Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Manšete za gležnje

Glasilo

Usnjene manšete za gležnje, oblazinjene - črna / modra - AMSTERDAM

Zaradi izbranega usnja in dovršene izdelave so manšete za gležnje zelo udobne za nošenje med vezanjem. Verige s karabinom lahko zataknete na 2 obročka iz nerjavečega jekla ali pa pritrdite raztegljivko, tako da lahko vedno varno zapnete svoje Sub.

Več informacij

2559/00

na voljo

    Več informacij

    Zaradi izbranega usnja in dovršene izdelave so manšete za gležnje zelo udobne za nošenje med vezanjem. Verige s karabinom lahko zataknete na 2 priložena obročka iz nerjavečega jekla ali pa pritrdite raztegovalnik, da boste lahko svoje Sub vedno varno držali na mestu.

     

    Pri naših priljubljenih dvobarvnih manšetah za gležnje iz pravega usnja lahko izbirate med različnimi barvami, kot so črna, zelena, rdeča, modra in bela. Te barve so analogne kodi hendikepa, ki je znana po vsem svetu. Ta kodeks ne pušča neodgovorjenih vprašanj, zato lahko Sub svojemu potencialnemu gospodarju celo pove, kaj mu je všeč ali kakšen je njegov fetiš, medtem ko je zvezan in zamašen.

     

    Dva pritrjena jeklena obročka omogočata, da gleženjske manšete odlično vključite v seanso vezanja, na primer za pritrditev raztegovalnika ali verig z zaskočnimi kavlji ali bondage vrvi. Velikost usnjenih manšet za gležnje je nastavljiva z zaponkami za pasove in jo je mogoče prilagoditi praktično vsakemu obsegu gležnja.

    Kaj je posebnega pri teh usnjenih manšetah za gležnje?

    Za naramnice iz kolekcije Amsterdam podjetja MEO ® se uporablja samo usnje, ki izpolnjuje naše visoke standarde kakovosti. Naše manšete za gležnje izdelujejo izkušeni sedlarji z dolgoletnimi rokodelskimi izkušnjami. Manšete za gležnje so izdelane z največjo skrbnostjo - od kroja in šivanja do popolnega zaključka. Na vsaki zakovici in zaponki je odtisnjen tudi izvirni logotip MEO ®, ki je znak najvišje kakovosti za izdelke za bondage. Usnjene manšete za vezanje gležnjev so priložene v elegantni vrečki za shranjevanje z zaščitnim znakom MEO ®.

     

    Manšete za vezanje gležnjev se udobno, a tesno prilegajo gležnjem. Manšete za gležnje se lahko zapnejo in prilagodijo po velikosti s kovinsko zaponko. Na naše manšete za gležnje BDSM sta pritrjena dva obročka, tako da lahko obe manšeti za gležnje povežete z verigo, vrvjo ali z našimi povezovalnimi dvojnimi trnki. Seveda lahko te obročke uporabite tudi za pritrditev raztegovalnega droga. Primerne raztegovalne palice lahko najdete tukaj v trgovini MEO® bondage.

    Ali lahko te manšete kombiniram z drugimi pripomočki za bondage?

     

    Če želite med bondažo tudi seksati ali imate radi občutek, da ste popolnoma na milost in nemilost, potem so naše raztegovalne palice pravi pripomoček za vas. Naš raztegovalnik , pritrjen med gleženjske manšete, omejuje vaše gibanje in vam omogoča, da razširiste noge, "pripravljene na sprejem". Naša serija "Amsterdam" poleg teh gleženjskih manšet vključuje tudi usnjene ročne okove in ovratnico BDSM. Izbirate lahko med različnimi barvami. Zlasti če naše manšete za gležnje kombinirate z ovratnicami BDSM in manšetami za gležnje ali morda celo uporabite usnjeno masko, imate nekaj odličnih možnosti. Želite iti še malo dlje? Potem v svojo seanso vključite jekleni pas čistosti.

     

    Z naslednjimi nasveti lahko med bondageom ostanete varni in se prepustite

    Ena od privlačnosti bondage je, da lahko premika vaše meje. Če vam je takšna igra všeč, boste samodejno poskušali vedno več, sprejemali vedno višje ravni občutkov, počeli več in čutili več, kot ste kdaj koli prej. Vendar je ta proces počasen in postopen, ljudje pa ne morejo brati misli. Lahko se zgodi, da ste v seansi BDSM vi Bottom, vendar vas Top preveč prevzame in nenadoma se sploh ne počutite dobro. Želite, da se to takoj ustavi! To je točno to, kar potrebujete Safeword potrebujete. Besedo, ki pomeni: "To ne deluje! Seansa gre nekako narobe. Prosim, takoj prenehajte!" A Safeword je treba jemati povsem resno. Morda ste na seansi s stranjo Top, ki je ne poznate dobro. Če se vam zgodi nekaj, kar vam ni všeč, je zelo pomembno, da poznate način, kako to sporočiti. In to takoj! Še posebej, če ste zvezani. A Safeword je del načela BDSM"SSC - Safe, Sane & Consensual", kar pomeni varno, odgovorno in sporazumno.

    Kako skrbeti za usnjene manšete za gležnje in jih čistiti?

    Usnjene manšete za gležnje najboljeočistite z vlažno krpo. Za nego manšet za gležnje se včasih uporablja dobra mast za gladko usnje. S tem ohranite usnje manšet za gležnje še posebej prožno. Le ob pravilni negi usnjenih manšet za gležnje bodo te ostale v optimalnem stanju ter ustrezno vzdržljive in trpežne.

     

    Na kaj moram biti pozoren pri nakupu manšet za vezanje gležnjev?

    Z manšetami za gležnje MEO® niste le na varni strani, temveč lahko v bondageu s partnerjem tudi 100-odstotno uživate. Pri nakupu ovir za gležnje se prepričajte, da se izbrane ovire za gležnje prilegajo in da so individualno nastavljive po velikosti! To poveča udobje pri nošenju in vam zagotavlja dolgoletne užitke. Material, iz katerega so narejene vezalke za gležnje, mora biti trpežen in vzdržljiv, kot je kakovostno usnje, ki ga uporabljamo mi. Da boste tudi po vezanju ostali dobro razpoloženi, upoštevajte tudi naša navodila za nego, ki jih seveda priložimo vsakemu paru manšet za gležnje.

    Kaj je Hanky Code in kje se pojavi?

     

    Barve povedo več kot tisoč besed! Ali ne bi bilo včasih praktično, da bi že na prvi pogled vedeli, v kaj je ta ali ona zagledana? Zlasti na sceni BDSM se je v ta namen uveljavila koda za robčke, ki jo sestavljajo določene barve - identifikator, ki ga razumejo le insajderji. Vsakdo, ki pozna kodo, takoj ve, za kaj gre. Pojasnjujemo, za kaj gre pri tej kodi in kje jo je mogoče najti: "Hanky" je kratica za "handkerchief", kar pomeni "robček". Hankies različnih barv so bili prvi znaki, ki so bili uvedeni za označevanje spolnih preferenc uporabnika. Nastali so v subkulturi v 70. letih prejšnjega stoletja. Sprva je bil kodeks sestavljen iz nošenja različnih barvnih robčkov v zadnjem žepu hlač. Ker so bile nenavadne spolne prakse v drugi tretjini prejšnjega stoletja še vedno daleč od običajnih, so Hanky Code se je hitro razširil, zlasti v gejevski sceni in sceni BDSM. Barve, ki smo jih uporabili, označujejo Modra = analni seks / oralni seks, zelena = igra vlog / vojaška igra, rdeča = fisting / dominacija, črna = dominacija / SM, bela = masturbacija / igra s spermo.

     

    Več podrobnosti:

     

    • 1 par usnjenih manšet za vezanje gležnjev z dvema jeklenima obročema
    • Če za svojo osnovno opremo BDSM iščete poceni, a trpežne in dolgotrajne manšete za gležnje, so manšete za gležnje iz naše serije "Amsterdam" odlična izbira.
    • Dimenzije: širina približno 6,5 cm in dolžina 27,5 cm
    • Nastavljiva velikost, zapenjanje z zaponko
    • Reliefne zakovice in zaponke z blagovno znamko MEO®
    • Oblikovanje izdelano v Nemčiji
    • Material: pravo usnje, kovinske zaponke in zakovice
    • Kakovost: Izvrstna izdelava zagotavlja najvišjo kakovost.
    • Naravni izdelek: usnje je naravni material, ki je še posebej primeren za izdelavo manšet za gležnje.
    • Edinstvenost: Naše manšete za vezanje so ročno izdelane in edinstvene.
    • Diskretnost: Manšete za gležnje so dobavljene v nevtralni in diskretni embalaži.
    • Velika izbira: V naši spletni trgovini BDSM boste našli vse, kar potrebujete, ne glede na to, ali gre za spanking BDSM paddle, pas čistosti, masko iz lateksa, usnjeno masko, okove, manšete za gležnje, ovratnico BDSM, zaklepne omejitve, gag, bondage z raztegljivim drogom, usnjeno opremo za glavo, igrače SM in še veliko več.
    • MEO ® združuje estetiko klasičnega oblikovanja z močjo in stabilnostjo izbranega usnja. Rezultat je čudovit par usnjenih manšet za gležnje, s katerimi bo vsaka seansa bondage postala neverjetno doživetje.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Schnelle Lieferung und super Qualität

    Schöne weiche anschmiegsame und stabile Fußfesseln. Freue mich darüber an meinem Devoten Freund die Fußfesseln zusammen mit einer Spreizstange benutzen zu dürfen.

      Ocenjevanje 

      TOP Fußfesseln

      eile Fußfesseln. Passen perfekt und schnelle Lieferung. außerdem sogar abschließbar.
      Kaufempfehlung

      • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.

      Napišite svoj pregled

      Usnjene manšete za gležnje, oblazinjene - črna / modra - AMSTERDAM

      Usnjene manšete za gležnje, oblazinjene - črna / modra - AMSTERDAM

      Zaradi izbranega usnja in dovršene izdelave so manšete za gležnje zelo udobne za nošenje med vezanjem. Verige s karabinom lahko zataknete na 2 obročka iz nerjavečega jekla ali pa pritrdite raztegljivko, tako da lahko vedno varno zapnete svoje Sub.

      Napišite svoj pregled

      Kupci so kupili tudi:

      29 drugi izdelki iz iste kategorije: