Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

BDSM Sextoys

Glasilo

Dr. Sado dvojno gorsko kolo v črni barvi

Profesionalno kovinsko čakalno kolo za erotično stimulacijo: s koničastimi iglicami na kolesu se lahko vozite po genitalijah in sprožite intenzivne občutke užitka.

Več informacij

9761/00

na voljo

    Več informacij

    Profesionalno čakalno kolo iz kovine, lakirane s pečjo, za erotično stimulacijo: s koničastimi iglicami na kolesu se lahko vozi po genitalijah in sproži intenzivne občutke užitka.

     

    Podrobnosti:

     

     

    • Dve kolesi, razdalja približno 4 cm
    • Težka zasnova v studijski kakovosti
    • Kovinsko telo v črni barvi, emajlirano s pečjo za vzdržljivost
    • Skupna dolžina približno 18 cm

     

    Wartenbergovo kolo, imenovano tudi pinwheel, izvira iz nevrologije in je v krogih BDSM že dolgo uživalo legendarni sloves kot vsestranska igrača SM.

     

    Od rahlega zbadanja do mravljinčaste užitkarske bolečine, pinwheel sproži vrsto občutljivih dražljajev, ki jih lahko dobro opišemo kot "močno vzburjajoče".

     

    Priporočilo za BDSM:

     

    Preklopite s trdega na mehko: Preizkusite pinwheel Dr. Sada na različnih delih telesa, kot so notranja stran stegen, podplati stopal ali celo genitalije, in odkrijte partnerjeve najbolj intimne točke užitka. Koža bo po igranju z Wartenbergovim kolescem izjemno občutljiva in zato odlično pripravljena na nadaljnjo obdelavo z našimi spomladanskimi ščegetavčki ali masažnimi svečami. Priporočamo uporabo kolesa Wartenbergrad z eno od naših prevez za oči, da še bolj obogatite svojo čutno izkušnjo.

     

    Uporaba:

     

    Zaradi svoje oblike ga lahko držite kot jedilni pribor, pritisk pa lahko spreminjate z naprej usmerjenim kazalcem. Zaradi ergonomskega ročaja ga je enostavno in udobno držati tudi za neizkušene uporabnike.

     

    S spreminjanjem pritiska eksperimentirajte z različnimi stopnjami užitka in bolečine. Naj kolesce Wartenberg rahlo drsi po koži za rahel občutek mravljinčenja. Lahko tudi nekoliko močneje pritisnete za bolj neposreden in intenziven občutek mravljinčenja.

     

    Higiena:

     

    Ker se instrument uporablja tudi za občutljive dele kože v intimnem predelu, ga je pred uporabo priporočljivo temeljito očistiti in razkužiti z našim čistilom za igrače VERYCLEAN.

     

    Opozorilo:

     

    Wartenbergovo kolesce ni namenjeno povzročanju poškodb. Vendar pa lahko ob pretiranem pritisku poškoduje kožo.

     

     

    Dodatne informacije:

     

    Te informacije: Igelno kolo se lahko uporablja na vseh področjih BDSM. Na področju bondage je na primer valjanje podplatov priljubljen postopek, ko je partner zvezan za stopala.

     

    Na področju dominacije in podrejanja se lahko pripomoček uporablja kot pripomoček za kaznovanje pri vzgojnih igrah.

     

    Tudi na področju klinične erotike se pogosto uporablja kot pripomoček pri igranju vlog z medicinsko opremo.

     

    Nenazadnje je iglično kolo učinkovito orodje tudi na področju sadizma in sadomazohizma za povzročanje bolečinskih užitkov tudi pri težjih sadomazohističnih seansah - zlasti kadar se iglično kolo prevrača po občutljivih predelih kože na področju genitalij.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Excellente qualité

    De très bonne facture. Terriblement efficace

      Ocenjevanje 

      Schöner quälen

      Die glatte Oberfläche des Griffes liegt gut in der Hand und somit gibt es auch keine „Tapper“ auf dem Edelstahl - „Schöner quälen“ bekommt hier eine ganz neue Bedeutung. Ästhetisch äußerst ansprechend und dabei schmerzgebend effizient – was möchte man mehr?

        Ocenjevanje 

        Recommended for anyone even mildly interested!

        I've only used it in sensory deprivation contexts, both receptive and active, where the sub was blindfolded, tied up, and deaf (thanks to headphones blasting Machine Gun by Portishead on repeat), and it works very well. The toy itself has a good, foreboding appearance, and even when you can't see it, having it be lightly run over your skin makes your hair stand on end and makes a lovely shiver run down your spine. It's easy to manipulate the pressure one uses with the Wartenberg wheel, which makes it simple to inflict different amounts of pain, from light teasing wandering pinpricks to more memorable, purposeful marathons that leave trails of pretty perforations.

        • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.

        Napišite svoj pregled

        Dr. Sado dvojno gorsko kolo v črni barvi

        Dr. Sado dvojno gorsko kolo v črni barvi

        Profesionalno kovinsko čakalno kolo za erotično stimulacijo: s koničastimi iglicami na kolesu se lahko vozite po genitalijah in sprožite intenzivne občutke užitka.

        Napišite svoj pregled

        Kupci so kupili tudi:

        30 drugi izdelki iz iste kategorije: