Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Sonde in dilatatorji

Glasilo

Prisilno razkosanje BDSM - Vibrator za penis

Prisilni orgazem in prisilna sprostitev z večkratnimi orgazmi! Ta elegantna spolna igrača je čudovito oblikovan vibrator za prisilni orgazem BDSM, ki vam omogoča natančno stimulacijo vseh erogenih con. Opremljen je z 12 nastavitvami vibracij za prisilni orgazem, ki jih lahko preprosto nastavite s pritiskom na gumb na ročaju.

Več informacij

2374/00

64,90 €


-10,00 €

54,90 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Ta elegantna spolna igrača je lepo oblikovan vibrator za prisilni orgazem BDSM penisa, ki vam omogoča natančno stimulacijo vseh vaših erogenih con. Ima 12 nastavitev vibracij za prisilni orgazem, ki jih lahko preprosto nastavite s pritiskom na gumb na ročaju.

     

    Vibrator za penis je popolna igrača za stimulacijo penisa! Naš vibrator ima okroglo konico, s katero lahko stimulirate občutljivo odprtino penisa in rob glavice. MEO vibrator za penis je opremljen z 12 hitrostmi vibriranja in ga lahko polnite s priloženim kablom USB. Vibrator za penis je odporen na brizganje, zato ga lahko uporabljate tudi pod tušem.

     

    Vibrator je priložen v razkošnem kovčku za shranjevanje, zato lahko svojo spolno igračko diskretno shranite.

     

    Za dobro higieno vibrator pred in po uporabi očistite z našim čistilom Sextoy Cleaner VERYCLEAN ali z blagim antibakterijskim milom. Naš posebej razviti lubrikant VERYDEEP omogoča lažje vstavljanje vibratorja v penis.

     

    Prisilni orgazem in prisilna kastracija z večkratnimi orgazmi

     

    "Ta oblika prisilnega orgazma z vibratorjem za penis se uporablja v najrazličnejših situacijah, uporablja pa se tudi v BDSM. V večini primerov je moški za takšno obdelavo zvezan, tako da ji ne more ubežati. Zdaj lahko moškega do prisilnega orgazma privedete s pomočjo 12 nastavitev vibracij.

     

    Težava prisilnega orgazma pa je, da pasivnega moškega po orgazmu ne pustite počivati, temveč ga še naprej spolno stimulirate in vzburjate, da lahko sprožite nov vrhunec. Pri tem imajo pomembno vlogo predvsem variacije možnosti. Po eni strani je treba vzbuditi moško željo, po drugi strani pa je treba moški penis na začetku stimulirati na čim več načinov, da ne bi prišlo do pretirane stimulacije. Vendar se količina vrhuncev, ki jih je treba doseči, razlikuje od moškega do moškega in je odvisna od številnih dejavnikov. Če je dosežena točka, ko moški tudi z veliko truda ne more več doseči vrhunca, obstajata dve možnosti.

     

    Pri lažji možnosti je bil dosežen cilj prisilnega izčrpavanja. Podredljivega moškega so "dojili", dokler ga niso mogli več pripeljati do orgazma. Pri drugi možnosti moškega še zadnjič privedemo do prisilnega orgazma z masažo prostate z našim stimulatorjem CUMELOT ®, da zares odstranimo vse ostanke semena in moškega pripeljemo daleč prek njegovih naravnih meja.

     

    Ko je dosežen ta zadnji vrhunec, moški v bližnji prihodnosti ne bo več mogel doseči vrhunca. Pri tem je treba upoštevati, da je ta postopek za moškega lahko zelo naporen in zahteven, zato mora biti po njem dovolj časa za počitek."

     

    Več podrobnosti:

     

    • Prizadevanja za prisilno kastracijo BDSM vibrator za dojenje penisa
    • Material: silikon, ABS - brez ftalatov
    • Teža: 170 gramov
    • Nastavljiva vibracija / več hitrosti
    • Čas delovanja: 60 min
    • Nastavitve: 12
    • Širina: 2,50 cm
    • Najmanjši premer: 0,50 cm
    • Dolžina: 14,70 cm
    • Vibrator za penis je mogoče polniti s priloženim polnilnim kablom USB.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Nice Gadget

    Lässt sich dank Etui gut verstauen um es auch mitzunehmen, sehr hohe frequenz um punktuell zu stimulieren.
    Gefällt mir sehr

      Ocenjevanje 

      konzentrierte Reize

      Die Funktionalität eines Penisvibrators habe ich bereits durch ein anderes Gerät kennen- und schätzengelernt. Die vibrierende Spitze kann man(n) selbst über die Eichel oder in der Kranzfurche entlang zum Bändchen führen. Ein Abstecher zu den männlichen Lustknospen kann die Erregung weiter steigern. Zum Einleiten und während des Finales muss der Vibrator im Inneren der Eichel seine Wirkung entfalten.
      Das elegante Design des Vibrators inklusive der neutralen Aufbewahrung lässt dieses Angebot zum Geschenk für den männlichen Partner werden. Wenn er dann nur noch genießen muss, weil er damit behandelt wird, wird dieser Penisvibrator zum Luxusgeschenk.
      Aus eigener Erfahrung ist unbedingt zu erwähnen, dass damit auch die Vulva, die Labien und die Klitoris zum Vorteil und Genuss der Dame auf den Kontaktpunkt reizintensiv bearbeitet werden können.

      • 3 od 3 strank je našlo ta pregled koristen.

      Napišite svoj pregled

      Prisilno razkosanje BDSM - Vibrator za penis

      Prisilno razkosanje BDSM - Vibrator za penis

      Prisilni orgazem in prisilna sprostitev z večkratnimi orgazmi! Ta elegantna spolna igrača je čudovito oblikovan vibrator za prisilni orgazem BDSM, ki vam omogoča natančno stimulacijo vseh erogenih con. Opremljen je z 12 nastavitvami vibracij za prisilni orgazem, ki jih lahko preprosto nastavite s pritiskom na gumb na ročaju.

      Napišite svoj pregled

      Kupci so kupili tudi:

      30 drugi izdelki iz iste kategorije: