM paddle zagotavlja dobro, temeljito pretepanje in zagotavlja izjemno močne sunkice. Zahvaljujoč ergonomsko oblikovanemu ročaju je naš paddle med slačenjem enostaven in natančen za uporabo.

     

    BDSM paddle je izdelan iz masivnega lesa in navdušuje s svojo visoko kakovostjo. Vdolbine v površini lopatice za ploskanje zmanjšujejo zračni upor med ploskanjem in dosegajo visoko intenzivnost ploskanja, kar je pomembno merilo.

     

    Kako uporabljam lopatico BDSM spanking paddle iz lesa?

    Začnite z nežnim božanjem partnerjeve kože z lesenim loparjem za sunki BDSM paddle, da se bo navadil na občutek. Nato lahko z lopaticoza ploskanje paddle razporedite lahke do močne udarce in počasi povečujete intenzivnost. Domišljija pri ploskanju nima meja - seveda pa se je treba dogovoriti o osnovnih pravilih. Tako imenovani "Safeword" lahko vnaprej določite, ki jo uporabite, ko je meja dosežena. Takrat mora oseba, ki aktivno izvaja ploskanje, s tem takoj prenehati. Takšno kaznovanje BDSM se lahko izvaja doma ali v javnosti.

     

    Želite kupiti BDSM paddle po ugodni ceni?

     

    Najboljši kraj je MEO! Ta lopata za slačenje je izdelana iz zelo kakovostnega lesa. Les je bil temeljito obdelan, brušen in z zaobljenimi vogali. Če iščete preprosto, a zelo funkcionalno igračo za pljuvanje , ki ne bi smela stati veliko, potem je to leseno SM veslo prava izbira.

     

    Ali lahko kombiniram svoje paddle ga lahko kombiniram z drugimi pripomočki za bondage?

     

    Da, vsekakor! Zlasti če svoje novo leseno paddle kombiniraš z usnjenimi bondage omejitvami MEO ® ali morda uporabiš prevezo za oči, imaš nekaj odličnih možnosti. Ali pa usnjeno masko - ta poskrbi za erotično okrepitev zaznavanja in naredi vznemirljivo igro moči in zaupanja še bolj impresivno.

     

    Zaradi česa je BDSM paddle iz lesa tako poseben pri spankingu?

     

    Razlaga BDSM: paddle z izrezi doseže večji učinek učinka kot paddle brez izrezov. Izrezi zmanjšajo zračno blazino, ki ob udarcu nastane med BDSM paddle in kožo, ter povečajo intenzivnost udarca. Vsi robovi naših blazinic so zaobljeni, kar bistveno zmanjša tveganje za poškodbe. Zahvaljujoč ergonomsko oblikovanemu ročaju paddle udobno sede v roko ter zagotavlja varen in natančen udarec. Površina vesla je natančno brušena in zato zelo gladka.

     

    Pomembna merila za nakup vesla BDSM:

     

    SM paddle je izjemno priljubljen pripomoček na sceni BDSM. Morda že poznate jahalno žlico in bič SM, vendar lahko BDSM paddle zagotovi še posebej intenzivne užitke in bolečino . Material je pravzaprav odločilno merilo, zaradi katerega je paddle orodje za surovo kaznovanje v igri dominacije in podrejanja. paddle , ki so mehko oblazinjeni ali imajo dve različni udarni površini, so primerni za začetnike pri spankanju. Z njimi lahko svojo zadnjico počasi pripravite na prihajajočo bolečino užitka. Če pa lahka bolečina užitka ni več dovolj, je usnjeni BDSM paddle pravi paddle za vas. Takšno paddle lahko izrazite z različnimi stopnjami učinka. Zelo prepričljiv je tudi gumijast ali silikonskipaddle . Pogosto so povsem podcenjeni, saj kljub temu, da so mehki, prožni in gladki, zagotavljajo impresiven učinek na zadnjico - tudi z zelo malo truda. Če pa želite pri ploskanju intenzivno bolečino užitka, se raje odločite za BDSM paddle iz lesa. Trdota in nepopustljivost materiala zagotavljata izjemno intenzivnost. MEO ® vam tukaj v veliki SM spletni trgovini ponuja široko izbiro lopatic različnih oblik, oblik in materialov (usnje, les, silikon, umetno usnje, jeklo in aluminij), tako da lahko kupite pravo paddle za vas.

     

    Več informacij:

     

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    la lunghezza permette di poterlo usare in qualunque occasione

    la lunghezza permette di poterlo usare in qualunque occasione

      Ocenjevanje 

      Kann man kaufen

      Kann man kaufen wenn man auf SM steht. Geht auch gut zum "vorglühen". Verarbeitung, Preis Top

        Ocenjevanje 

        Owchies

        This thing stings, 10 min and my wife had me in tears!

          Ocenjevanje 

          Erlaubt sicheres und präzises Schlagen

          Das klasssische Spanking Paddle aus Holz eignet sich sowohl für fortgeschrittene Spanking-Freunde als auch für Anfänger. Alle Kanten sind gerundet, was die Verletzungsgefahr minimiert. Durch den ergonomisch geformten Griff liegt das Paddle sehr gut in der Hand und garantiert ein sicheres und präzises Schlagen. Das Paddle verfügt über Öffnungen und erzielt somit eine höhere Schlagwirkung als ein Paddle ohne Öffnungen.

            Napišite svoj pregled

            BDSM Sanking paddle iz lesa - Dominantnost

            BDSM Sanking paddle iz lesa - Dominantnost

            S tem BDSM paddle lahko uresničite svoje najbolj divje fantazije o šoli spankinga. Igrajte vloge v razredu, pisarni ali kjerkoli želite... Pustite domišljiji prosto pot in zapeljite svojega partnerja z erotično prevlado.

            Napišite svoj pregled

            Kupci so kupili tudi:

            30 drugi izdelki iz iste kategorije: