Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Sonde in dilatatorji

Glasilo

Penis Plug BDSM - Cock Stuffing

Naš čep za penis BDSM smo opremili s popolnoma neprekinjeno luknjo, kar omogoča igre, kot sta "Cum Control" ali "Pee Control".

Več informacij

8411/00

na voljo

    Več informacij

    Cock Stuffing Penis plug z žogo

    Kinky ali pohoten? Mnenja so še vedno deljena! Mnenje MEO pa je jasno: Kinky AND horny!

    Inovativni čep za penis za prijatelje "Cock Stuffing" je izdelan iz preizkušene zlitine nerjavečega jekla, saj se uporablja tudi v medicinski tehnologiji.

    Naš čep za penis je izdelan v zelo natančnem postopku CNC. Cock Stuffing čep za penis ima skupno dolžino 75 mm, pri čemer lahko v penis vstavite približno 55 mm. Zaradi dobro zasnovane oblike ga je zelo enostavno vstaviti, ko je enkrat na mestu, pa ostane varno in trdno nameščen.

    Premer čepka za penis je 6 mm, nato se stožčasto poveča na 11,5 mm, nato pa se spet zmanjša na 5,5 mm.

    Tako MEO čep za penis varno sedi in ne zdrsne ven. Naš čep za penis smo opremili s popolnoma neprekinjeno luknjo, kar omogoča igre, kot sta "Cum Control" ali "Pee Control".

    Čudovita kroglica iz nerjavečega jekla s premerom 18 mm zagotavlja osupljiv videz à la princ Albert in tudi to, da čep ne izgine v penisu.

    Pomembno opozorilo: Higiena je pomemben vidik. Svoje roke in čep za penis temeljito razkužite z našim razkužilom v spreju "VERYCLEAN", kot je opisano v navodilih. Za vstavljanje uporabljajte samo naš lubrikant "VERYDEEP", razvit posebej za ta namen.

    Opomba: izkušene stranke so nam celo povedale, kako vznemirljivo je nositi čep za penis med spolnim odnosom. Edinstvena izkušnja tako za pasivnega kot za aktivnega partnerja. Vendar pa MEO te prakse ne priporoča.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Sieht saugeil aus

    Sieht saugeil aus. Schade das man hier kein Photo posten kann. Verkehr damit war der Hammer !!!!

      Ocenjevanje 

      Perfekte Größe

      Ein sehr, sehr gut verarbeiteter Penisplug, der immer wieder Spaß bereitet. Sehr empfehlenswert, auch für Anfänger da er über die perfekte Größe verfügt.

      • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
      Ocenjevanje 

      I love it

      I purchased this and I love it. It is the best I use all day. I recommend this to any one need extra sensation.

        Ocenjevanje 

        Good for an experienced person

        If this form of pleasure is your first time than this tool is not ideal. It is better to buy a normal sound so you get used to the feeling and open in gentle stages your urethra. Despite that I used a few times but only achieved once a full penetration of it. Once in did i enjoyed the feeling if it. Having sex freely until cumming is great and it did stayed in completely.

        • 3 od 3 strank je našlo ta pregled koristen.

        Napišite svoj pregled

        Penis Plug BDSM - Cock Stuffing

        Penis Plug BDSM - Cock Stuffing

        Naš čep za penis BDSM smo opremili s popolnoma neprekinjeno luknjo, kar omogoča igre, kot sta "Cum Control" ali "Pee Control".

        Napišite svoj pregled

        Kupci so kupili tudi:

        30 drugi izdelki iz iste kategorije: