Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Penis obročki z vibracijo

Glasilo

Obroč za penis, ki ga je mogoče upravljati na daljavo z aplikacijo

Kako čudovit izum! Prejemajte in uživajte v daljinsko vodenih orgazmih! Vibracije obročka za penis lahko upravljate prek pametnega telefona - po vsem svetu, tudi od svojega partnerja. V aplikacijo so vključeni tudi dodatni programi stimulacije, glasovne funkcije, funkcije klepeta in video funkcije. Šepetajoče tih, vodoodporen. Izjemno vzburljiv v vsakdanjem življenju,

Več informacij

2896/00

189,90 €


-20,00 €

169,90 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Kako čudovit izum! Prejemajte in uživajte v daljinsko vodenih orgazmih! Vibracije obročka za penis lahko upravljate prek pametnega telefona - po vsem svetu, tudi od svojega partnerja. V aplikacijo so vključeni tudi dodatni programi stimulacije, glasovne funkcije, funkcije klepeta in video funkcije. Šepetajoče tih, vodoodporen. Izjemno vzburljiv v vsakdanjem življenju, vznemirljiv med seksom!

     

    Odpovejte se nadzoru in preprosto uživajte!

     

    Ta obroček za penis upravljate zelo preprosto in brez zahtevne tehnologije s posebno aplikacijo. Čakajo vas neskončno vznemirljivi trenutki s partnerjem ali med solo seksom. Naš obroček za penis z daljinskim upravljanjem na primer uporabite med nakupovanjem, partner pa naj vas preseneti sredi garderobe. Še posebej vznemirljivo je tudi doma, ko ima vaš partner popoln nadzor nad vašimi orgazmi. Skorajda ni lepšega, kot se prepustiti in popolnoma uživati v trenutku presenečenja.

     

    Ena aplikacija, neskončno možnosti! Doma, na potovanju, med nakupovanjem, v telovadnici, med samozadovoljevanjem ali celo med izobraževanjem na daljavo - obroček za penis vas zaradi praktičnega upravljanja z aplikacijo in številnih dodatnih funkcij pripelje do orgazma.

     

    Poudarki:

     

    • Vibracijski obroček za penis z možnostjo polnjenja
    • 10 načinov vibriranja: šepetajoče tiho! Zagotovite raznoliko stimulacijo.
    • Vibracije lahko udobno nadzirate prek pametnega telefona - po vsem svetu tudi s strani partnerja! V aplikacijo so vključeni tudi dodatni programi stimulacije, glasovne funkcije, funkcije klepeta in videoposnetka.
    • Notranji premer lahko prilagodite na dva načina: za čvrsto in varno prileganje.
    • Vznemirljivo za vsakdanjo uporabo: Lahko se trajno nosi na penisu in testisih, tako da vibracijsko enoto obrnete navzdol.
    • Popolna igrača za pare: Če jo nosite z vibracijsko enoto navzgor samo na penisu, se njegova erekcija zaradi učinka zastajanja krvi okrepi, vibracije pa obema zagotavljajo dodatno stimulacijo med seksom.
    • Narejen iz silikona: za optimalno udobje pri nošenju.

     

    Kako uporabljam obroček za penis z aplikacijo za upravljanje?

     

    Za vznemirljive občutke v vsakdanjem življenju je enota za vibracije zmanjšana. Nato obroček potisnite čez moda in penis. Če želite obroček za penis uporabljati kot igračo za pare, namestite vibracijsko enoto na vrh, obroček potisnite samo čez penis in ga trdno namestite na dno gredi. V obeh primerih se prepričajte, da je vaš penis še vedno ohlapen ali le napol pokončen, ko si ga nadenete. Malo lubrikanta na vodni osnovi, kot je Aquameo, poskrbi za dodatno gladkost. Zdaj morate le še vklopiti vibracije z brezžičnim daljinskim upravljalnikom. Obroček za penis je združljiv z aplikacijo We-Vibe We-Connect. S to platformo se povežite prek povezave Bluetooth, da boste imeli še več možnosti igranja z obročkom za penis in izkusili intimno zabavo v povsem novi dimenziji.

     

    Kaj je posebnega pri obročku za penis z aplikacijo za upravljanje?

     

    Obroček za penis je visokokakovostna spolna igrača, ki prepriča tako pri solo seksu kot tudi pri seksu v paru. S svojim notranjim premerom, ki ga lahko nastavite v dveh smereh, ga lahko nataknete na penis IN moda ali samo na penis. Stimulacijski obroček za penis lahko nosite v vsakdanjem življenju in se diskretno prepustite razvajanju z "določenim pritiskom" in tihimi vibracijami. Ko ga uporabljate kot igračo za pare, vas obroček za penis ne razveseljuje le z izjemno čvrsto in dolgotrajno erekcijo, temveč s svojimi vibracijami razvaja tudi oba, kar zagotavlja izjemno intenziven užitek za vaju dva. Z aplikacijo lahko obroček za penis upravljate prek pametnega telefona ali pa si sestavite lastne ritme vibriranja. Tudi vaš partner vam lahko prek aplikacije pošilja dih jemajoče, intenzivne ritme - iz bližine ali od koder koli na svetu. Preprosto ga preizkusite!

     

    Kako očistim obroček za penis?

     

    Prstan za penis očistite z vodo in blagim milom. Za dezinfekcijsko čiščenje lahko uporabite tudi naše razpršilo VERYCLEAN.

     

    Kaj moram upoštevati pri uporabi obročka za penis z nadzorom z aplikacijo?

     

    Uporabljajte samo lubrikante na vodni osnovi, kot je Aquameo. Lubrikanti na silikonski osnovi lahko poškodujejo površino.

     

    Več podrobnosti:

     

    • Z aplikacijo We-Connect: udobno upravljanje vibracij prek pametnega telefona - po vsem svetu tudi s strani partnerja.
    • Obseg dobave: 1 x obroček za penis z možnostjo polnjenja,
    • Polnilni - vključuje magnetni polnilni kabel s priključkom USB.
    • Vključena je vrečka za shranjevanje.
    • 7,8 cm x 4,4 cm x 4,8 cm. dvosmerno nastavljiv notranji Ø min. 3,5 cm. Teža 85 g. Silikon, PU, ABS.
    • Brezžični daljinski upravljalnik: lahko ga upravlja tudi vaš partner.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    plaisir assuré

    anneau qui procure des vibrations de plaisir avec un texture qui s'accorde bien avec la peau, aucune irritation même après une longue utilisation.

    • 2 od 2 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    Meraviglioso

    Meraviglioso, il migliore che io abbia provato e con l’applicazione diventa ancora meglio!!

    • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    Zusammen oder auch allein

    Zusammen oder auch allein, es ist ein geiler Höhepunkt :-) Und wenn ich ihn aus der Ferne oder zusammen unterwegs damit ein wenig stimuliere wird es ein besonderes Vergnügen

    • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.

    Napišite svoj pregled

    Obroč za penis, ki ga je mogoče upravljati na daljavo z aplikacijo

    Obroč za penis, ki ga je mogoče upravljati na daljavo z aplikacijo

    Kako čudovit izum! Prejemajte in uživajte v daljinsko vodenih orgazmih! Vibracije obročka za penis lahko upravljate prek pametnega telefona - po vsem svetu, tudi od svojega partnerja. V aplikacijo so vključeni tudi dodatni programi stimulacije, glasovne funkcije, funkcije klepeta in video funkcije. Šepetajoče tih, vodoodporen. Izjemno vzburljiv v vsakdanjem življenju,

    Napišite svoj pregled

    Kupci so kupili tudi:

    15 drugi izdelki iz iste kategorije: