Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Sonde in dilatatorji

Glasilo

Dilatatorji Set BDSM (uretralne sonde) za stimulacijo sečnice

Premagajte bolečino, uživajte v popolni izgubi nadzora in doživite izjemne občutke med stimulacijo z dilatatorjem iz zbirke BDSM Dr. Sado. Še nikoli prej stimulacija sečnice ni bila tako intenzivna kot s tem posebej oblikovanim kovinskim dilatatorjem.

Več informacij

1963/00

149,90 €


-50,00 €

99,90 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Premagajte bolečino, uživajte v popolni izgubi nadzora in izkusite izjemne občutke med stimulacijo z dilatatorjem iz zbirke BDSM Dr. Sado. Še nikoli prej stimulacija sečnice ni bila tako intenzivna kot s tem posebej oblikovanim kovinskim dilatatorjem.

     

    Ta osupljivi komplet Dr. Sado je izdelan iz visokokakovostnega nerjavečega jekla in poliran do popolnosti! Vsak sonde ima ročaj, prožno, gladko gred in posebej oblikovan konec s tremi kroglicami, ki zagotavlja intenzivno stimulacijo globoko v vas.

     

    Poudarki:

     

    Dr. Sado dilatatorje lahko uporabljajo tako moški kot ženske. Pasivni partner doživi čudovit, nov in prej neznan spolni občutek, popolno izgubo nadzora in izjemno močan orgazem.

     

    Pri moških lahko masturbacija tako od zunaj kot od znotraj z dilatatorjem večkratno okrepi orgazem. Erektilno tkivo je tako rekoč masirano z dveh strani. Pri ženskah je poleg zadovoljitve z dilatatorjem Dr. Sado možna tudi ročna stimulacija klitorisa ali hkratna vstavitev vibratorja. Vrhunec je potem preprosto nepopisen.

     

    Stimulacija uretre se uporablja bodisi pri predigri bodisi pri masturbaciji. Pri ženskah lahko sečnico stimuliramo z raztegovanjem ali vibriranjem. Vibracija se prenaša na okoliško tkivo klitorisa in ga tako dodatno stimulira. Pri moških se lahko sečnica stimulira tudi z raztezanjem ali vibriranjem. Raztezanje ima neposreden učinek na okoliško erektilno tkivo sečnice. Vibracije znotraj sečnice se lahko širijo tudi skozi erektilno tkivo in tako prodrejo v spolovilo ali prostato.

     

    Dilatatorji Dr. Sado so v celoti izdelani iz nerjavečega medicinskega jekla, ki je higieničen in trpežen material. To vam omogoča, da v kombinaciji z dilatatorji uporabite lubrikant, kot je VERYDEEP, in da kovino segrejete ali ohladite z vodo. Dilatatorji imajo okrogel konec, ki omogoča enostavno vstavljanje. Anatomski ročaj zagotavlja popolno rokovanje v vseh okoliščinah.

     

    Več podrobnosti:

     

    • Sklop dilatatorjev / sond za raztezanje sečnice (imenovani tudi čepi za dolgi penis).
    • Kovinske sonde, kot so vključene v komplet Dr. Sado, ki so posebej oblikovane za vstavljanje v telesne odprtine, so odličen način za stimulacijo sečnice (uretralni seks).
    • Komplet vsebuje 8 sond različnih debelin z zunanjim premerom od 7 mm do 14 mm. Skupna dolžina je približno 28 cm, dolžina za vstavljanje pa približno 20 cm.
    • Material: nerjavno jeklo
    • Dilatatorji so priloženi v visokokakovostnem kovčku, v katerem jih lahko varno in diskretno shranite.
    • Ker so dilatatorji izdelani iz nerjavnega jekla in skrbno polirani, jih je zelo enostavno očistiti ali razkužiti.
    • Pozor: kovinski dilatator za stimulacijo sečnice Dr. Sado je treba pred vsako uporabo sterilizirati, saj je sečnica še posebej občutljiva na vnetja!
    • Naš zelo globok lubrikant olajša vstavljanje. Za čiščenje priporočamo naš sprej VERYCLEAN.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    sehr gute qualität zu sehr gutem preis

    das set bietet alles was man sich als mann so wünscht. die größen sind sehr gut aufeinander abgestimmt und bei diesem set stimmt wirklich alle. qualiät, preis leistung sind einfach optimal.

    • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.

    Napišite svoj pregled

    Dilatatorji Set BDSM (uretralne sonde) za stimulacijo sečnice

    Dilatatorji Set BDSM (uretralne sonde) za stimulacijo sečnice

    Premagajte bolečino, uživajte v popolni izgubi nadzora in doživite izjemne občutke med stimulacijo z dilatatorjem iz zbirke BDSM Dr. Sado. Še nikoli prej stimulacija sečnice ni bila tako intenzivna kot s tem posebej oblikovanim kovinskim dilatatorjem.

    Napišite svoj pregled

    Kupci so kupili tudi:

    30 drugi izdelki iz iste kategorije: