Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Policijska okovja

Glasilo

Clejuso - Težke policijske opornice - št. 13

Posebej težke in impresivne policijske zapestnice št. 13 podjetja Clejuso iz Solingena. Kljub veliki teži (približno 1 kg) so te okove razmeroma udobne, saj imajo široke kontaktne površine. Tako se teža okovov še posebej dobro porazdeli in se ne vrezujejo.

Več informacij

4154/13

139,90 €


-40,00 €

99,90 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Posebej težke in impresivne policijske zapestnice št. 13 podjetja Clejuso iz Solingena. Kljub veliki teži (približno 1 kg) so te okove razmeroma udobne, saj imajo široke kontaktne površine. Tako se teža okovov še posebej dobro porazdeli in se ne vrezujejo. Policijska okovja z več ključavnicami, primerna za ozka in široka zapestja, so prva izbira za seanse BDSM.

    Poleg impresivne teže in velike širine imajo ta nemška okovja še nekaj drugih prednosti.

    Policijske manšete so opremljene z drsnikom za hitro zaklepanje, ki zagotavlja hitro in varno pritrditev s preprostim dotikom prsta. Ko so manšete trdno pritrjene na zapestja vašega partnerja, robustna veriga z dvema členoma tako močno omejuje njegovo svobodo gibanja, da vam je prepuščen na milost in nemilost. Ker so majhni, nadzorovani gibi še vedno mogoči, je vaš partner med vezanjem še vedno na voljo za vse vrste "ustvarjalnih nalog". Dodatna teža okovov bo vaše Sub vedno spominjala na položaj, v katerem se je znašel.

    S 16 položaji zaklepanja in spremenljivim notranjim premerom od 155 do 225 milimetrov je mogoče okove zelo natančno nastaviti, omogočajo pa tudi vezanje podrejencev z močnejšimi zapestji. V nasprotju z drugimi velikimi lisicami omogočajo lisice št. 13 podjetja Clejuso tudi vezavo zapestij povprečne velikosti.

    Več podrobnosti:

    • Policijske lisice iz Nemčije
    • Proizvajalec: Clejuso
    • Okovi za roke s povezovalno verigo
    • Material: jeklo, ponikljano
    • Teža: 1.000 gramov
    • Najmanjši notranji obseg: 155 mm
    • Največji notranji obseg: 225 mm
    • Blagovna znamka Clejuso za ročne okove in nožna železja je znak nemškega podjetja Clemen & Jung, specializiranega za proizvodnjo visokokakovostnih varnostnih izdelkov. Sedež podjetja je v Solingenu, mestu v Severnem Porenju-Vestfaliji, ki je že od nekdaj znano po visokokakovostnih jedilnih in kovinskih izdelkih. Podjetje Clejuso je znano po svojih visokokakovostnih opornicah za roke in noge, ki jih uporabljajo policija, varnostne službe in organi pregona po vsem svetu. Za izdelke Clejuso so značilni vzdržljivost, zanesljivost in varnost. Poleg tega je podjetje Clejuso priljubljeno tudi pri ljubiteljih BDSM in bondage, saj izdelki izpolnjujejo visoke zahteve glede kakovosti in varnosti v tem kontekstu.

     

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    exelente

    en mode abandonné, robuste et fiable. utilisé depuis 1 ans et 6 mois d'usage mensuel ,-)

      Ocenjevanje 

      Robuste

      Un peu lourd (1kg) mais c'est la condition de la robustesse. Très facile à ouvrir et fermer. Livré avec 2 clés

      • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
      Ocenjevanje 

      Starke Ausführung und große Sicherheit

      Neben dem beeindruckenden Gewicht und der sicheren Stärke hat das Handfessel Modell auch einige weitere Vorzüge zu bieten. Darunter der Schnellverriegelungsschieber, der das Anlegen der Handschelle selbst dann noch erlaubt, wenn es hoch und hektisch hergeht. Mit 16 Schließpositionen und einem variablen Innendurchmesser von 155 bis 225 Millimetern kann die Handfessel sehr genau angepasst werden und erlaubt auch das Fixieren von Personen mit stärkeren Handgelenken. Anders als bei extremen Sondergrößen lassen sich mit dem Handfessel Modell von Clejuso allerdings auch durchschnittliche Größen umfassen. Die kurze Kettenverbindung mit zwei Gliedern sorgt zudem für eine effektive Einschränkung der Bewegungsfreiheit.

      • 3 od 3 strank je našlo ta pregled koristen.

      Napišite svoj pregled

      Clejuso - Težke policijske opornice - št. 13

      Clejuso - Težke policijske opornice - št. 13

      Posebej težke in impresivne policijske zapestnice št. 13 podjetja Clejuso iz Solingena. Kljub veliki teži (približno 1 kg) so te okove razmeroma udobne, saj imajo široke kontaktne površine. Tako se teža okovov še posebej dobro porazdeli in se ne vrezujejo.

      Napišite svoj pregled

      Kupci so kupili tudi:

      5 drugi izdelki iz iste kategorije: