Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Kroglični gag

Glasilo

Črni gag s kroglico, ki ga je mogoče zakleniti

Črni kroglični gag je izdelan iz silikona in veganskega usnja, lahko ga zaklenete z majhno ključavnico in izpolnjuje vse zahteve glede učinkovitosti in udobja, ki se pričakujejo od zelo dobrega gaga BDSM.


Več informacij

9382/C02

39,90 €


-10,00 €

29,90 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Črni gag s kroglo je izdelan iz silikona in veganskega usnja, zaklenete ga lahko z majhno ključavnico in izpolnjuje vse zahteve glede učinkovitosti in udobja nošenja, ki jih pričakujemo od zelo dobrega gaga BDSM.

    Naš gag s kroglo je zasnovan tako, da zagotavlja maksimalno udobje pri nošenju tudi med daljšimi BDSM seansami. Iz medicinskega silikona ni narejena le kroglica gaga, temveč tudi obe povezovalni palici, ki se uporabljata za pritrditev kroglice. Zaradi tega je gag še posebej udoben za uporabo in preprečuje odrgnine v ustnih kotičkih. Žogica je tudi brez vonja in okusa ter naravno prijazna do zob.

    Žogica za BDSM je najpogosteje uporabljeno orodje v skupnosti BDSM. Gag v ustih zavira sužnjev govor. Posebej ponižujoč učinek ima tudi, če suženj med bondage seanso komajda komunicira.

    Gagi za usta so na voljo v številnih različnih oblikah, ki jih je mogoče prilagoditi posebnim zahtevam. Najbolj znan in priljubljen ustni gag je kroglični gag. Sestavljen je iz majhne kroglice, ki jo potisnemo v usta med zobe in pritrdimo s trakom za glavo. To otežuje komunikacijo in dihanje. MEO-jevi silikonski žogice so primerni tudi za začetnike, saj so mehki in nežni za predel ust.

    Da bi zagotovili popolno prileganje žogice, jo lahko z zaponko prilagodimo obsegu glave, nenazadnje pa smo žogico zasnovali tako, da jo je mogoče zakleniti. Tako bo vašemu partnerju onemogočeno, da bi sam odstranil gag, zato bo molčal in stokal tako dolgo, kot boste želeli.

    Trakovi gaga so izdelani iz veganskega PU usnja, ki je zelo trpežno in prijetno za nošenje na koži.

    Dodatne informacije:

    • Najbolj priljubljen gag v naši trgovini BDSM.
    • Velikost: nastavljiv od 40 cm do 56 cm. Premer žogice je 4 cm.
    • Nakup žogice je stvar zaupanja: žogica je izdelana iz silikona brez ftalatov, kovine in veganskega PU usnja.
    • Zelo udoben zaradi nastavljivega traku za glavo.
    • Čiščenje: Z razpršilom VERYCLEAN.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Super

    Für Bondage-Liebhaber, die Wert auf Qualität und Komfort legen, ist dieser Ballknebel ein absolutes Muss!

      Ocenjevanje 

      Bâillon à ball

      Cher utilisateur,

      Après avoir testé le bâillon à ball, je tiens à partager mon enthousiasme ! La première chose que j'ai remarquée, c'est l'excellente qualité de fabrication - cela ne m'a pas surpris d'apprendre qu'il est fabriqué en Allemagne. Le confort de port est véritablement supérieur à d'autres produits similaires que j'ai essayés. Grâce aux matériaux médicaux utilisés, notamment le silicone pour le ballon et les deux tiges de connexion, il est très doux contre la peau, évitant ainsi toute irritation aux coins de la bouche. De plus, l'absence d'odeur ou de goût est un véritable atout. J'apprécie particulièrement la robustesse du ballon, qui résiste parfaitement aux mordillements, même les plus intenses. Je recommande sans hésiter ce produit à quiconque recherche un bâillon de qualité supérieure pour ses sessions de bondage.

      Cordialement,
      Un client satisfait de la Suisse.

      • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
      Ocenjevanje 

      pas satisfait

      baillon très agréable a porter et a utilisé mais très fragile je l ai utilisé une dizaine de fois mais il a malheureusement cassé entre la boule et la sangle
      vraiment dommage !!!!

        Ocenjevanje 

        ottima per azzittire;)

        perfetta per quando il partner deve solo fare silenzio e godere

        • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
        Ocenjevanje 

        One of the best ball gags

        One of the best ball gags you'll ever use. If you like the look and feel of a ball gag in your sub's mouth, and who doesn't, this is the best one ever made as to comfort and effectiveness. Can be worn for long periods of time.

        If you have tried other less expensive ball gags with thong or wide leather straps and realized how uncomfortable they were, or how easy it was to push them out of the mouth, then try one of these.

        • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
        Ocenjevanje 

        Perfect gag

        Keeps the Sub quiet, perfect fit, I love it

        • 2 od 2 strank je našlo ta pregled koristen.

        Napišite svoj pregled

        Črni gag s kroglico, ki ga je mogoče zakleniti

        Črni gag s kroglico, ki ga je mogoče zakleniti

        Črni kroglični gag je izdelan iz silikona in veganskega usnja, lahko ga zaklenete z majhno ključavnico in izpolnjuje vse zahteve glede učinkovitosti in udobja, ki se pričakujejo od zelo dobrega gaga BDSM.


        Napišite svoj pregled

        Kupci so kupili tudi:

        14 drugi izdelki iz iste kategorije: